transferuri

...nimeni n-a spus ca va fi usor
ancaa
junior
junior

Postby ancaa » Wed Jan 04, 2006 6:09 pm

ok.multumesc pt informatie.s-a rezolvat cu spitalul, dar cei de la dsp b gasesc tot feluri de noduri in papura...birocratie si spaga ..asta i cuvantul de ordine!!
aveti grija cei care aveti treburi pe la dsp...:D

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Jan 05, 2006 1:23 am

baieti de treaba sunt femeile alea de la dsp.
dupa ce am stat azi la o coada 2 ore, aflam ca nu stiu ce parafa nu e buna si trebuie sa mai merg maine iar.
care va duceti mai devreme, imi tineti si mie loc?
:D

k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

andy
elder
elder

Postby andy » Thu Jan 05, 2006 11:27 am

cererile de transfer nu trebuie depuse in perioada 1 - 14 feb.? ce cautati de pe acum la dsp?? :shock:
Not kennt kein Gebot.

sara
junior
junior

Postby sara » Thu Jan 05, 2006 3:32 pm

Pt transfer din alta oras in Bucuresti: stiti care este ordinea actelor semnate?Unde depunem cererile mai intai? Sau nu conteaza?Cineva mi-a spus ca trebuie starnse toate aprobarile ( dsp, spital platitor, prof etc) si duse la dsp Bucuresti si de acolo la minister.Voi ce stiti?

ancaa
junior
junior

Postby ancaa » Fri Jan 06, 2006 2:55 pm

REVIN CU INTREBAREA- DINTRE REZIDENTII DE AN MARE A MAI AVUT CINEVA PB CU AVIZUL DE PRIMIRE AL SPITALULUI PLATITOR? TOATE SPITALELE SPUN CA NU AU FONDURI PT REZI DE AN MAI MARE-SUNTEM PLATITI DE CAS.
S-A DESCURCAT CINEVA? EXISTA VREO SOLUTIE?

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jan 06, 2006 3:48 pm

A incercat cineva sa obtina acordul DSP Bucuresti pentru transfer? Au trecut la acest capitol sau... mai veniti pe la noi!? :?
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jan 06, 2006 4:47 pm

despre transferuri inca nu se pune problema (fara pile maaaaaari)
la dsp acum se discuta despre detasari

k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Jan 06, 2006 6:16 pm

dsp bucuresti nu are treaba cu detasarile (vezi regulament). de altfel doctorasul ala imbecil catre care esti indrumat ca rezident, orice l-ai intreba ti-o taie scurt cu "intrebati la centrul de perfectionare nu la noi, domnul doctor." :roll:
Not kennt kein Gebot.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jan 06, 2006 6:29 pm

Da, cu detasarile nu au treaba conform regulamentului, desi am vazut o multime de colegi care fluturau la CNPDS acordul DSP Bucuresti (asta la detasari), de incepusem sa imi fac probleme existentiale. Culmea mi s-a parut ca DSP Bucuresti kiar eliberase asemenea acorduri, desi nu aveau nici o legatura cu problema..

La DSP Cluj (pt mine DSP "de plecare") am depus cererea pentru obtinerea acordului de transfer si ma gandesc daca nu ar fi timpul sa fac acelasi lucru si la DSP Bucuresti, dar intrebam daca s-a deskis discutia asta pe acolo. Asta pentru ca stiu ca doamnele de acolo stau pe o bomba gata sa explodeze si n-as vrea sa ma expun daca n-a venit momentul. :oops: De-aia intrebam, daca i-a explodat altcuiva... :roll:

speedy
junior
junior

Postby speedy » Sun Jan 08, 2006 8:55 pm

Ce se mai aude cu transferul din Tg. Mures?
Carpe Diem

C.M
senior
senior

Postby C.M » Wed Jan 11, 2006 3:19 pm

Sunt la spital si am prins un calculator...ca acasa n-am net....deci...voi ce stiti?
Sunt pb cu primitul din partea DSP bucuresti,avand in vedere ca am in rest toate celelalte avize?
Vreau sa va spun ca anul asta la Iasi a fost incredibil de usor...am primit avizul prin posta spre deosebire de Craiova....Doamne,cum se mai schimba lucrurile astea/.....
Va salut...
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

crisa_s
senior
senior

Postby crisa_s » Wed Jan 11, 2006 4:26 pm

eu sunt in craiova, dar inca nu am primit aprobarea de la buc, cei de la dsp au zis ca sa mai asteptam
Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?

Madi
elder
elder

Postby Madi » Wed Jan 11, 2006 4:48 pm

Daca nu ai primit inca aprobarea DSP Bucuresti... sa inteleg ca ai depus cererea,nu? Cred ca e momentul sa fac si eu o vizita. :roll:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Jan 11, 2006 10:34 pm

bai despre ce vorbiti voi aici?
despre detasari sau despre transferuri?

k

crisa_s
senior
senior

Postby crisa_s » Wed Jan 11, 2006 11:07 pm

eu despre detasari, stiam ca pt transferuri se pun actele intre 1-14 februarie
Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?

Madi
elder
elder

Postby Madi » Thu Jan 12, 2006 4:10 pm

Mda. Se vede treaba ca fiecare vorbeste de ce il intereseaza mai mult. :wink: Eu nu vorbeam de detasari, presupun ca toti cei care au vrut detasare pe primul stagiu, au luat deja si s-au prezentat la spital, avand in vedere ca suntem in 12 ianuarie.
Am fost astazi la DSP si am intrebat de transferuri. Mi-au dat o cerere tip, pe care o sa le-o duc impreuna cu celelalte acte (cand o sa le am), adik: acordul DSP de plecare, acordul spitalului platitor, al profesorului coordonator (care ma primeste) si actele justificative. Actele trebuie sa ajunga la ei inainte de 1-14 februarie, perioada cand trebuie depuse la minister.

andy
elder
elder

Postby andy » Thu Jan 12, 2006 6:04 pm

ai putea sa scanezi acea cerere sa o pui si tu aici? daca vrei si daca poti, normal :)
Not kennt kein Gebot.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Thu Jan 12, 2006 10:51 pm

Vreau. Sa vedem daca pot..

Upload Error: Could not upload Attachment to ./files/cerere_libera_practica_grayscale.jpeg.

Nu pot. Daca ne iubeste cineva, poate ne face un locshor sa upload-am cererea... Daca nu, incercati la registratura DSP Bucuresti..

mezzo
junior
junior

Postby mezzo » Fri Jan 13, 2006 3:32 pm

Madi wrote:Mda. Se vede treaba ca fiecare vorbeste de ce il intereseaza mai mult. :wink: Eu nu vorbeam de detasari, presupun ca toti cei care au vrut detasare pe primul stagiu, au luat deja si s-au prezentat la spital, avand in vedere ca suntem in 12 ianuarie.
Am fost astazi la DSP si am intrebat de transferuri. Mi-au dat o cerere tip, pe care o sa le-o duc impreuna cu celelalte acte (cand o sa le am), adik: acordul DSP de plecare, acordul spitalului platitor, al profesorului coordonator (care ma primeste) si actele justificative. Actele trebuie sa ajunga la ei inainte de 1-14 februarie, perioada cand trebuie depuse la minister.

Spune-mi, te rog frumos, este nevoie doar de acceptul spitalului primitor sau avem nevoie si de acceptul din partea spitalului care ne-a angajat initial?
Multumesc anticipat pt raspuns.
...una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscuta este aceea ca,destinul oamenilor depinde de felul cum isi folosesc propriile energii,in ce directie si le indreapta...

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jan 13, 2006 4:59 pm

Spitalul care te primeste sa te plateasca (adik directorul spitalului) si spitalul care te primeste sa te indrume (adik profu' pe specialitatea ta, seful catedrei).

Spitalul care te-a platit nu conteaza, ca aia oricum abia asteapta sa scape de noi.. Poate daca iti cere DSP de plecare, ca astia cer ce le vine prin cap.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jan 13, 2006 6:22 pm

salut.
uite cererea.
munca de scanare e facuta de madi.

http://www.wingchun.ro/cerere.jpeg

k.

p.s am incercat sa discut cu cateva persoane care mai stiau cate ceva de transferuri si nu au suflat o vorba, invocand motivul ca, cu cat vor fi mai multe cereri se vor acorda transferurile mai greu.
Cretinilor cu asemenea mentalitati le urez din tot sufletul sa nu li se aprobe transferul.

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Jan 13, 2006 9:13 pm

kooksee wrote:Cretinilor cu asemenea mentalitati le urez din tot sufletul sa nu li se aprobe transferul.

:lol: :lol: :lol:
bun venit in casta medicilor!
Not kennt kein Gebot.

andy
elder
elder

Postby andy » Sat Jan 14, 2006 2:16 pm

Madi wrote:Spitalul care te primeste sa te plateasca (adik directorul spitalului) si spitalul care te primeste sa te indrume (adik profu' pe specialitatea ta, seful catedrei).

si daca profu de pe specialitatea aleasa e acelasi, mai ai nevoie de cerere de la el? in cazul meu, indrumatorul de rezidentiat este conf. in Bucuresti, chiar daca spitalul meu este in alt judet. asa ca, vrand sa ma transfer in Bucuresti, mai am nevoie sa ii fac si "astuia" o vizita? si in caz ca ma refuza politicos :lol: , pot sa imi aleg alt indrumator in Bucuresti? si daca da, dupa ce criteriu?
intreb si eu :)
Not kennt kein Gebot.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Sun Jan 15, 2006 9:24 am

andy wrote:si daca profu de pe specialitatea aleasa e acelasi, mai ai nevoie de cerere de la el? in cazul meu, indrumatorul de rezidentiat este conf. in Bucuresti, chiar daca spitalul meu este in alt judet. asa ca, vrand sa ma transfer in Bucuresti, mai am nevoie sa ii fac si "astuia" o vizita? si in caz ca ma refuza politicos :lol: , pot sa imi aleg alt indrumator in Bucuresti? si daca da, dupa ce criteriu?
intreb si eu :)

O vizita trebuie sa ii faci cu siguranta.. dar n-as putea spune ce faci daca te refuza.. Din fericire nu mi s-a intamplat. Cred ca solutia ar fi sa cauti o alta catedra pe specialitatea respectiva si sa cauti un indrumator acolo.. Succes. :wink:

audia
newbie
newbie

Postby audia » Wed Jan 18, 2006 2:49 pm

a reusit careva sa obtina aprobarea de transfer de la iasi?ce faci daca profa indrumatoare nu e de acord? :cry:

speedy
junior
junior

Postby speedy » Wed Jan 18, 2006 4:13 pm

Cererea postata e numai pt. cei care vor sa se transfere din/in Bucuresti, nu?
Carpe Diem

Madi
elder
elder

Postby Madi » Thu Jan 19, 2006 2:37 pm

Cererea tip a fost luata de la DSP Bucuresti si este adresata directorului DSP Bucuresti. So...

andy
elder
elder

Postby andy » Thu Jan 19, 2006 4:33 pm

salut!
un model de cerere catre medicul coordonator de stagiu, poate sa posteze cineva? :roll:
multam
Not kennt kein Gebot.

chichiutza
junior
junior

Postby chichiutza » Tue Jan 24, 2006 2:21 pm

salut! mie cocu nu mi-a aprobat detasarea pe buc! ma tot fatai pe acolo de 2 sapt, pt ca clujul mi-a aprobat tarziu! Motivul e ca...mai bine ma transfer decat sa ma detasez!!!!!!!!!!!!!!!Mai e cineva in stadiul asta?thx
mdam...hmmm...

Balena
junior
junior

Postby Balena » Wed Jan 25, 2006 1:14 am

chichiutza wrote:salut! mie cocu nu mi-a aprobat detasarea pe buc! ma tot fatai pe acolo de 2 sapt, pt ca clujul mi-a aprobat tarziu! Motivul e ca...mai bine ma transfer decat sa ma detasez!!!!!!!!!!!!!!!Mai e cineva in stadiul asta?thx

Nu stiu de ce dar mi se pare evident ca mai e cineva in situatia ta... Io cel putin... Si cred ca am mai vazut vro 50 (!) (nu am vazut personal cum ca au fost refuzati, insa nu cred ca la fetele si atitudinea pe care o aveau ca au avut vrun succes). Personal cred ca majoritatea dintre cei care au vrut detasarea sunt in situatia ta...
Si clar ca e mai bine sa te transferi... Dar pana atunci ce faci? (reamintim ca transferurile se acorda incepand cu data de 1.03.2006)
Totul este cat se poate de bine in cea mai buna dintre toate lumile posibile!

speedy
junior
junior

Postby speedy » Thu Jan 26, 2006 2:55 pm

Eu am primit acordul de detasare doar pt. 2 luni. Problema e ce fac din martie.
Stiti cumva daca nu am acceptul de plecare de la DSP si depun dosarul la minister, MS imi poate acorda transferul daca am motive?
Carpe Diem

luci28
junior
junior

Postby luci28 » Mon Jan 30, 2006 8:51 pm

a fost cineva la DSP Bucuresti pentru transfer???
ei pot aproba cererile de transfer din Bucuresti pe loc???
trimit ei dosarul La Minister??????
Rog pe Cineva in cunostinta de cauza sa imi de-a lamururiri. Mersi

luci28
junior
junior

Postby luci28 » Mon Jan 30, 2006 11:55 pm

..........sa imi dea lamuriri :lol:

andy
elder
elder

Postby andy » Tue Jan 31, 2006 3:01 am

da bai nene. te duci cu cererea aia semnata si cu restul de acte (era postata pe aici pe undeva), dobitocul ala de pintilie ranjeste haios la tine, ti le semneaza si dupa aia le lasi la registratura. iar domnisoara de acolo iti zice sa o mai suni :lol:
de fapt iti zice sa suni la spitalul platitor ca acolo se trimite arpobarea.
capisci?
Not kennt kein Gebot.

ancaa
junior
junior

Postby ancaa » Tue Jan 31, 2006 12:20 pm

salutare.pe cererile voastre de la spitalul platitor, directorii si au dat acordul clar? adica un da curat? sau au avut si mici comentarii?
dsp b nu mi primeste cererea pt ca nu e un da curat pe acordul spitalului platitor.a mai patit cineva asa?

andy
elder
elder

Postby andy » Tue Jan 31, 2006 7:15 pm

da, s-a mai intamplat. de vina este acel om mai putin dotat intelectual de sef serviciul rezidenti (dr. pintilie) care isi bate joc de vietile atator oameni. el semneaza aprobarile si evident ca nu conteaza ce scrie pe acordul spitalului platitor atat timp cat raspunsul e afirmativ (vezi regulament).
eu propun sa il asteptam odata la colt pe acest cretinoid, si sa i-o dam sanatos.
Not kennt kein Gebot.

luci28
junior
junior

Postby luci28 » Sat Feb 04, 2006 1:14 pm

Dosarele de la DSP Bucuresti le ducem noi la minister sau le trimit ei?
Asta in cazul in care ma transfer din Bucuresti in alta parte. Stie cineva ceva????????

speedy
junior
junior

Postby speedy » Wed Feb 08, 2006 7:56 pm

DSP-ul nu trimite doarele la minister trebuie sa le ducem noi.
Se poate sa nu primim acordul de transfer chiar daca avem accepturile de la dsp-uri?
Cam cand putem suna la minister sa aflam raspunsul?
Carpe Diem

andy
elder
elder

Postby andy » Wed Feb 08, 2006 8:57 pm

cica dupa 20 feb.
iar de putut se poate orice in tara asta de :kissmyass:
Not kennt kein Gebot.

dorumarcatoru
newbie
newbie

Postby dorumarcatoru » Wed Feb 08, 2006 10:45 pm

Mie de la dsp mi-a zis sa ma interesez la spitalul platitor intre 1-15 martie daca s-a aprobat.

Return to “Rezidentiat 2006”