Studenti din strainatate
-
Studenti din strainatate
Am si eu o intrebare... sunt in acest moment in clasa a 12-a in Philadelphia, Statele Unite, si vreau sa fac facultatea in Bucuresti... stiti cumva cam de ce este nevoie pt inscriere la examen daca esti din strainatate... adica daca nu am bac... am numa diploma de liceu.. si SAT... mai e nevoie de ceva legalizat... traduceri, chestii? E nevoie sa dau bacu? (doamne fereste) lol... pls ajutati-ma cu un raspuns, mersi mult!
- manolo
- elder
-
-
- elder
- crisalia
- senior
- b3
- elite
faci an pregatitor daca nu stii limba, dar poti sa dai examen de limba sa le arati ca stii, cred. e absurd altfel.
ca sa trecem peste toate supozitiile astea:
http://www.uni-davila.ro/
si vezi la Students>International Students.
ca sa trecem peste toate supozitiile astea:
http://www.uni-davila.ro/
si vezi la Students>International Students.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Chingachgook
- addicted
Salut!
Ma bucur pentru tine ca ai luat aceasta curajoasa decizie.
Sper ca ai o capacitate de a te mira foarte mare avand in vedere ce o sa gasesti p'aici...
kooksee
Ma bucur pentru tine ca ai luat aceasta curajoasa decizie.
Sper ca ai o capacitate de a te mira foarte mare avand in vedere ce o sa gasesti p'aici...
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Dark
- senior
- firstaidkit
- senior
Dark wrote:am colegi si preteni din moldova care i stiu din perioada liceului si kiar dinainte, si mi sa parut penal sai pui sa faca 2 ani de romana la fac cand ei au facut liceul si o parte din generala la noi in tara, si au dat bacul cu mine , luand note mai mari decat multi romani
Penal e ca profa de romana sa le mai puna si 8.
- Chingachgook
- addicted
pai daca nu au stiut sa comenteze nu stiu ce poezie, cat vrei sa le dea? 10?
kooksee
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
-
- elder
Dark wrote:am colegi si preteni din moldova care i stiu din perioada liceului si kiar dinainte, si mi sa parut penal sai pui sa faca 2 ani de romana la fac cand ei au facut liceul si o parte din generala la noi in tara, si au dat bacul cu mine , luand note mai mari decat multi romani
you can't have it both ways. din moment ce guv pisteprutean insista ca moldovineasca e limba diferita, eu cred ca trebuie tratata ca atare. n-am nimic cu ei, imi sunt chiar simpatici, dar exista o schizofrenie clara in relatiile ro-mol, suntem romani cand avem interes, in rest suntem rusi.
in legatura cu venitul din state in ro pentru faculate, lasati omu' in pace! nu e deloc o idee rea, cate vreme invata din carti din us.
- Dark
- senior
ai inebunit, vrei sa vina aici sa se contamineze cu nebunia si prostia romaneasca ? stai acolo ca stai bine, lumea se kinuie sa fuga in vest si el vrea saracu aici, am avut in liceu o colega nascuta in state si care a facut acolo generala si inceputul liceului, a fost surprinsa intrun mod neplacut de sistemul nostru si de lipsa de profesionalism de care dau dovada atat cadrele didactice cat si studentii