de cand madicina sta in A-uri?

camine, informatii utile

Adri@n@
newbie
newbie

de cand madicina sta in A-uri?

Postby Adri@n@ » Tue Sep 26, 2006 11:55 pm

de la rectorat mi-au spus sa sint repartizata in A-uri!stie cineva sa-mi spuna care sunt si cum sunt?
mai stiti pe cineva care sta acolo?pana acum toti mi-au spus de E-uri

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Wed Sep 27, 2006 9:01 am

eu stiam de U-uri si de B-uri dar vad ca acuma e altceva :twisted: :x :P

emilia_med
junior
junior

Postby emilia_med » Wed Sep 27, 2006 11:59 am

Am si eu o colega care sta in A-uri...cred k sunt in Belvedere :?:

Abisia
junior
junior

Postby Abisia » Wed Sep 27, 2006 9:30 pm

A-urile de fapt A5, e in belvedere. Acolo am stat anul trecut si tot acolo m-au repartizat si anul asta. Mai precis in ce camera stai?

jolly
newbie
newbie

Postby jolly » Thu Sep 28, 2006 8:00 pm

si eu am fost repartizata tot in A5. de la rectorat mi s-a spus sa merg pe 29 la camin sa imi iau camera, adica maine dimineata. problema e ca nici in momentul asta nu stiu exact unde e, stiu doar ca belvedere este undeva prin zona regie dar pe stradutele din spate.
ma sperie gandul ca cel mai probabil o sa ma latre cainii in fiecare seara, unde mai pui ca in curand o sa se intunece de la ora 5...in plus, acolo sunt bai la fiecare camera sau sunt comune?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Sep 28, 2006 10:10 pm

alea sunt cele mai jenante camine din toatra regia.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Thu Sep 28, 2006 11:32 pm

ca te latra e una. dar in general mai si mushka.
Sexy chicken.

jolly
newbie
newbie

Postby jolly » Fri Sep 29, 2006 5:36 pm

mda..azi la 8:30 eram la camin sa imi iau camera dar, surpriza sau nu, administratora m-a rugat sa revin maine pentru asa ceva. in ceea ce priveste ora, ramane un semn de intrebare pentru ca madame nu stia. am inteles ca sunt doar 2 etaje rezervate pentru umf deci cel mai probabil cei de la ase vor face regulile acolo. Abisia, tu ai zis ca ai stat acolo anul trecut si ca anul asta tot acolo vei sta. ai putea sa ne ajuti cu niste detalii gen : nr de pers/camera, starea grupurilor sanitare, internet, cablu tv, taxa/ luna, eventual si cate luni se platesc anticipat la incheierea contractului ... si ceea ce ma intereseaza personal este cu ce se poate ajunge la medicina dentara, ca metroul e sters din start de pe lista :( :? . .

Abisia
junior
junior

Postby Abisia » Fri Oct 06, 2006 4:00 pm

Presupun ca te-ai lamurit de ce nu am mai raspuns....netu inca nu merge in camin...am inteles ca dupa 15 oct, iar anul trecut taxa de conectare am impresia ca a fost undeva la cateva sute de mii/pc. Cablu tv nu e, iar in legatura cu regia se platesc de obicei 2 luni in avans, dar ma gandesc ca deja ai trecut prin asta. In alta ordine de idei eu stau la cam. 106, asa ca te astept pe la mine cand ai chef/timp/intrebari.
@kooksee, am vazut cum arata p20-u' si crede-ma a5-u' e mult mai ok. Partea proasta e ca acum ne-au bagat 3 in camera, iar anul trecut am stat doar 2. In ceea ce priveste grupurile sanitare sunt mai prezentabile decat cele din p20 sau e din gr. Is cateva lucruri care ma nemultumesc insa: distanta pana la metrou/bus si drogatii de vis-a-vis.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Oct 06, 2006 10:34 pm

unde stai in buzau?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Abisia
junior
junior

Postby Abisia » Fri Oct 06, 2006 11:47 pm

pe balcescu, aproape de crang.

Return to “Info campus”