Spitale anul 5

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Sat Oct 02, 2004 2:29 pm

Toxico avem intre 2 mai si 8 iulie
Sanatate publica: 10-28 ian
Urologie fundeni...am auzit ca nu se face nimic

Matrix ce grupa esti??

P.S. Bucurati-va de weekendul asta...ca de luni...... :morning:

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Oct 02, 2004 2:50 pm

imi permit eu sa ma introduc..matrix e intr-o grupa noua, din seria 6...nu a fost si anul trecut cu noi

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Oct 02, 2004 2:52 pm

P.S: toxico si sanatate se fac sub forma de module,dupa-amiaza, sau ca radio si igiena, pe stilul vechi?

matrix
elder
elder

toxico/ med soc

Postby matrix » Sat Oct 02, 2004 6:13 pm

din ce staim eu de acu vreo 2 sapt se fac dupa spital in fiecare zi ...ca :idea:luna :idea:sa-ti lumineze drumul catre casa adica pe la 7-8 seara...cool...

unde e budimex mai exact, sau mai precis cu ce ajungi acolo ???

PS: dar ce bine e informat magdutz :)

:D :D :D bine v-am gasit Serie X :D :D :D
Viata lunga si prospera!

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Sat Oct 02, 2004 8:34 pm

toxicologie avem o data pe saptamana, mai exact miercuri 14.00 - 18.00

budimex e la brancoveanu....far far away....

blondel
senior
senior

Postby blondel » Sat Oct 02, 2004 10:01 pm

ma alatur si eu ca nou venita...bine v-am gasit colegi din seria X!!! :oops:

somnorici
junior
junior

Re: toxico/ med soc

Postby somnorici » Sat Oct 02, 2004 10:21 pm

matrix wrote:unde e budimex mai exact, sau mai precis cu ce ajungi acolo ???

cu metroul pana la "constantin brancoveanu" si apoi 5min. pe jos (e si o rabla de autobuz... dar mai bine pe jos)
sau cu metroul pana la "piata sudului" + troleibuzul 76 (2 statii) + 2min pe jos...
sau orice altceva ce te aduce pana la brancoveanu / piata sudului
Inca mai sper!

bparvu
junior
junior

Postby bparvu » Sun Oct 03, 2004 12:18 am

sal all
intrebare: Nefrologie Spit Carol Davila, Prof. Mircescu
cum e stagiu si examenul(ele) acolo
10x
The truth is always in the middle

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sun Oct 03, 2004 2:01 am

[quote="adamaria"]toxicologie avem o data pe saptamana, mai exact miercuri 14.00 - 18.00

[quote]

4 ore???? sigur? :snipersmile: nu e cam mult???
inteleg ca e afisat ceva la facultate, finally?

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sun Oct 03, 2004 10:51 am

bparvu wrote:sal all
intrebare: Nefrologie Spit Carol Davila, Prof. Mircescu
cum e stagiu si examenul(ele) acolo
10x

Stagiul depinde de asistent. Eu am facut cu dna Grabowski si a fost foarte ocupata dar cand avea timp de noi era OK. Sunt obsedati cu prezenta care se face si la venire si la plecare si este o secretara isterica, care te alearga pe culoare sa nu te duci sa bei o cafea sau sa fumezi o tigare. Cursurile sunt interminabile, unele si de 5 ore, si ele cu prezenta! Multi din asistentii care se perinda la aceste cursuri spun din carte, f putin spun lucruri noi sau puncteaza lucrurile importante, nu ca ti-ar mai pasa la a cincea ora :roll:
Examenul este, insa lejer. Un practic unde nu te intreaba mai nimic si la scris (grila si niste subiectele de 2-3 randuri) se poate colabora intens!
Be careful what you want, it may happen to you!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sun Oct 03, 2004 2:49 pm

Da, nefro la Davila a fost infernal in timpul stagiului.Cand te duceai dimineata nu aveai voie sa intarzii; semnai de fata cu secretara, nu puteai semna pe altul , trebuia sa ne schimbam si sa ne ducem IMEDIAT la saloane, nu aveai voie sa iesi din salon nici sa te duci la WC, daca te prindeau pe hol era jale; in salon se impart paturile , stai de vorba cu pacientii; fiecare asistenti are doar 4 studenti...se imparte toata seria la multitudinea de asistenti; unii sunt mai draguti altii mai acri; noi am fost pusi sa scriem foi, sa completam evolutii , ceea ce nu a fost rau , dar ... A fost singurul stagiu din toata facultatea in care am stat priponiti 3 sau chiar 4 ore in salon.Dupa LP, direct la curs, nu ai timp sa mananci sau altceva;cursurile tin enorm, sunt neinteresante si plictisitoare; noi faceam cu totul altceva in timpul cursului : citeam diverse, altii care statau bine pozitionati dormeau, altii jucau sah, altii mancau , pentru ca dupa atatea ore, CRAPAI EFECTIV si de foame si de plictiseala. La iesire isterica de secretara statea in cadrul usii si trebuia sa-i dai un biletel cu numele si grupa si nu puteai decat sa dai biletelul individual. Nu ai voie decat 2 absente .Cursurile sunt groaznice ca esti foarte obosit, nu mai pricepi nimic, aia care predau vin rand pe rand si expun ce au de expus, dar parca sunt teleghidati si desi ne citesc dezinteresul pe fete nu prea se chinuie sa faca un curs mai atractiv. In primele 2 zile este numai curs , tine 5 ore FARA PAUZA! Am capiat efectiv, noi ne dusesem acolo, gandindu-ne ca facem cunostinta cu asistentii si confu si gata, in schimb...
Desi a tinut o luna si am mai avut si vacanta de iarna in timpul stagiului, a fost un cosmar si ni se parea ca nu se mai termina..Si, per ansamblu nici nu am invatat mai multa nefrologie decat altii in alte parti.
Examenul este cum l-a descris colega mea mai sus...macar atata lucru bun in stagiul ala.

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Sun Oct 03, 2004 7:49 pm

magdutz wrote:
adamaria wrote:toxicologie avem o data pe saptamana, mai exact miercuri 14.00 - 18.00

4 ore???? sigur? :snipersmile: nu e cam mult???
inteleg ca e afisat ceva la facultate, finally?

curs+lp...... :roll:
s-a afisat vineri orarul la facultate

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Sun Oct 03, 2004 7:53 pm

blondel wrote:ma alatur si eu ca nou venita...bine v-am gasit colegi din seria X!!! :oops:

Bine ai venit!

Ne vedem maine la fundeni.....sa inceapa distractia... :orchestra:

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sun Oct 03, 2004 8:11 pm

am vazut si eu orarul intre timp...o sa fie un an greu... :priest:

blondel
senior
senior

Postby blondel » Sun Oct 03, 2004 10:14 pm

multumesc adamaria
o sa fie un an greu intradevar magdutz, dar sper sa-i facem fata :lol:
Si totusi Pamantul se invarte!...

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Mon Oct 04, 2004 3:33 pm

In primele 2 zile este numai curs , tine 5 ore FARA PAUZA!

Eh, nu e nici chiar asa...(La Diabet in Cantacuzino, intr-adevar, nu prea ai timp sa cobori din sala de curs in curtea spitalului, sa te mai dezmortesti, si sunt tot cursuri de 4-5 ore la care se succed mai multe persoane). La Davila nu s-a atins (inca) acest grad de ... lasa, mai bine ma abtin, ca si pe mine m-a luat tare la rost celebra secretara pt ca stateam pe hol, asteptand sa intru la ultima pauza a cursului (daca nu sunteti prinsi pe holuri, se poate si asta :) ) ba chiar cand i-am predat biletelul cu numele dupa curs mi-a suierat un "nu se va mai intampla a doua oara" sa o "pacalesc" asa, adica... Se poate deci merge in pauze la o cafea si chiar fuma o tigara :) , inclusiv in cazul cursurilor din primele doua zile... Ramane insa un stagiu foarte obositor... si din care, intr-adevar, este foarte posibil sa nu ramai cu mare branza de invatatura intr-ale nefrologiei...
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

faramita
senior
senior

Postby faramita » Tue Oct 05, 2004 9:36 pm

As avea si eu o intrebare: stie careva ceva despre pediatria la Gomoiu?
Si inca o chestie: am inteles ca neuro in Colentina nu e foarte recomandabil...nu se face nimik...dar examenul? :shock:
Un prost cauta sensul vietii...un nebun il stie!

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Tue Oct 05, 2004 10:49 pm

faramita wrote:As avea si eu o intrebare: stie careva ceva despre pediatria la Gomoiu?

Eu am facut neuropediatria la Gomoiu si a fost nashpa rau: prezenta la sange si la secetara si la asistent, nu am facut cine stie ce. Daca intarziai, secetara nu mai iti lua prezenta (asta se intampla pe la 8.30 iar asisetentii veneau pe la 9.30, dar cursurile erau super cand venea proful.

faramita
senior
senior

Postby faramita » Wed Oct 06, 2004 9:29 pm

Intr-adevar, proful tine cursuri OK...pana acum, cel putin! Cum e insa cu examenul? Am inteles ca e grila..."circula" cumva subiecte? :oops:

blondel
senior
senior

Postby blondel » Thu Oct 07, 2004 12:49 pm

eu am downloadat tot de pe forum niste subiecte de la neuropediatrie Gomoiu asa ca nu inteleg este grila sau examen scris..iata ce am eu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Thu Oct 07, 2004 2:22 pm

Noi am dat neuroped scris - vreo 10 intrebari. Nu am inteles care au fost criteriile de punctare, s-au luat note stranii, multe mici, s-a si picat. Lucrari foarte asemanatoare, merge zvonul, au luat note foarte diferite. Din fericire, notele de la Gomoiu nu au parut sa conteze la nota de pediatrie, dar asta depinde de catedra unde faci pediatria (noi am facut in Irza... habar n-am cat, cred ca 2). Subiectele pe care le-ai pus tu acolo seamana foarte mult cu cele pe care le-am avut si noi dinainte si, din cate tin minte, in afara de o intrebare (doua?) au fost din lista aia... .
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

blondel
senior
senior

Postby blondel » Fri Oct 08, 2004 12:10 pm

elfstone...multumesc pt informatie! :) [/b]

faramita
senior
senior

Postby faramita » Fri Oct 08, 2004 10:18 pm

Pediatria-Gomoiu
Neuropediatria-Gomoiu......set complet!!! :(
De examenul de pediatrie propriu-zis, stiti ceva? :?

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Mon Oct 11, 2004 1:52 pm

Ce stiti de optionalele pt anul 5? Tre sa se stranga un nr minim de studenti/semnaturi? Eu as vrea alergo :oops: ....mai e cineva interesat?

faramita
senior
senior

Postby faramita » Thu Oct 14, 2004 11:13 pm

Alergologia-optional, daca se face la Malaxa, e bataie de joc.....am inteles ca anul trecut pusesera la o ora la care nimeni nu putea sa ajunga acolo( undeva pe la pranz), doar sa nu zica profa ca nu vrea sa tina cursu'.....de' "studentii nu e interesati".....Poate anu' asta o fi mai bine....

calcaneu
junior
junior

Panduri

Postby calcaneu » Fri Oct 15, 2004 10:16 pm

bre , care stie cum e examenul de uro in Panduri ? Oral , scris ? Nasol , lejer ?

somnorici
junior
junior

Re: Panduri

Postby somnorici » Fri Oct 15, 2004 10:31 pm

urologia in panduri e unul dintre cele mai lejere examene pe care le-am dat. am dat intai practicul cu profu: o discutie la care daca nu spunei nimic nu era nicidecum o problema... apoi examen scris, parca 10 subiecte (nu mai stiu exact). s-a si copiat (din cursuri nu numai unii de la altii). la un moment dat era o harmalaie de nu te intelegeai om cu om. grecii urlau de la un capat la altul al salii (in greaca). era un tip mai tinerel care mai potolea spiritele... notele au fost ffff mari...
asa ca nu-ti face multe griji. rasfoieste totusi cursurile sa stii unde sa cauti....
Inca mai sper!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Oct 15, 2004 10:39 pm

Da, asa este ; le-am luat ziare, suc si pateuri si am copiat cum n-am copiat in viata noastra. Unii au luat 10 si unii 9 (destul de putini).
La practic , tot cu profu ' am dat: unii au stiut, altii nu , dar nu-i bai.

calcaneu
junior
junior

10x

Postby calcaneu » Sat Oct 16, 2004 2:50 pm

Multam fain !
Cat de curand o sa dam exam la Endocrine Parhon ... o sa postez impresii dupa ce il dam :)

blondel
senior
senior

Re: 10x

Postby blondel » Sun Oct 17, 2004 12:34 am

calcaneu wrote:Multam fain !
Cat de curand o sa dam exam la Endocrine Parhon ... o sa postez impresii dupa ce il dam :)

sunt binevenite! :oops:

bparvu
junior
junior

Re: 10x

Postby bparvu » Sun Oct 17, 2004 6:51 pm

blondel wrote:
calcaneu wrote:Multam fain !

sunt binevenite! :oops:

SI P'ACILEA SUNT BINEVENITE :lol:
The truth is always in the middle

Madi
elder
elder

Postby Madi » Sun Oct 17, 2004 7:14 pm

Fie-mi permisa o precizare: endocrine se face DOAR in Parhon, doar ca sunt 2 catedre: prof Dumitrache si prof Coculescu. Mai mult, cel putin la Dumitrache, depinde si cine tine cursul, ca ala face si grilele.
Bafta!
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Olive
junior
junior

Postby Olive » Sun Oct 17, 2004 9:42 pm

Din pacate (sau din fericire? vom vedea) din acest an endocrinele se fac la Parhon si la Elias (aici - sef de catedra Simona Fica).

Madi
elder
elder

Postby Madi » Sun Oct 17, 2004 10:26 pm

Olive wrote:Din pacate (sau din fericire? vom vedea) din acest an endocrinele se fac la Parhon si la Elias (aici - sef de catedra Simona Fica).

:idea: Mea culpa. N-am vrut sa dezinformez. Asa era "pe vremea mea".
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

EMMA
newbie
newbie

Postby EMMA » Tue Oct 19, 2004 11:50 pm

Stie cineva cum e pediatria la Emilia Irza? Eu am inteles ca examenul ar fi lejer si nu se pica! Exista subiecte? :?:

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Wed Oct 20, 2004 12:51 am

La Emilia Irza1 a fost superok. Daca vroiai sa mergi, invatai cateceva, iar daca nu, no problem. La examen, oral cu proful a fost super ok, dar au cam contat notele de la neuropediatrie... Au circulat niste subiecte, dar nu s-au prea nimerit! Oricum sunt din materia ce se preda si din cartea catedrei, care intamplator e binisor scrisa. dar nu te obliga nimeni si Ciofu este acceptat!

mihaiion2
junior
junior

Postby mihaiion2 » Wed Oct 20, 2004 2:15 am

La Irza 2 uite o lista cu subiecte mai des intalnite (mai pe placul profului) - nu este oficiala dar din cele 10 subiecte (mai bine zis 20 - ptr ca seria va fi impartita in 2 la examen sa aveti loc in amfiteatrul ala si asa destul de mare iar subiectele vor fi diferite) 7-8 sunt din astea. La restul te descurci.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Wed Oct 20, 2004 8:48 pm

cum e examenul de URO la FUNDENI? notele sunt pe bune sau e loterie?

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Thu Oct 21, 2004 9:12 am

alcorsimona wrote:Uro la fundeni: nu am facut absolut nimic si a fost foarte lejer. Nici nu am dat practic

Noi am dat practic....am pierdut 3 ore( 2 pe drum si una asteptand) ca sa ma intrebe ce e uretroragia.... :hammer:
Ma rog......

Simona....poti sa ne spui si noua cum e examenul?? Avem sambata.... :morning:

calcaneu
junior
junior

help !

Postby calcaneu » Thu Oct 21, 2004 7:03 pm

Stie cineva cele 10 faimoase subiecte la scris la Uro in Panduri ?

Maine va spun cum a fost la Endocrine in Parhon :wink:

Return to “Anii 4-6”