Studenti din strainatate

care ne mananca zilele
Slipknot2

Studenti din strainatate

Postby Slipknot2 » Fri Nov 12, 2004 7:06 am

Am si eu o intrebare... sunt in acest moment in clasa a 12-a in Philadelphia, Statele Unite, si vreau sa fac facultatea in Bucuresti... stiti cumva cam de ce este nevoie pt inscriere la examen daca esti din strainatate... adica daca nu am bac... am numa diploma de liceu.. si SAT... mai e nevoie de ceva legalizat... traduceri, chestii? E nevoie sa dau bacu? (doamne fereste) lol... pls ajutati-ma cu un raspuns, mersi mult!

manolo
elder
elder

Postby manolo » Fri Nov 12, 2004 7:13 am

scuze, dar chiar vorbesti serios?
Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei.
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.

adi
elder
elder

Postby adi » Fri Nov 12, 2004 11:49 am

manolo wrote:scuze, dar chiar vorbesti serios?
este cu mult, mult mai ieftin, manolo :)
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

Slipknot2

Postby Slipknot2 » Fri Nov 12, 2004 2:40 pm

cu 200 de mii de $ mai ieftin sa fim mai exacti :)

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Nov 12, 2004 3:30 pm

strainii , nu stiu ceva sigur stiu de la cativa colegi de ai mei care sunt straini, nu dau examen de admitere si nici nu cred ca e nevoie de BAC. Este taxa pe care strainii o platesc si cum facultatea nu prea are bani , ii accepta fara examene. Ceva oficial nu stiu. daca vrei ma interesez...

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Fri Nov 12, 2004 7:06 pm

strainii nu dau exm.......nu stiu de bac.....dar mi se pare ca trebuie sa faci teoretic un an pregatitor de lb romana......dar am inteles ca se poate rezolva si sa sari peste el :)

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Nov 12, 2004 9:39 pm

faci an pregatitor daca nu stii limba, dar poti sa dai examen de limba sa le arati ca stii, cred. e absurd altfel.

ca sa trecem peste toate supozitiile astea:

http://www.uni-davila.ro/

si vezi la Students>International Students.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Nov 13, 2004 10:03 pm

Salut!

Ma bucur pentru tine ca ai luat aceasta curajoasa decizie.
Sper ca ai o capacitate de a te mira foarte mare avand in vedere ce o sa gasesti p'aici...

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Dark
senior
senior

Postby Dark » Sun Nov 14, 2004 1:21 pm

am colegi si preteni din moldova care i stiu din perioada liceului si kiar dinainte, si mi sa parut penal sai pui sa faca 2 ani de romana la fac cand ei au facut liceul si o parte din generala la noi in tara, si au dat bacul cu mine , luand note mai mari decat multi romani
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Mon Nov 15, 2004 10:41 pm

Dark wrote:am colegi si preteni din moldova care i stiu din perioada liceului si kiar dinainte, si mi sa parut penal sai pui sa faca 2 ani de romana la fac cand ei au facut liceul si o parte din generala la noi in tara, si au dat bacul cu mine , luand note mai mari decat multi romani

Penal e ca profa de romana sa le mai puna si 8.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Nov 16, 2004 1:44 am

pai daca nu au stiut sa comenteze nu stiu ce poezie, cat vrei sa le dea? 10?

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

drdoina

Postby drdoina » Tue Nov 16, 2004 7:37 pm

Pentru slipknot:

Poate acest link va fi util

http://www.valuemd.com/ftopic9071.html& ... 5765fabfac

cerbu
elder
elder

Postby cerbu » Tue Nov 16, 2004 9:06 pm

Dark wrote:am colegi si preteni din moldova care i stiu din perioada liceului si kiar dinainte, si mi sa parut penal sai pui sa faca 2 ani de romana la fac cand ei au facut liceul si o parte din generala la noi in tara, si au dat bacul cu mine , luand note mai mari decat multi romani

you can't have it both ways. din moment ce guv pisteprutean insista ca moldovineasca e limba diferita, eu cred ca trebuie tratata ca atare. n-am nimic cu ei, imi sunt chiar simpatici, dar exista o schizofrenie clara in relatiile ro-mol, suntem romani cand avem interes, in rest suntem rusi.

in legatura cu venitul din state in ro pentru faculate, lasati omu' in pace! nu e deloc o idee rea, cate vreme invata din carti din us.

Dark
senior
senior

Postby Dark » Thu Nov 18, 2004 9:33 pm

ai inebunit, vrei sa vina aici sa se contamineze cu nebunia si prostia romaneasca ? stai acolo ca stai bine, lumea se kinuie sa fuga in vest si el vrea saracu aici, am avut in liceu o colega nascuta in state si care a facut acolo generala si inceputul liceului, a fost surprinsa intrun mod neplacut de sistemul nostru si de lipsa de profesionalism de care dau dovada atat cadrele didactice cat si studentii
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

Return to “Facultatea”