Spitale anul 5

blondel
senior
senior

Postby blondel » Thu Oct 21, 2004 7:16 pm

calcaneu wrote:
Maine va spun cum a fost la Endocrine in Parhon :wink:

cu ce profesor ai facut?
Si totusi Pamantul se invarte!...

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Thu Oct 21, 2004 8:43 pm

S-a dat scris, cateva subiecte (sorry nu mai tin minte exact cate). Un reprezentant al seriei a tras subiectele. La noi s-au nimerit f usoare (majoritatea din litiaza si putine din cancere). Notele s-au dat aleatoriu. Se pare ca a contat ceva prezenta la cursuri, dar notele au fost mari intre 10 si 8. In examen nu prea ne-au lasat sa discutam, dar puteai sa te inspiri de la cel din fata.
Bafta multa maine!
Be careful what you want, it may happen to you!

calcaneu
junior
junior

re

Postby calcaneu » Fri Oct 22, 2004 2:30 pm

10 x !

Azi am dat endocrine la Coculescu...partea scrisa e grila , complement multiplu :x cu raspunsuri negative (alea gresite se scad) ; 60 de grile + 20 de intrebari in scris ... 1 ora jumate.
Multi au luat punctaje bunishoare , s-a facut Gauss , dar au intrat la oral si cei care au luat punctaje mici.
La oral (exam care stabileste de fapt nota) e o kestie de bulan.Noi am picat cu Fica , conf in Elias , care a fost suuuuper ok.Si cei care au dat cu proful nu au avut asa mari probleme cum se zvonea ... s-a luat si 10 !
Grilele de la scris circula prin camine :wink: ...nu sunt sigur ca nu se vor schimba :cry:

blondel
senior
senior

Postby blondel » Fri Oct 22, 2004 4:44 pm

tx calcaneu :angel:

silvioara
newbie
newbie

Postby silvioara » Mon Oct 25, 2004 4:00 pm

discutabila chestia cu Fica (de la endocrino)super-ok,prietenii stiu de ce :) .ideea e sa nu te stresezi la stagiul asta,ca sa nu ajungi sa te oftici ulterior cand totul e o loterie la oralul ala si nu mai conteaza nici grile,nici prezente nici nimic..

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Mon Oct 25, 2004 10:31 pm

plsssssssss
are cineva grilele de nefro de la carol davila ??
plsssssssss
am vineri examen si ... :oops:
macar privat dati-mi sa vb
10x
The truth is always in the middle

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Tue Oct 26, 2004 12:27 am

din cate shtiu eu nu exista asha ceva.
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Tue Oct 26, 2004 1:10 am

Asta e tot ce am... nu mai tin minte cat de potrivite sunt. De fapt, nici nu stiu daca mai sunt acum valabile. Sper sa fie de folos ca au muncit multi la ele (din pacate, nu exista o lista cu ei), nici macar nu stiu de la cine le am, eu am contribuit cu vreo 0.1% si cu un pic de formatare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Tue Oct 26, 2004 2:06 pm

La examenul de nefro in Davila, anul trecut, ne-au trantit vreo 3 cazuri clinice cu intrebari oarecum in "cascada", unele dintre ele cerand raspunsuri mai amanuntite (gen mecanismul de producere a nu-stiu-caror calculi...). Notele au fost rezonabile, au picat doar cativa (cei care au stat la catedra :evil: pt ca nu mai aveau loc in banci ... )
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Tue Oct 26, 2004 5:27 pm

:shock:
:o

mda
10x elfstone :)

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Thu Oct 28, 2004 8:31 pm

hemato in fundeni!!! informatii ceva despre examen....se da practic? asistentul influenteaza nota? :help:

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Thu Oct 28, 2004 8:51 pm

La hemato in Fundeni se da practic dar este ai mult o formalitate (la noi cel putin asa a fost cu Conf Colita). Nota este oricum aleatoare pt ca la scris se discuta in mod barbar, asa ca pe aceeasi lucrare s-a luat intre 8 si 10! Cel mai interesant e ca nu se accepta contestatii!

Madi
elder
elder

Postby Madi » Thu Oct 28, 2004 9:01 pm

magdutz wrote:hemato in fundeni!!! informatii ceva despre examen....se da practic? asistentul influenteaza nota? :help:

Acum 2 ani se exista si exam practic... dar rezonabil. Nu cred ca influenteza cineva nota finala, ca examenul scris e destul de jenant... sau imbucurator, depinde cum privesti lucrurile. Adik se copiaza pe rupte si iau aproape toti 10... Nu stiu daca s-a skimbat ceva intre timp...
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sat Oct 30, 2004 7:56 pm

un diabet in cantacuzino facu cineva pls ?
incep luni si examenu la sf sapt
cursuri ... practic ... examen ...
(subiecte sau grile dak e cazu' va rog :twisted: )

blondel
senior
senior

Postby blondel » Sat Oct 30, 2004 8:01 pm

si noi vom face la cantacuzino, doar ca eu nu stiu nimic despre examen ci doar ca se fac doar cursuri si ca sunt foarte lungi
noi vom incepe peste 2 saptamani asa ca sper ca ne vei putea spune cum a fost :wink:
bafta si sper sa fie cineva pe aici care sa stie mai multe ca mine

mitzupitzu
newbie
newbie

Postby mitzupitzu » Sun Oct 31, 2004 12:44 am

Mda, la Cantacuzino sunt doar cursuri lungi, unele interesante, altele mai putin.. Prezenta neobligatorie. Examenul -"pe vremea mea"!- era grila (parca 15-20 de intrebari), toata lumea vorbea cu toata lumea si notele erau cam aleator date.. :twisted: De fapt aleator, nu "cam"...

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sun Oct 31, 2004 1:08 am

Sunt mai multe persoane care tin cursul la Diabet la Cantacuzino. Noi am facut cu o 'tanti' extrem de plictisitoare, cu o multime de ticuri verbale, care striga prezenta in fiecare zi (a intreba 2 colegi care se numeau Popescu daca sunt frati sau e o coincidenta :P ), ne-a pus sa invatam firmele care produc diverse antidiabetice si am avut curs si in ziua cu examenul!
Examenul a fost cu grile, pe care ni le dicta :shock: iar toata lumea raspundea intr-un fel de cor! Notele au fost mai mult decat aleatoare. Aveti grija sa nu lasati intrebari fara raspuns, pt la sfarsit ca pe noi nu ne-a mai lasat: "ca sa nu vorbim :!: "

teo77
junior
junior

Postby teo77 » Sun Oct 31, 2004 8:58 am

din cate imi aduc eu aminte de examenul de diabet de la cantacuzino,nu-i mare filozofie.
probabil va va spune ca se poate da examenul vineri dupa ce se preda ultimul curs.
grilele pe vremea mea se dictau,noi scriam si vorbeam(ne supraveghea doar persoana care dicta). asa ca notele au fost 9 si 10 in functie de jumatatea de amfiteatru in care eram.
daca s-au schimbat multe in 3 ani....nu am de unde sa stiu....v-am spus cum am dat noi....
bafta multa!

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sun Oct 31, 2004 5:27 pm

10x a lot celor kre miau rasp... :D
it helped !
cat despre grile, banui k nu exista si o varianta .... neoficiala (poate un doc word or somethin' :twisted: )

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sun Oct 31, 2004 6:48 pm

Noi nu am avut grile inainte dar astea sunt cele pe care ni le-a dat noua, dar le-a facut inainte de examen. Repet ca o sa conteze cu cine faceti. Daca e o cucoana care zice deci de 5 ori intr-o propozitie simpla :twisted: , grilele pot sa semene. Raspunsurile sunt cele pe care le-am pus eu (mai precis un grup), dar nu stiu cate de corecte sunt pt ca notele au variat
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sun Oct 31, 2004 10:59 pm

alcorsimona wrote:Noi nu am avut grile inainte dar astea sunt cele pe care ni le-a dat noua, dar le-a facut inainte de examen. Repet ca o sa conteze cu cine faceti. Daca e o cucoana care zice deci de 5 ori intr-o propozitie simpla :twisted: , grilele pot sa semene. Raspunsurile sunt cele pe care le-am pus eu (mai precis un grup), dar nu stiu cate de corecte sunt pt ca notele au variat

sar'na :D

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sun Nov 07, 2004 3:21 pm

a facut cineva reumato la cantacuzino?
dak da, poa' sa-mi spuna cineva cum e ?
asistenti, cursuri, lp-uri, prezente, examen(e) :wink:
10x

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sun Nov 07, 2004 3:54 pm

bparvu,cum a fost examenul la diabet? :roll:

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sun Nov 07, 2004 10:14 pm

mda... a fost ok
da am facut du confa Tinu
tipa e de treaba
la examen s-a vorbit din plin, asa ca... :lol:
au fost 20 grile USOARE cu rasp. multiplu (majoritatea cu un singur rasp, de ales dintre a,b sau c)

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sun Nov 07, 2004 11:53 pm

La reumato in Cantacuzino a fost binisor. Eu am facut cu o asistenta al carei nume imi scapa acum :oops: , dar este inconfundabila: o miopie serioasa si obiceiul de a purta niste funde in par absolut horror. A fost de treaba, am vazut si ceva, dar au fost si zile in care ne-a ignorat. In ceea ce priveste prezenta a fost cu toane, totul este sa fie cativa prezenti...
La curs, cand venea proful si inca cativa asistenti a fost interesant dar au fost si niste cursuri de sinucidere. In cateva zile au fost 2 cursuri pe zi.
Examenul se dadea practic cu un asistent, altul decat cel cu care faceai si nu toata grupa cu acelasi. Aici a depins in mare parte de bafta, de la asistenti care iti dadeau foaia pana la examen serios. Eu am dat cu Dr Ancuta si a fost mediu. Dupa aceea se dau un examen oral cu proful care consta dintr-o discutie mai mult sau mai putin pe caz si o radiografie. Atentie, discutia cu proful poate sa nu aiba legatura cu reumato. Am avut colegi cu care a discutat stadializarea HTA :roll:
Apoi s-a dat un examen grila la care nu s-a prea discutat dar nu a fost prea greu. Notele au fost maricute dar discutabile

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Mon Nov 08, 2004 9:10 pm

la diabet cantacuzino examenul e chiar vineri, in ultima zi de stagiu, sau sambata ori duminica?

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Mon Nov 08, 2004 10:30 pm

se stabileste de comun acord cu conf
da se da si din ult curs, cel de vineri, asa ca....

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Thu Nov 11, 2004 3:01 pm

alcorsimona wrote:La hemato in Fundeni se da practic dar este ai mult o formalitate (la noi cel putin asa a fost cu Conf Colita). Nota este oricum aleatoare pt ca la scris se discuta in mod barbar, asa ca pe aceeasi lucrare s-a luat intre 8 si 10! Cel mai interesant e ca nu se accepta contestatii!

pana acum suna bine..maine e examenul...inca ceva:subiectele sunt de bun-simt, lucruri mari, cu care sa ramanem sau merg pe parte de imuno si genetica?

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Thu Nov 11, 2004 9:21 pm

magdutz wrote: subiectele sunt de bun-simt, lucruri mari, cu care sa ramanem sau merg pe parte de imuno si genetica?

Subiectele, la noi, au fost cazuri clinice, din cele care cam circula si un subiect sau 2 de teorie, de genul criterii de diagnostic in Hodgkin, definitia nu-stiu-carei-boli sau diagnostic diferential hemoliza intra si extravasculara. Nu am avut subiecte clasice de imuno sau genetica, dar mai scapau marker-i in cazurile clinice

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Tue Nov 16, 2004 5:51 pm

alcorsimona wrote:Noi nu am avut grile inainte dar astea sunt cele pe care ni le-a dat noua, dar le-a facut inainte de examen. Repet ca o sa conteze cu cine faceti. Daca e o cucoana care zice deci de 5 ori intr-o propozitie simpla :twisted: , grilele pot sa semene. Raspunsurile sunt cele pe care le-am pus eu (mai precis un grup), dar nu stiu cate de corecte sunt pt ca notele au variat

valeu, cu tanti despre care ziceai facem...pe noi ne-a exasperat deja dupa doar 2 zile...ne tine la curs de la 8 jumate pana la 1 pentru un curs ce poate fi predat in doua ore...e tzaca femeia asta!!!!...DECI!!!

iris
junior
junior

Postby iris » Thu Nov 25, 2004 6:49 pm

cine a dat examen la reumato in cantacuzino ne spune si noua cum a fost exact?am auzit zvonuri de grile la amanunt ...multumesc

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Mon Nov 29, 2004 6:59 pm

Grile de Reumatologie la Cantacuzino posteaza careva va rog ?
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Wed Dec 15, 2004 8:56 am

se mai tine psihosomatica saptamana asta?

Olivia Sgarbura
senior
senior

Postby Olivia Sgarbura » Fri Dec 17, 2004 11:47 am

Saptamana asta, nu!
Dupa vacanta...

jack_the _riper
newbie
newbie

sal

Postby jack_the _riper » Sun Jan 02, 2005 3:46 pm

Stie careva cum e examenul la pediatrie la Grigore Alexandrescu ?

YY
senior
senior

Postby YY » Sun Jan 02, 2005 9:55 pm

Cand am dat eu nu a picat pe nimeni. Ideea e sa citesti cartea profului, si se pune accent in special pe partea de alimentatie (sugar mai ales -> formule de lapte, cantitati, diversificare etc).

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Thu Jan 06, 2005 8:45 pm

Olivia Sgarbura wrote:Saptamana asta, nu!
Dupa vacanta...
Ai mai aflat ceva? Multam

Olivia Sgarbura
senior
senior

Postby Olivia Sgarbura » Thu Jan 06, 2005 10:36 pm

Da, a fost ieri, 05.01, fixat total aiurea de nu stiu care persoana si neanuntat. Am fost doar 8 oameni care-am aflat pe ultima suta de metri, adica in seara dinainte.

Urmatorul vineri, 14.01.2005, ora 13.00, Sp. Colentina. Confirmarea marti.

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Jan 08, 2005 4:37 pm

ce stiti despre SPM? (sanatate publica si management)? e atat de ingrozitor pe cat se zvoneste? :evil:

YY
senior
senior

Postby YY » Sat Jan 08, 2005 11:38 pm

Desi materia nu prea are nici o legatura cu medicina, profii ii acorda o mare importanta, mai ales la examen. Ca sa nu fie pb prea mari e bine ca profii sa primeasca un cadou substantial din partea seriei. Seria noasta a dat cadou si au trecut toti, dar la alte serii s-a picat la greu, iar in toamna se pare ca e si mai rau cu cadoul....

Return to “Anii 4-6”