aveti grija cei care aveti treburi pe la dsp...

Upload Error: Could not upload Attachment to ./files/cerere_libera_practica_grayscale.jpeg.
Madi wrote:Mda. Se vede treaba ca fiecare vorbeste de ce il intereseaza mai mult.Eu nu vorbeam de detasari, presupun ca toti cei care au vrut detasare pe primul stagiu, au luat deja si s-au prezentat la spital, avand in vedere ca suntem in 12 ianuarie.
Am fost astazi la DSP si am intrebat de transferuri. Mi-au dat o cerere tip, pe care o sa le-o duc impreuna cu celelalte acte (cand o sa le am), adik: acordul DSP de plecare, acordul spitalului platitor, al profesorului coordonator (care ma primeste) si actele justificative. Actele trebuie sa ajunga la ei inainte de 1-14 februarie, perioada cand trebuie depuse la minister.
Madi wrote:Spitalul care te primeste sa te plateasca (adik directorul spitalului) si spitalul care te primeste sa te indrume (adik profu' pe specialitatea ta, seful catedrei).
andy wrote:si daca profu de pe specialitatea aleasa e acelasi, mai ai nevoie de cerere de la el? in cazul meu, indrumatorul de rezidentiat este conf. in Bucuresti, chiar daca spitalul meu este in alt judet. asa ca, vrand sa ma transfer in Bucuresti, mai am nevoie sa ii fac si "astuia" o vizita? si in caz ca ma refuza politicos, pot sa imi aleg alt indrumator in Bucuresti? si daca da, dupa ce criteriu?
intreb si eu
chichiutza wrote:salut! mie cocu nu mi-a aprobat detasarea pe buc! ma tot fatai pe acolo de 2 sapt, pt ca clujul mi-a aprobat tarziu! Motivul e ca...mai bine ma transfer decat sa ma detasez!!!!!!!!!!!!!!!Mai e cineva in stadiul asta?thx
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest