calcaneu wrote:
Maine va spun cum a fost la Endocrine in Parhon
cu ce profesor ai facut?

magdutz wrote:hemato in fundeni!!! informatii ceva despre examen....se da practic? asistentul influenteaza nota?

alcorsimona wrote:Noi nu am avut grile inainte dar astea sunt cele pe care ni le-a dat noua, dar le-a facut inainte de examen. Repet ca o sa conteze cu cine faceti. Daca e o cucoana care zice deci de 5 ori intr-o propozitie simpla, grilele pot sa semene. Raspunsurile sunt cele pe care le-am pus eu (mai precis un grup), dar nu stiu cate de corecte sunt pt ca notele au variat

alcorsimona wrote:La hemato in Fundeni se da practic dar este ai mult o formalitate (la noi cel putin asa a fost cu Conf Colita). Nota este oricum aleatoare pt ca la scris se discuta in mod barbar, asa ca pe aceeasi lucrare s-a luat intre 8 si 10! Cel mai interesant e ca nu se accepta contestatii!

magdutz wrote: subiectele sunt de bun-simt, lucruri mari, cu care sa ramanem sau merg pe parte de imuno si genetica?

alcorsimona wrote:Noi nu am avut grile inainte dar astea sunt cele pe care ni le-a dat noua, dar le-a facut inainte de examen. Repet ca o sa conteze cu cine faceti. Daca e o cucoana care zice deci de 5 ori intr-o propozitie simpla, grilele pot sa semene. Raspunsurile sunt cele pe care le-am pus eu (mai precis un grup), dar nu stiu cate de corecte sunt pt ca notele au variat

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests