Anca1203 wrote:Nu..e simpla mea opinie
farmacistii..prepara si vand medicamente. pam pam
Preparau...ca acum nu mai prepara nimic...se importa.Si plus de asta...medicina inseamna doar chirurgie ? auch...

Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.

Anca1203 wrote:Bineinteles ca nu. Poti sa te faci si mefist
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.

Anca1203 wrote:Bineinteles ca nu. Poti sa te faci si mefist
mariangeo1991 wrote:Anca1203 wrote:Nu..e simpla mea opinie
Bine mai Anca,tu esti un mic geniu,am inteles...Oricum,te-ai cultivat la emisiunea cronica carcotelii,unde numai oameni cu adevarat inteligenti privesc!Anca,daca nu ai informatii utile,te-as ruga sa te abtii sa mai postezi...
Oanad,am dat si eu la randu-mi la Constanta si am facut un an acolo! Ironia nu e ironie cand e grosolana... Vrei sa-ti spun cu cine vei face anato? sau biochimie? sau biofizica? Sau cum este in rahatul de facultate de la Constanta? Cum nu se fac ore? Cum se cere spaga?

Anca1203 wrote:In principal da
Marian, daca nu-ti place cum gandesc de ce te mai complici?

Anca1203 wrote:Da' repede s-a dus amabilitatea de care dadeai dovada pe la inceputuri
A-i demonstra cuiva ca n-are dreptate e una, sa insulti e alta. Eu nu cred ca te-am jignit sau mi-am coborat standardele asa de jos..oink!

Anca1203 wrote:In principal da
Marian, daca nu-ti place cum gandesc de ce te mai complici?

Dmndash wrote: Inteleg ca fiecare a intrat in facultate cu o idee de ce vrea. Dar trebuie sa fi constienta ca probabil vei intra in minte cu specialitatea X si vei iesi cu Y la pol complet opus.

începătorul wrote:Şi tipul de anul trecut, neurochirurgu', era la fel de vocal pe forum şi a ratat admiterea. Plus încă vreo doi-trei.
Ăsta e temperamentul ei şi n-o să-l schimbăm în veci. Pe de altă parte, Dmdash, acum ar trebui să înţelegi de ce am intrat atât de dur în Anca acum vreo câteva luni.![]()
Visul ăsta că te faci mare chirurg îţi ţine de foame în primii ani. Maschează într-un fel mizeria din sistem. Ar trebui încurajat!

Lysthenon wrote:Eu am vrut sa ma fac pompier))))))

Dmndash wrote:Lysthenon wrote:Eu am vrut sa ma fac pompier))))))
si cati ani de rezi sunt?
incepatorul parca il cautase la lista de admitere....paul stoica daca imi amintesc bine .nu a intrat. Poate isi incearca norocu anu asta

adelinazamfir wrote:Daca cineva intra la taxa in primul an cum poate intra ulterior la fara taxa? Sa ia o medie mai mare pe primul an decat ultima medie la fara taxa? (si sa zicem ca nu are restante)

adelinazamfir wrote:De obicei cand apare rubrica "informatii" pe langa tematica 2012, pe site?

dana111444 wrote: Chiar nu vezi ca devi penibila prin atitudinea ta de a face pe "desteapta"?

Anca1203 wrote:dana111444 wrote: Chiar nu vezi ca devi penibila prin atitudinea ta de a face pe "desteapta"?
Macar nu devin penibila prin folosirea incorecta a verbului "a deveni"! pup

steph. wrote:Am si eu o intrebare .. care a fost ultimul punctaj cu care s-a intrat la buget la admiterea din 2011 ? Am citit pe de-o parte ca ar fi fost 74, asta insemnand cam 380 de copii, pe de alta parte ca ar fi intrat 140 copii la buget, asta insemnand 84 puncte. Stie cineva care e varianta corecta ?

Anca1203 wrote:Da stiu, am bagat la cap si-mi cer scuze pentru incapatanare. Am luat aminte de ce mi-au zis userii cunoscuti, dar mi-a sarit un pic mustarul de la cuvintele domnisoarei Dana

Anca1203 wrote:Asta cu examenul de admitere cu 2 luni inainte e o mare porcarie..

Anca1203 wrote:
kooksee, pentru ca oricum putine vor fii facultatile care vor organiza un examen pe bune, iar la profilele ca lumea deja exista admitere.
Anca cu o pagina mai devreme wrote:Macar nu devin penibila prin folosirea incorecta a verbului "a deveni"! pup
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests