1. Taxele sunt:
St.1- 685$(+150$ in Buc.)
St.2`CK- 685$ (+165$ in Buc.)
St.2`CS- 1200$
2.Pentru a intra in rezidentiat sunt necesare atat Step 2 CK cat si Step 2 CS.(+Step 1)
Deci pana intri la rezidentiat sa faci bani stepurile te costa 2885$.

La farmaco mai am Katzung mic si Katzung mare dar as vrea si eu opinii pe tema asta... .
As mai cere opinii si in ceea ce priveste Levinson vs. Kaplan de microbi.

, dar m-am cam razgandit si nu m-as lansa in astfel de extravagante, zau. Parerea mea (atentie: abia dupa ce dau examenul parerea mea va avea vreo relevanta!) este ca aici trebuie fixate extrem de bine, fara wobbling 

psi -mesaj mutat wrote:Hello din Timisoara! Sunt o absolventa a minunatei UMFT, promotia 2002, actualmente rezidenta pe psihiatrie (asta am vrut la rezi si asta as vrea sa fac prin parti mai civilizate ale lumii, desi aud ca in state lumea nu prea se inghesuie). M-am apucat sa invat pt. step1 si incep sa cred ca medicii in general si cei care vor in state in special sunt niste stoici (sau masochisti ). M-am uitat ieri pe forum, motiv pentru care acum- 4 AM, am insomnie. Nenumarate intrebari imi trec prin minte, cum ar fi :
1. din experienta voastra, cam cat timp trece intre trimiterea actelor+banii pt. step1- ceea ce n-am facut inca- si momentul cand dau efectiv examenul la Bucuresti?
2. exista o perioada din an (eu auzisem ceva de iarna sau vara) cand se da examenul la Bucuresti sau se poate oricand ?
3. cum e cu greencardul, daca as avea unul inainte de intrarea in rezi-ul lor- sa zicem by getting married- ar fi da ajutor? Sau e tot aia, adica tot ar trebui sa ma intorc acasa pt. 2 ani ?
4. in afara de psihiatrie nu prea ma entuziasmeaza medicina clinica ( poate doar cea din Romania ), asa ca cercetarea ar fi o optiune. Ideea este ca burse am vazut doar pt. cei care sunt deja in invatamant sau in doctorat aici, ceea ce nu e cazul meu, nu am fondul genetic necesar, adica mama sau tata in sistem, nici pilele sau disponibilitatea de a da spaga pt. asa ceva. Asa ca exista vreo sansa fara stepuri, macar cat sa ajung acolo si sa ma obisnuiesc cu sistemul lor?
5.pe principiul "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard" cam ce motive de intrerupere a rezi as putea baga si daca e adevarat ca e 1 an perioada. De fapt cred ca trec maine pe la DSP.
Cam atat pentru primul message. Sa ne auzim cu bine

Zici tu ca mergi la sigur cu biochimia din First Aid si microbii din Ridiculously Simple ? Dar pt. biocel, High Yield e ok?

Return to “Cum pleci din tara”
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests