Spitale anul 5
- burciu_camelia
- newbie
neurologie
am nevoie sa ma imprumute cineva cu cele doua volume de Neurologie de Cinca pt. o zi doar cat sa le xeroxez... burciu_camelia@yahoo.com
Camelia B
-
- junior
stite cineva cum e examenul de endocrine la Parhon?am inteles k e mai intai scrisul si apoi teoreticul..si as vrea sa stiu mai multe si despre nefro si uro la Sf Ioan...nu am inteles care e faza cu grilele si oralul...cand pot da grila si cand se da oral?de la voi am inteles k e mai ok oral(nu de alta dar peste 3saptamani incep si eu nefro tot acolo)...si va rog mult de tot dc mai aveti scwartz-ul care a tot circulat pe torrents va rog dati-mi-l si mie pt k link-urile acelea nu mai sunt valabile si pe torrents nu mai e;)...mersi
-
- junior
stite cineva cum e examenul de endocrine la Parhon?am inteles k e mai intai scrisul si apoi teoreticul..si as vrea sa stiu mai multe si despre nefro si uro la Sf Ioan...nu am inteles care e faza cu grilele si oralul...cand pot da grila si cand se da oral?de la voi am inteles k e mai ok oral(nu de alta dar peste 3saptamani incep si eu nefro tot acolo)...si va rog mult de tot dc mai aveti scwartz-ul care a tot circulat pe torrents va rog dati-mi-l si mie pt k link-urile acelea nu mai sunt valabile si pe torrents nu mai e;)...mersi
- chris0500
- senior
mie mi s-a parut lejer endocrine la parhon. la scris tre sa faci grilele, un anumit punctaj parca, dar se poate comunica, asa ca nu-i nici o problema.
la practic, depinde cu cine apuci sa dai. eu am dat cu badiu si a fost lejer dar tre sa stii ceva cat de cat.
bafta!
la practic, depinde cu cine apuci sa dai. eu am dat cu badiu si a fost lejer dar tre sa stii ceva cat de cat.
bafta!
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHINDâ€
- lulutza
- senior
la practicul de endocrine, la Parhon, trebuie sa stii, intr-adevar, cate ceva. si nu minimum necesar. dar e un examen lejer, materia fiind foarte logica. si eu am dat tot cu Badiu si a fost un domn. pune multe intrebari, dar nu te face sa te simit aiurea. asta spre deosebire de dr. Cucu, cu care NU ai vrea sa dai examenul.
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
-
- junior
ca prof fac cu Coculescu..la stagiu al nostru inca nu a venit ..cica e pe la Sp Militar si facem cu una pe care nush cum o chiama dar e tanara si mai tziganca...ne explica,kiar e ok...nu prea avem de pe ce sa invatzam insa..ne-au zis ceva de harrison..cursurile sunt total haotice oricum.mersi mult pt info
-
- newbie
- lulutza
- senior
In Coltea mi s-a parut ok. Materia e digerabila, subiectele nu sunt foarte grele. Prezenta nu era obligatorie. Poate ca o fi fost o perioada mai lejera, dar hemato in Coltea chair a fost o placere, nu un stres. Bafta !
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
- tripleX
- senior
hemato la coltea? = stagiul nu e prea solicitant sub aspectul prezentei, deci ofera o perioada destul de ralaxata. cursurile mi-au placut... bune si facute sa poti invata dupa ele... dar examenul este destul de exigent... se dau subiecte de scris si nu le poti face chiar bine daca nu ai citit inainte materia. (adica... tre sa inveti ceva
)

"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
-
pediatria in Budimex, in primul rand e lunga
apoi, daca nimeresti la vre-un asistent care mai are timp de voi, ar trebui, macar o data pe saptamana sa dai p-acolo, chestii practice. Examenul
...cam nashpa:grile de naiba stie de unde le-au scos, noi am folosit tehnica "m-a trimis mama si tata"! Nu invatati din Ciofu, cum vi s-a spus ca puteti face fara probleme, sunt abureli...faceti rost de cartea profului. Ex are si o parte oral, in care dati cu un asistent, un caz, dupa care intrati la prof, ca sa va intrebe de sanatate
! Rabdare e cuvantul magic.Ideea e ca ai timp sa mai citesti o idee din carte, in functie de cazul pe care l-ai avut, ca in mare din ala te intreaba.Plus, intrebari aditionale:formule de "lapturi" cum se exprima asistenta mea, antibiotice, regim....! Ah, si sa nu uit...note foarte mici, se pica..si practicul, la cat te intreaba...nu conteaza!

apoi, daca nimeresti la vre-un asistent care mai are timp de voi, ar trebui, macar o data pe saptamana sa dai p-acolo, chestii practice. Examenul

soarta e scuza celor slabi, si opera celor puternici, asa ca mai slabiti-ne fratilor!
- crisalia
- senior
-
- newbie
- Lady-bug
- senior
-
- newbie
Urologie Sf. Ioan
Ciao, are cineva cursurile la prof geavlete, am auzit ca sunt slide-uri, ma gandeam ca cineva a fost insiprat si le-a luat pe cd.
exam am inteles ca e lejer, practicul si scrisul
multumim
exam am inteles ca e lejer, practicul si scrisul
multumim
- Lady-bug
- senior
Din cate stiu eu nu se dau cursurile pe cd. Trebuie sa fii acolo ca sa iei notite sau sa le iei scrise de la cineva.
Da e foarte lejer. Practicul il dai cu proful care trece pe la fiecare si pune cateva intrebari sau te mai pune sa palpezi cate ceva
Dar e ok si daca nu spui prostii mari iei practicul fara probleme. la scris, grilele sunt atat de usoare si exact din cursuri, ca e imposibil sa nu faci bine, iar ei sunt foarte indulgenti si mai fac si gauss, asa ca nu pica nimeni 
Da e foarte lejer. Practicul il dai cu proful care trece pe la fiecare si pune cateva intrebari sau te mai pune sa palpezi cate ceva

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
- newbie
multumesc
merci, a trecut exam la urologie sf ioan, vai ce stress cu prezenta, a fost infernal...
in fine, practicu n-a fost problematic, iar grilele, modeste, cine citeste din cursuri ia 10.
ne pregatim pt reumatologie, sf maria, sper sa nu fie atat de cosmar..sau..?!
in fine, practicu n-a fost problematic, iar grilele, modeste, cine citeste din cursuri ia 10.
ne pregatim pt reumatologie, sf maria, sper sa nu fie atat de cosmar..sau..?!
- dustweaver
- elite
- Calico
- addicted
gigel wrote:merci, a trecut exam la urologie sf ioan, vai ce stress cu prezenta, a fost infernal...
Vorbim de aceeasi catedra? Cand am facut eu acum cateva luni a fost super-lejer cu prezenta. La secretara putea sa vina unul din grupa sa semneze pt toti. Cat despre prezenta la asistent... banuiesc ca depinde de asistent. Noi am facut cu Angelescu si nici ca l-ar fi durut undeva daca veneam sau nu. Cred ca am facut 2 lp-uri, sau unul, nu mai stiu.
- crisalia
- senior
- Lady-bug
- senior
crisalia wrote:e chiar asa de negru dracul la nefro in Sf Ioan?
NU e chiar asa de rau. Eu am citit din cursuri la examen si a fost OK. Mai e si cartea lui pt rezidentiat. Una albastra parca. E buna (pentru examen nu pt rezi). Eu m-am dus la marire si-am citit-o si m-a mai luminat. Ideea e ca sunt proaste cursurile. Gaseste sa citesti din altceva si vei lua nota suficient de mare. La restanta a dat subiecte scrise si super usoare. Nu avea nimeni motiv sa nu-si ia restantele daca invata macar un pic. Dar au fost unii care credeau ca pot sa treaca fara sa stie nimic si nu prea s-a putut. Si maririle la fel, usor si note mari. Dar trebuie sa inveti, caci daca raspunzi corect la intrebarile alea n-are cum sa te pice.
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- No More
- senior
Mie mi s-a parut destul de nasol... seria mea a venit dupa o serie care nu prea venea pe la cursuri, si s-au suparat oamenii. E gen puscarie, ca desi nu-s obligatorii cursurile, tre' sa te semnezi pana in 8:30, si dupa 12:30... e urat ca sunt cel putin 4 zile in care e numai curs... de la 9 fara ceva pana la 13:00.
Asistentul meu nu mi-a placut - mi s-a parut un libidinos si-un... astea - si de aceea l-am evitat (dr. Răuţă). Se pare ca l-am evitat prea mult, ca n-am intrat in eamen
Cred ca niciun asist. nu mi s-a parut mai naspa... sincer.
Despre examen (din ce am auzit de la colegi) : unii au invatat bolile imp. (gen IRC
), si au trecut... subiectele, cica-s gen cazuri clinice...
Ce ai auzit tu... ca se pica si astea... asta numai daca, confu' vede 5 oameni la curs, si daca nu prea calca lumea pe la stagii. Deci daca sta la curs 70% din serie, si mergeti cat-de-cat la stagii, e posibil sa treaca toti.
Eu o sa dau in toamna, si m-am interesat... cica ar fi lejer.
Bafta.
Asistentul meu nu mi-a placut - mi s-a parut un libidinos si-un... astea - si de aceea l-am evitat (dr. Răuţă). Se pare ca l-am evitat prea mult, ca n-am intrat in eamen

Despre examen (din ce am auzit de la colegi) : unii au invatat bolile imp. (gen IRC

Ce ai auzit tu... ca se pica si astea... asta numai daca, confu' vede 5 oameni la curs, si daca nu prea calca lumea pe la stagii. Deci daca sta la curs 70% din serie, si mergeti cat-de-cat la stagii, e posibil sa treaca toti.
Eu o sa dau in toamna, si m-am interesat... cica ar fi lejer.
Bafta.
-
- senior
neuro colentina
datzi share mai departe.
in toamna nu se mai da examenul la neuro colentina.
shi absentzele shi restantzele se dau doar pe 4, 6 shi 7 IULIE.
in toamna nu se mai da examenul la neuro colentina.
shi absentzele shi restantzele se dau doar pe 4, 6 shi 7 IULIE.
climb into the sky
never wonder why
never wonder why
- crisalia
- senior