Spitale anul 5

burciu_camelia
newbie
newbie

neurologie

Postby burciu_camelia » Mon Jan 09, 2006 7:10 pm

am nevoie sa ma imprumute cineva cu cele doua volume de Neurologie de Cinca pt. o zi doar cat sa le xeroxez... burciu_camelia@yahoo.com
Camelia B

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Tue Jan 10, 2006 3:36 pm

shtie cineva unde shi cu cine face seria 3 endocrine?
shi seria 10 neuro?
climb into the sky
never wonder why

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Tue Jan 10, 2006 5:49 pm

stite cineva cum e examenul de endocrine la Parhon?am inteles k e mai intai scrisul si apoi teoreticul..si as vrea sa stiu mai multe si despre nefro si uro la Sf Ioan...nu am inteles care e faza cu grilele si oralul...cand pot da grila si cand se da oral?de la voi am inteles k e mai ok oral(nu de alta dar peste 3saptamani incep si eu nefro tot acolo)...si va rog mult de tot dc mai aveti scwartz-ul care a tot circulat pe torrents va rog dati-mi-l si mie pt k link-urile acelea nu mai sunt valabile si pe torrents nu mai e;)...mersi

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Tue Jan 10, 2006 5:49 pm

stite cineva cum e examenul de endocrine la Parhon?am inteles k e mai intai scrisul si apoi teoreticul..si as vrea sa stiu mai multe si despre nefro si uro la Sf Ioan...nu am inteles care e faza cu grilele si oralul...cand pot da grila si cand se da oral?de la voi am inteles k e mai ok oral(nu de alta dar peste 3saptamani incep si eu nefro tot acolo)...si va rog mult de tot dc mai aveti scwartz-ul care a tot circulat pe torrents va rog dati-mi-l si mie pt k link-urile acelea nu mai sunt valabile si pe torrents nu mai e;)...mersi

chris0500
senior
senior

Postby chris0500 » Tue Jan 10, 2006 10:27 pm

mie mi s-a parut lejer endocrine la parhon. la scris tre sa faci grilele, un anumit punctaj parca, dar se poate comunica, asa ca nu-i nici o problema.
la practic, depinde cu cine apuci sa dai. eu am dat cu badiu si a fost lejer dar tre sa stii ceva cat de cat.
bafta!
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHIND”

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Wed Jan 11, 2006 11:51 am

la practicul de endocrine, la Parhon, trebuie sa stii, intr-adevar, cate ceva. si nu minimum necesar. dar e un examen lejer, materia fiind foarte logica. si eu am dat tot cu Badiu si a fost un domn. pune multe intrebari, dar nu te face sa te simit aiurea. asta spre deosebire de dr. Cucu, cu care NU ai vrea sa dai examenul.
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Wed Jan 11, 2006 11:53 am

cristinelu, cu cine faci in parhon, ca prof?
climb into the sky

never wonder why

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Wed Jan 11, 2006 12:06 pm

ca prof fac cu Coculescu..la stagiu al nostru inca nu a venit ..cica e pe la Sp Militar si facem cu una pe care nush cum o chiama dar e tanara si mai tziganca...ne explica,kiar e ok...nu prea avem de pe ce sa invatzam insa..ne-au zis ceva de harrison..cursurile sunt total haotice oricum.mersi mult pt info

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Wed Jan 11, 2006 2:54 pm

Harri e mai mult decat suficient pentru endocrine. eu de acolo am invatat si e, evident, foarte frumos explicat.
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Thu Jan 26, 2006 3:21 pm

nu e nimeni din seria 10? ma intereseaza shi p mine saptamana examenelor practice shi zilele de exam. oral. multzumiri anticipate
climb into the sky

never wonder why

iana2004
newbie
newbie

Postby iana2004 » Fri Feb 17, 2006 2:40 pm

Cum e hematologia in Coltea? Dar in Fundeni?

chris0500
senior
senior

Postby chris0500 » Fri Feb 17, 2006 3:23 pm

iana2004 wrote:Cum e hematologia in Coltea? Dar in Fundeni?

la coltea mie mi s-a parut nasol :cry:
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHIND”

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Fri Feb 17, 2006 3:28 pm

In Coltea mi s-a parut ok. Materia e digerabila, subiectele nu sunt foarte grele. Prezenta nu era obligatorie. Poate ca o fi fost o perioada mai lejera, dar hemato in Coltea chair a fost o placere, nu un stres. Bafta !

tripleX
senior
senior

Postby tripleX » Fri Feb 17, 2006 7:48 pm

hemato la coltea? = stagiul nu e prea solicitant sub aspectul prezentei, deci ofera o perioada destul de ralaxata. cursurile mi-au placut... bune si facute sa poti invata dupa ele... dar examenul este destul de exigent... se dau subiecte de scris si nu le poti face chiar bine daca nu ai citit inainte materia. (adica... tre sa inveti ceva :roll: )
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson

maricica
junior
junior

Postby maricica » Sun Mar 12, 2006 11:49 pm

Cum e pediatria la BUDIMEX?Note, stagiu, asistenti. :?:

milakme

Postby milakme » Sun Mar 19, 2006 2:04 pm

pediatria in Budimex, in primul rand e lunga :D
apoi, daca nimeresti la vre-un asistent care mai are timp de voi, ar trebui, macar o data pe saptamana sa dai p-acolo, chestii practice. Examenul :? ...cam nashpa:grile de naiba stie de unde le-au scos, noi am folosit tehnica "m-a trimis mama si tata"! Nu invatati din Ciofu, cum vi s-a spus ca puteti face fara probleme, sunt abureli...faceti rost de cartea profului. Ex are si o parte oral, in care dati cu un asistent, un caz, dupa care intrati la prof, ca sa va intrebe de sanatate :D ! Rabdare e cuvantul magic.Ideea e ca ai timp sa mai citesti o idee din carte, in functie de cazul pe care l-ai avut, ca in mare din ala te intreaba.Plus, intrebari aditionale:formule de "lapturi" cum se exprima asistenta mea, antibiotice, regim....! Ah, si sa nu uit...note foarte mici, se pica..si practicul, la cat te intreaba...nu conteaza!
soarta e scuza celor slabi, si opera celor puternici, asa ca mai slabiti-ne fratilor!

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Fri Apr 14, 2006 7:25 pm

grile reumato Cantacuzino? pls........... :(

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Sat Apr 15, 2006 9:06 am

nu prea exista grile cantacuzino..stiu ca umbla ceva printre studenti, dar sunt cam inutile:(

sardelutza
newbie
newbie

Postby sardelutza » Tue Apr 18, 2006 3:44 pm

crisalia wrote:grile reumato Cantacuzino? pls........... :(

La noi au circulat niste ... raspunsuri la grile :lol: ... dar foaaaarte folositoare ;) Pe bune

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Sun Apr 23, 2006 8:57 pm

Daca citesti nitel ai sa faci de cel putin 7 la grilele alea. Sunt usoare si-mi pare rau ca n-am invatat prea bine atunci ca puteam scoate mai mult. Pentru trecerea pasagera de 2 ori prin cursuri( e nu chiar toate :D ) am luat 8 asa ca... Succes :wink:
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

gigel
newbie
newbie

Urologie Sf. Ioan

Postby gigel » Fri May 12, 2006 9:24 am

Ciao, are cineva cursurile la prof geavlete, am auzit ca sunt slide-uri, ma gandeam ca cineva a fost insiprat si le-a luat pe cd.

exam am inteles ca e lejer, practicul si scrisul

multumim

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Wed May 17, 2006 11:56 am

Din cate stiu eu nu se dau cursurile pe cd. Trebuie sa fii acolo ca sa iei notite sau sa le iei scrise de la cineva.
Da e foarte lejer. Practicul il dai cu proful care trece pe la fiecare si pune cateva intrebari sau te mai pune sa palpezi cate ceva :P Dar e ok si daca nu spui prostii mari iei practicul fara probleme. la scris, grilele sunt atat de usoare si exact din cursuri, ca e imposibil sa nu faci bine, iar ei sunt foarte indulgenti si mai fac si gauss, asa ca nu pica nimeni :D

gigel
newbie
newbie

multumesc

Postby gigel » Sun May 28, 2006 10:14 pm

merci, a trecut exam la urologie sf ioan, vai ce stress cu prezenta, a fost infernal...
in fine, practicu n-a fost problematic, iar grilele, modeste, cine citeste din cursuri ia 10.

ne pregatim pt reumatologie, sf maria, sper sa nu fie atat de cosmar..sau..?!

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Mon May 29, 2006 10:38 am

S-a scris cate ceva despre reumatologia in Sf. Maria chiar la topicul asta, da-i cu searchu' si succes !

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon May 29, 2006 8:17 pm

gigel wrote:merci, a trecut exam la urologie sf ioan, vai ce stress cu prezenta, a fost infernal...

Vorbim de aceeasi catedra? Cand am facut eu acum cateva luni a fost super-lejer cu prezenta. La secretara putea sa vina unul din grupa sa semneze pt toti. Cat despre prezenta la asistent... banuiesc ca depinde de asistent. Noi am facut cu Angelescu si nici ca l-ar fi durut undeva daca veneam sau nu. Cred ca am facut 2 lp-uri, sau unul, nu mai stiu.

gigel
newbie
newbie

urologie

Postby gigel » Tue May 30, 2006 8:57 pm

da, catedra lui geavlete, nu se poate , cred ca nu ai facut aici, ca astia asa sunt; noi am facut toate lp-urile, am mai venit si duminica sa recuperam, ce mai ...un infern..

va previn, atentie cu prezenta ca ie un chin.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue May 30, 2006 9:03 pm

Da, sorry, am incurcat eu stagiile. Ma si miram sa fie asa mare diferenta de feedback. Ascultati-l pe gigel :)

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Sun Jun 04, 2006 3:18 pm

careva din seria 2? pe cine avetzi ca prof la endocrine?
climb into the sky

never wonder why

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sun Jun 04, 2006 10:15 pm

e chiar asa de negru dracul la nefro in Sf Ioan? :(

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Sun Jun 04, 2006 10:22 pm

da

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Jun 05, 2006 4:31 pm

crisalia wrote:e chiar asa de negru dracul la nefro in Sf Ioan? :(

NU e chiar asa de rau. Eu am citit din cursuri la examen si a fost OK. Mai e si cartea lui pt rezidentiat. Una albastra parca. E buna (pentru examen nu pt rezi). Eu m-am dus la marire si-am citit-o si m-a mai luminat. Ideea e ca sunt proaste cursurile. Gaseste sa citesti din altceva si vei lua nota suficient de mare. La restanta a dat subiecte scrise si super usoare. Nu avea nimeni motiv sa nu-si ia restantele daca invata macar un pic. Dar au fost unii care credeau ca pot sa treaca fara sa stie nimic si nu prea s-a putut. Si maririle la fel, usor si note mari. Dar trebuie sa inveti, caci daca raspunzi corect la intrebarile alea n-are cum sa te pice.

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Mon Jun 05, 2006 5:26 pm

seria 2: coculescu sau dumitrache?

seria 12 la neuro pe cine avetzi prof?

multzumiri anticipate
climb into the sky

never wonder why

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Wed Jun 07, 2006 9:30 pm

up
climb into the sky

never wonder why

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Sun Jun 11, 2006 2:17 pm

sal!
poate sa-mi spuna si mie cineva cum e, pe bune, nefro la carol davila... :?
pana acum am auzit ca se pica f mult si e f nashpa... :(
Dc aveti ceva subiecte v-as fi recunoscatoare :wink:
Thanks!

No More
senior
senior

Postby No More » Wed Jun 21, 2006 11:06 pm

Mie mi s-a parut destul de nasol... seria mea a venit dupa o serie care nu prea venea pe la cursuri, si s-au suparat oamenii. E gen puscarie, ca desi nu-s obligatorii cursurile, tre' sa te semnezi pana in 8:30, si dupa 12:30... e urat ca sunt cel putin 4 zile in care e numai curs... de la 9 fara ceva pana la 13:00.
Asistentul meu nu mi-a placut - mi s-a parut un libidinos si-un... astea - si de aceea l-am evitat (dr. Răuţă). Se pare ca l-am evitat prea mult, ca n-am intrat in eamen :lol: Cred ca niciun asist. nu mi s-a parut mai naspa... sincer.
Despre examen (din ce am auzit de la colegi) : unii au invatat bolile imp. (gen IRC :lol:), si au trecut... subiectele, cica-s gen cazuri clinice...
Ce ai auzit tu... ca se pica si astea... asta numai daca, confu' vede 5 oameni la curs, si daca nu prea calca lumea pe la stagii. Deci daca sta la curs 70% din serie, si mergeti cat-de-cat la stagii, e posibil sa treaca toti.
Eu o sa dau in toamna, si m-am interesat... cica ar fi lejer.

Bafta.

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Mon Jun 26, 2006 5:54 pm

nici dc sunt 5 oameni la curs nu pici pe tema asta. dc ai habar, treci.
subiectele nu sunt minunate, dar accesibile.
climb into the sky

never wonder why

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Mon Jun 26, 2006 5:55 pm

careva din seria 8? ce prof avetzi la endocrine?
climb into the sky

never wonder why

Lex
senior
senior

Postby Lex » Wed Jun 28, 2006 2:22 pm

Prof Coculescu e profu principal, iar de serie se ocupa doamna Catalina Poiana care cred ca e sef de lucrari.

dumbego
senior
senior

neuro colentina

Postby dumbego » Wed Jun 28, 2006 3:15 pm

datzi share mai departe.

in toamna nu se mai da examenul la neuro colentina.

shi absentzele shi restantzele se dau doar pe 4, 6 shi 7 IULIE.
climb into the sky

never wonder why

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sat Jul 01, 2006 11:25 pm

uro la panduri? se copiaza, se vb? cum e exm? e totusi 1 iulie, nimeni nu mai are chef de inv :D

Return to “Anii 4-6”