daby wrote:nu este nevoie sa cititi nimic in plus pentru admitere sunt de ajuns cele doua carti pentru ca de acolo se fac intebari
roxitzu wrote:Sal si eu sunt clasa a 12-a si anul asta o sa sustin admiterea l mg ... m-am hotarat inca din clasa a 9-a ca asta e ceea ce vreau sa fac si tot cam d pe atunci ma pasioneaza si biologia ...sper sa ma descurc si la chimie . Apropo cei care ati dat admiterea in alti ani ... ati invatat mai mult pentru admitere sau pt bac .... ca eu am cam neglijat comentariile la romana. A si apropo daca se poate cand apare culegerea de grile de bio 2010 sa ne anuntati si p noi
mishamuse wrote:Aham..Eu am cartile de bio din 2004 pana in 2009.Astept sa o iau si pe asta ,2010.La chimie am doar 2007..Am maaaari emotii !
mishamuse wrote:Incep sa ma linistesc..trebuie doar sa iau bac-ul la mate !)
mishamuse wrote:Cum sa terminam,eu cel putin sunt la jumatatea materiei:) M-am uitat pe UMF Cluj si am vazut ca admiterea e pe 21.Astept sa vad pe cat o sa fie la Bucuresti...as vra sa incerc si la Cluj sau in alta parte daca ar fi in zile diferite.Stiu ca o sa fie diferite testele.Fiecare facultate cere un manual si difera intre ele..mai vedemSpor la invatat Miss McPanicked !
mishamuse wrote:Aham..Eu am cartile de bio din 2004 pana in 2009.Astept sa o iau si pe asta ,2010.La chimie am doar 2007..Am maaaari emotii !
peyton wrote:mishamuse wrote:Incep sa ma linistesc..trebuie doar sa iau bac-ul la mate !)
asta e si grija mea.
printre grilele la biologie am gasit si Notiuni de igiena si patologie la sistemul endocrin aka boli, care se presupuneau a nu fi la admitere. cum e pana la urma? avem si bolile de invatat sau sunt in plus in culegere?
mishamuse wrote:"Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio? "
Prietena mea buna da la farmacie.Cred ca asta e tot ce trebuie stiut...inveti ca pentru medicina ,doar ca ai mai multa chimie.
mishamuse wrote:"Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio? "
Prietena mea buna da la farmacie.Cred ca asta e tot ce trebuie stiut...inveti ca pentru medicina ,doar ca ai mai multa chimie.
Ciprian_90 wrote:peyton wrote:mishamuse wrote:Incep sa ma linistesc..trebuie doar sa iau bac-ul la mate !)
asta e si grija mea.
printre grilele la biologie am gasit si Notiuni de igiena si patologie la sistemul endocrin aka boli, care se presupuneau a nu fi la admitere. cum e pana la urma? avem si bolile de invatat sau sunt in plus in culegere?
Pt admitere la medicina generala nu trebuiesc invatate acele notiuni de igiena si patologie, insa uita-te si pe bolile de la glandele endocrine cu atentie(parca la pag 61 erau daca imi aduc bine aminte)
Josemed10 wrote:Sunt a12a si va rog spunetimi dk conteaza media d bac si d 9-12 la admitere pls.
cdear wrote:Buna!
Am si eu doua intrebare pentru voi, poate ma puteti ajuta.
Aveti idee daca, comisiile de la examenul de admitere sunt formate din profii din facultate sau profi din alte universitati si daca la admitere avem voie cu calculator sau nu?
Merci
ex_nunc wrote:da' dar in acelasi timp ar cam trebui sa adapteze si ei pb alea cate or fi(2,3, sau mai multe) la conditiile astea de examen.adica in culegerea de admitere la chimie sunt pb la care trebuie sa lucrezi cu 3 sau 4 zecimale(gen pb alea cu % Cl dintr-un amestec de clorura de benzil,benziliden etc ) si la care daca lucrezi cu 2 zecimale iti da raspunsul A dar de fapt e D (un ex) fiindca sunt mult prea apropiate raspunsurile.oricum si la bac tot fara calculator trebuie sa lucram.si sunt multe variante( cel putin anu' trecut),adica mai toate, unde pierzi o gramada de timp doar la calcul .da' asta e...
mishamuse wrote:Are cineva subiecte de admitere din anii anteriori?Sa-mi trimita pe mail?...va rog frumos:)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests