de la rectorat mi-au spus sa sint repartizata in A-uri!stie cineva sa-mi spuna care sunt si cum sunt?
mai stiti pe cineva care sta acolo?pana acum toti mi-au spus de E-uri
de cand madicina sta in A-uri?
-
- junior
- Abisia
- junior
- jolly
- newbie
si eu am fost repartizata tot in A5. de la rectorat mi s-a spus sa merg pe 29 la camin sa imi iau camera, adica maine dimineata. problema e ca nici in momentul asta nu stiu exact unde e, stiu doar ca belvedere este undeva prin zona regie dar pe stradutele din spate.
ma sperie gandul ca cel mai probabil o sa ma latre cainii in fiecare seara, unde mai pui ca in curand o sa se intunece de la ora 5...in plus, acolo sunt bai la fiecare camera sau sunt comune?
ma sperie gandul ca cel mai probabil o sa ma latre cainii in fiecare seara, unde mai pui ca in curand o sa se intunece de la ora 5...in plus, acolo sunt bai la fiecare camera sau sunt comune?
- Chingachgook
- addicted
- jolly
- newbie
mda..azi la 8:30 eram la camin sa imi iau camera dar, surpriza sau nu, administratora m-a rugat sa revin maine pentru asa ceva. in ceea ce priveste ora, ramane un semn de intrebare pentru ca madame nu stia. am inteles ca sunt doar 2 etaje rezervate pentru umf deci cel mai probabil cei de la ase vor face regulile acolo. Abisia, tu ai zis ca ai stat acolo anul trecut si ca anul asta tot acolo vei sta. ai putea sa ne ajuti cu niste detalii gen : nr de pers/camera, starea grupurilor sanitare, internet, cablu tv, taxa/ luna, eventual si cate luni se platesc anticipat la incheierea contractului ... si ceea ce ma intereseaza personal este cu ce se poate ajunge la medicina dentara, ca metroul e sters din start de pe lista
. .

- Abisia
- junior
Presupun ca te-ai lamurit de ce nu am mai raspuns....netu inca nu merge in camin...am inteles ca dupa 15 oct, iar anul trecut taxa de conectare am impresia ca a fost undeva la cateva sute de mii/pc. Cablu tv nu e, iar in legatura cu regia se platesc de obicei 2 luni in avans, dar ma gandesc ca deja ai trecut prin asta. In alta ordine de idei eu stau la cam. 106, asa ca te astept pe la mine cand ai chef/timp/intrebari.
@kooksee, am vazut cum arata p20-u' si crede-ma a5-u' e mult mai ok. Partea proasta e ca acum ne-au bagat 3 in camera, iar anul trecut am stat doar 2. In ceea ce priveste grupurile sanitare sunt mai prezentabile decat cele din p20 sau e din gr. Is cateva lucruri care ma nemultumesc insa: distanta pana la metrou/bus si drogatii de vis-a-vis.
@kooksee, am vazut cum arata p20-u' si crede-ma a5-u' e mult mai ok. Partea proasta e ca acum ne-au bagat 3 in camera, iar anul trecut am stat doar 2. In ceea ce priveste grupurile sanitare sunt mai prezentabile decat cele din p20 sau e din gr. Is cateva lucruri care ma nemultumesc insa: distanta pana la metrou/bus si drogatii de vis-a-vis.
- Chingachgook
- addicted
- Abisia
- junior