Admitere 2010

Voi ce intrati lasati orice speranta
mishamuse
newbie
newbie

Re: Admitere 2010

Postby mishamuse » Thu Jan 21, 2010 10:50 pm

Aham..:)Eu am cartile de bio din 2004 pana in 2009.Astept sa o iau si pe asta ,2010.La chimie am doar 2007..Am maaaari emotii ! :(

Doktorita
senior
senior

Postby Doktorita » Fri Jan 22, 2010 7:52 pm

daby wrote:nu este nevoie sa cititi nimic in plus pentru admitere sunt de ajuns cele doua carti pentru ca de acolo se fac intebari

Serios?? Asa e acum? Eu am o prietena care atunci cand am dat noi ( acum 7 ani) a picat invatatnd doar cartile de grile la anato, chimie si fizica ( atunci s-au dat toate 3)..

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Fri Jan 22, 2010 8:09 pm

Trebuie sa stii foarte bine manualul de Niculescu la bio ,la chimie cel de Vladescu +cartile cu teste de la facultate si daca ai putea sa faci rost si de niste carti mai vechi cu teste de Bucuresti ar fi foarte bine.Eu am si cartile cu teste de Zagrean si Samsonic(ambele 1998) care sunt destul de grele..dupa parerea mea.

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Fri Jan 22, 2010 10:31 pm

Ma indoiesc ca e de ajuns sa inveti din cartile de teste(cu atat mai putin sa inveti testele in sine). Parerea mea este ca trebuie invatat din manual, desi Niculescu nu este cel mai bun manual de biologie(are multe greseli, omite multe lucruri importante, sunt multe confuzii intre capitole, notiunile nu coincid de la un capitol la altul, chiar daca se refera la acelasi subiect).Nevertheless, trebuie citita bine iar corecturile vi le faceti singuri.Alte carti de bio: Tiplic, Arinis(pentru desene mai ales), Compendiumul si cartile vechi de biologie. (Mai exista si altele, dar mai bune sunt acestea)
La chimie nu ma pricep, n-as putea sugera anumite carti, dar nu va bazati numai pe cartea de teste!

Spor la invatat!
Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.

daby
senior
senior

Postby daby » Sat Jan 23, 2010 6:10 pm

@ Doktorita

ma referam la manualele din care se invata pentru admitere nu la cartile de grile
nu este nevoie sa cititi in plus pe langa manualele cerute pentru ca din ele se fac intrebari
cartile de grile sunt doar pentru model,pt a va fixa notiunile invatate
poate la chimie sa se dea 1-2 din cartea de grile

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Sun Jan 24, 2010 9:27 pm

roxitzu wrote:Sal si eu sunt clasa a 12-a si anul asta o sa sustin admiterea l mg ... m-am hotarat inca din clasa a 9-a ca asta e ceea ce vreau sa fac si tot cam d pe atunci ma pasioneaza si biologia ...sper sa ma descurc si la chimie . Apropo cei care ati dat admiterea in alti ani ... ati invatat mai mult pentru admitere sau pt bac .... ca eu am cam neglijat comentariile la romana :D . A si apropo daca se poate cand apare culegerea de grile de bio 2010 sa ne anuntati si p noi :)

Invata pentru admitere mai mult...bacul e usor, trece repede si este o experienta frumoasa de care o sa-ti amintesti peste ani, insa e destul de usor...toata lumea il ia si oricum media nu conteaza la medicina. In schimb, citeste cartea de bio de cateva ori, uita-te la tot ce inseamna detalii pentru ca sunt destule intrebari pe aceasta tema. Cam atat...bafta multa la invatat si o sa vezi ce o sa spui la anu' legat de admitere cand o sa ai de invatat intr-o saptamana la anato cat ai invatat tu la bio pt admitere. Si stai linistita, o sa vezi ca nici admiterea asta nu e chiar asa grea daca te pregatesti din timp. Spor la invatat!

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sun Jan 24, 2010 9:36 pm

Daby are dreptate. Pentru admitere sunt de ajuns manualele. Intr-adevar, cel de bio are multe greseli, dar nu trebuie sa invatati alte notiuni. Invatati-le pe cele de acolo, ca din alea veti primi grile. Iar culegerea aia de chimie e aceeasi de vreo 4-5 ani, de pe vremea cand se cereau alte manuale la admitere. Nici nu trebuie sa o faceti neaparat pe toata. O sa vedeti ca vor fi anumite grile(in culegere) pe care nu le veti putea rezolva folosindu-va doar de cele 2 manuale care se cer acum. Important este sa stiti bine teoria din ele. Cat despre probleme, anul trecut n-au fost decat 3 din 40 de grile si au si fost destul de usoare.
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Sun Jan 24, 2010 11:04 pm

mishamuse wrote:Aham..:)Eu am cartile de bio din 2004 pana in 2009.Astept sa o iau si pe asta ,2010.La chimie am doar 2007..Am maaaari emotii ! :(

E bine ca ai toate cartile din '04 pana in '09 dar iti sugerez sa nu te axezi pe ce e mai vechi de 2008.Eu am facut toate cartile de teste care mi-au picat in mana inca de anul trecut si iti pot spune din proprie experienta ca ce-i mai vehci de 2008 nu te ajuta prea mult. nu-i rau sa citesti si ce-i mai vechi insa treci rapid peste, intrebarile din 2007 sunt din programa veche pentru admitere. axeaza-te pe 2008-2009 si pe cea din 2010 normal, iar daca ai Niculescu nou, ai sa observi ca valorile numerice nu coincid cu cele de la raspunsurile la teste(sa iau un exemplu : glicemia in niculescu vechi este cuprinsa intre 70-100 iar in cel nou intre 65-110 ...testele 2008 si 2009 sunt facute dupa valorile vechi, din niculescu vechi ).
E posibil ca testele din 2010 sa fie facute dupa niculescu nou, daca e asa, scuze pentru ca te derutez degeaba.

In orice caz, succes la studiu.Da-i bataie!
Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Mon Jan 25, 2010 12:01 am

Incep sa ma linistesc..trebuie doar sa iau bac-ul la mate ! :))

peyton
senior
senior

Postby peyton » Mon Jan 25, 2010 12:31 am

mishamuse wrote:Incep sa ma linistesc..trebuie doar sa iau bac-ul la mate ! :))

asta e si grija mea. :lol:

printre grilele la biologie am gasit si Notiuni de igiena si patologie la sistemul endocrin aka boli, care se presupuneau a nu fi la admitere. cum e pana la urma? avem si bolile de invatat sau sunt in plus in culegere?

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Mon Jan 25, 2010 1:09 am

Si eu sunt tot la sistemul endocrin si e bine sa stii bolile caci eu am vazut intrebari in carti care iti cereau notiuni despre efectele si astea.

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Mon Jan 25, 2010 5:55 pm

let's play it safe :D mai bine invatam o pagina in plus de boli decat sa ne trezim acolo ca nu stim ce sa facem. Besides, bolile la glande sunt importante, nu vad dc le-ar scoate din programa:D

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Mon Jan 25, 2010 7:37 pm

la sistemul endocrin sunt intrebari in culegerea de admitere ce se gasesc la disfunctii ale glandelor..in rest nu se mai cer alte reguli de igiena si patologie :D la alte capitole ma refer... probabil ,presupun cei care fac grilele, ca daca avem glandele alea tre' sa le stim implicit si disfunctii ale lor...fiindca despre boli mai scrie si la fiecare glanda in parte...da' nu foarte detaliat :D

Miss McPanicked
senior
senior

Postby Miss McPanicked » Tue Jan 26, 2010 8:55 pm

eu de maine cica incep sa invat pt admitere (cluj)
voi deja ati terminat? :))
If I got smart with you how would you know?

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Tue Jan 26, 2010 10:59 pm

Cum sa terminam,eu cel putin sunt la jumatatea materiei:) M-am uitat pe UMF Cluj si am vazut ca admiterea e pe 21.Astept sa vad pe cat o sa fie la Bucuresti...as vra sa incerc si la Cluj sau in alta parte daca ar fi in zile diferite.Stiu ca o sa fie diferite testele.Fiecare facultate cere un manual si difera intre ele..mai vedem :) Spor la invatat Miss McPanicked !

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Wed Jan 27, 2010 2:16 pm

mishamuse wrote:Cum sa terminam,eu cel putin sunt la jumatatea materiei:) M-am uitat pe UMF Cluj si am vazut ca admiterea e pe 21.Astept sa vad pe cat o sa fie la Bucuresti...as vra sa incerc si la Cluj sau in alta parte daca ar fi in zile diferite.Stiu ca o sa fie diferite testele.Fiecare facultate cere un manual si difera intre ele..mai vedem :) Spor la invatat Miss McPanicked !

Am inteles ca anul acestea toate facultatile de medicina tin examenul in aceeasi zi
deci si la Bucuresti va fi tot pe 21!

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Wed Jan 27, 2010 2:52 pm

Inca nu se stie sigur..

uitarel
newbie
newbie

Postby uitarel » Wed Jan 27, 2010 7:34 pm

Am incercat sa gasesc pe net info despre admitere farmacie bucuresti, dar nu prea am gasit. E putin ciudat, in cartea de teste de umf buc sunt editate numai teste pt medicina, asistente, moase, stoma..etc dar farmacie nu ... stie cineva mai mult decat ca vor fi in proportie de 60 chimie si 40 bio?

uitarel
newbie
newbie

Postby uitarel » Thu Jan 28, 2010 8:01 am

mishamuse wrote:Aham..:)Eu am cartile de bio din 2004 pana in 2009.Astept sa o iau si pe asta ,2010.La chimie am doar 2007..Am maaaari emotii ! :(

Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Thu Jan 28, 2010 12:52 pm

peyton wrote:

printre grilele la biologie am gasit si Notiuni de igiena si patologie la sistemul endocrin aka boli, care se presupuneau a nu fi la admitere. cum e pana la urma? avem si bolile de invatat sau sunt in plus in culegere?

Pt admitere la medicina generala nu trebuiesc invatate acele notiuni de igiena si patologie, insa uita-te si pe bolile de la glandele endocrine cu atentie(parca la pag 61 erau daca imi aduc bine aminte)

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Thu Jan 28, 2010 8:40 pm

"Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio? "

Prietena mea buna da la farmacie.Cred ca asta e tot ce trebuie stiut...inveti ca pentru medicina ,doar ca ai mai multa chimie.

uitarel
newbie
newbie

Postby uitarel » Fri Jan 29, 2010 4:28 am

mishamuse wrote:"Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio? "

Prietena mea buna da la farmacie.Cred ca asta e tot ce trebuie stiut...inveti ca pentru medicina ,doar ca ai mai multa chimie.

Aha, ms... sa speram ca nu va fi mai greu ca in cartea de teste.

i_gabriel
junior
junior

Postby i_gabriel » Fri Jan 29, 2010 2:33 pm

mishamuse wrote:"Am si eu o intrebare...Nu s-au publicat nicaieri, nici in cartea de teste nici informatii nu prea sunt referitor la admiterea de la farmacie bucuresti. Stie cineva mai mult decat ca sunt intr-o proportie de 6o chimie si 40 bio? "

Anul trecut asa s-a dat:

La Facultatea de Farmacie, probele de examen vor include doua discipline respectiv Chimie organica obligatoriu, cu 60 intrebari, si la alegere Biologie vegetala sau Anatomie, cu un numar de 40 intrebari total 100 intrebari.

S-ar putea sa nu schimbe formatul.

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Fri Jan 29, 2010 6:41 pm

Ce am auzit la radio/vazut la stiri:

De anul acesta(sau anul viitor) este posibil sa se schimbe admiterea la medicina.
Anul trecut admiterea arata asa : medicina generala: 60 intrebari biologie +40 intrebari chimie in 3 ore
farmacie: 60 intrebari chimie + 40 biologie in 3 ore
De anul acesta, spun ei, admiterea poate fi de forma 100 intrebari bio + 100 intrebari chimie in 4 ore, pentru medicina generala si farmacie.

Acum, ma indoiesc ca vor schimba cv, si noul format discutat de ei mi se pare putin absurd, mai ales faptul ca medicina si farmacia au un nr de intrebari egal pt fiecare materie.Personal cred ca e doar un zvon din seria "sa aratam ca vrem sa facem ceva".
Profesorii din liceul meu stiu de intentia asta, deci a fost dezbatuta la un moment dat de cadrele didactice.

Sunt foarte curioasa, mai stie cineva ceva despre subiectul acesta?

uitarel
newbie
newbie

Postby uitarel » Fri Jan 29, 2010 9:24 pm

Mda, totul e posibil. Dar nu cred ca e timpul fizic sa faci 100 de intrebari la chimie in 2 h..mai ales ca sunt si de calcul..iar fara calculator ... :d... dar sa speram ca vom birui si ca sistemul va ramane macar acelasi.

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sun Jan 31, 2010 11:18 pm

Ciprian_90 wrote:
peyton wrote:

Pt admitere la medicina generala nu trebuiesc invatate acele notiuni de igiena si patologie, insa uita-te si pe bolile de la glandele endocrine cu atentie(parca la pag 61 erau daca imi aduc bine aminte)

Nu trebuie invatate si disfunctiile endocrine, chiar daca apar in culegere. O sa vedeti ca o sa mai apara si pe la metabolism intrebari din lectii care nu trebuie invatate. Atata timp cat in tematica scrie ca nu apar, n-au cum sa dea la examen. La cel de anul trecut de exemplu n-a fost nici una din disfunctii endocrine...de fapt, n-au fost decat cateva din glande.
Trebuie totusi invatate disfunctiile din lectiile care sunt in tematica.
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

amm_alice
newbie
newbie

Postby amm_alice » Wed Feb 03, 2010 8:11 pm

Ce sanse am sa intru la buget daca ma apuc acum de invatat? :)

cdear

Postby cdear » Thu Feb 04, 2010 3:12 pm

Buna!

Am si eu doua intrebare pentru voi, poate ma puteti ajuta.

Aveti idee daca, comisiile de la examenul de admitere sunt formate din profii din facultate sau profi din alte universitati si daca la admitere avem voie cu calculator sau nu?

Merci

Josemed10

Salut

Postby Josemed10 » Fri Feb 05, 2010 7:30 pm

Sunt a12a si va rog spunetimi dk conteaza media d bac si d 9-12 la admitere pls.

cattya

Postby cattya » Fri Feb 05, 2010 8:53 pm

am sunat astazi la cei de la carol davila si au zis ca admiterea este pe 21 iulie la fel ca si la cluj :-ss
cat despre mai multe informatii trebuie sa mergem la poarta facultatii ca sa aflam
iar dintre culegerile de admitere n-a aparut decat cea de fizica... mama ce enervanti sunt ca nu publica si ei site-ul ala odata... oare nu s-au gandit ca mai sunt si elevi din provincie?[-(

Guzelin

Postby Guzelin » Fri Feb 05, 2010 9:32 pm

si eu dau la medicina anul asta.. :D cum stati cu invatatul?
Eu la biologie aproape am terminat .. am ajuns la Metabolism.. :? , iar la chimie sunt la Compusii organici, mai exact la alcooli...

Spor la invatat in continuare! :lol:

noidoipunctcom
junior
junior

Re: Salut

Postby noidoipunctcom » Sat Feb 06, 2010 5:28 pm

Josemed10 wrote:Sunt a12a si va rog spunetimi dk conteaza media d bac si d 9-12 la admitere pls.

iti dau copy/paste la un paragraf referitor la utilitatea mediei de la bac, care sper sa te lamureasca :rightblinky: , extras de pe site-ul facultatii:

"Criteriile de departajare in cazul punctajelor egale sunt:

1. Calificativul obtinut la proba obligatorie: Biologie, respectiv Chimie organica pentru Farmacie
2. Media obtinuta la examenul de bacalaureat"

noidoipunctcom
junior
junior

Postby noidoipunctcom » Sat Feb 06, 2010 5:35 pm

cdear wrote:Buna!

Am si eu doua intrebare pentru voi, poate ma puteti ajuta.

Aveti idee daca, comisiile de la examenul de admitere sunt formate din profii din facultate sau profi din alte universitati si daca la admitere avem voie cu calculator sau nu?

Merci

hmmm, "originea" profilor din comisie nu cred ca e relevanta, nu te va influenta cu nimic dar "utilizarea calculatorului" in timpul examenului din cate stiu eu e interzisa :roll: tin minte cat m-am chinuit la meditatii la chimie fiindca a trebuit sa ma obisnuiesc sa execut cele mai ciudate calcule rapid, uneori in gand alteori pe ciorna,facand uz doar de neuronul din dotare,ca sa ma incadrez in timp, ceea ce in conditii de stres se poate dovedi a fi un task destul de anevoios si nu lipsit de erori :)

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Sat Feb 06, 2010 8:20 pm

da' dar in acelasi timp ar cam trebui sa adapteze si ei pb alea cate or fi(2,3, sau mai multe) la conditiile astea de examen.adica in culegerea de admitere la chimie sunt pb la care trebuie sa lucrezi cu 3 sau 4 zecimale(gen pb alea cu % Cl dintr-un amestec de clorura de benzil,benziliden etc ) si la care daca lucrezi cu 2 zecimale iti da raspunsul A dar de fapt e D (un ex) fiindca sunt mult prea apropiate raspunsurile. :lol: oricum si la bac tot fara calculator trebuie sa lucram.si sunt multe variante( cel putin anu' trecut),adica mai toate, unde pierzi o gramada de timp doar la calcul .da' asta e... :D

>Ash<
newbie
newbie

inca una..

Postby >Ash< » Sat Feb 06, 2010 9:52 pm

Sa nu aruncati cu rosii! :lol:
Am vazut ca nu se mai poate posta la topicul celalalt cu intrebari despre admitere. Dar am si eu cateva chestii de lamurit, Sper ca ma puteti ajuta.
Sunt clasa a XI-a si m-am hotarat sa dau la Medicina. Biologia imi place, medicina ma atrage, ma fascineaza. Imi doresc sa fac asta.
Dar am niste probleme. Desi sunt la profil real, nu pot sa spun ca ma descurc prea bine la fizica si la chimie. M-am uitat pe site-ul facultatii si am vazut daca aleg fizica, sunt doar 4 capitole acolo, pe cand la chimie sunt mult mai multe.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: O sa imi trebuiasca mult chimia in facultate? Eu ma gandeam sa incep sa invat fizica, dar daca o sa mi trebuiasca sa stiu ceva chimie si in anii de facultate, parca m-as pune cu burta pe asta, ceea ce e mai greu:-S.

Iar la admitere, la partea de chimie/ fizica se dau DOAR probleme nu? :D

Eu vreau sa intru la stat, poate prind si bursa. Da, sunt genul ala de tocilarita asa:)) Aaa, mai am o intrebare. Sunt unele materii la scoala mai speciale... :)))
Adica, daca merg la olimpiada si termin intre primii x la nationala, prind loc la facultatea de respectiva. Este asa si cu biologia?Desi imi vine greu sa cred:-?

Deocamdata, astea sunt singurele chestii care imi vin in minte. Sper sa nu ma descurajati din prima. Multumesc anticipat!
In nothing do men more nearly approach the gods than in giving health to men. (Cicero)

noidoipunctcom
junior
junior

Postby noidoipunctcom » Sun Feb 07, 2010 12:35 pm

ex_nunc wrote:da' dar in acelasi timp ar cam trebui sa adapteze si ei pb alea cate or fi(2,3, sau mai multe) la conditiile astea de examen.adica in culegerea de admitere la chimie sunt pb la care trebuie sa lucrezi cu 3 sau 4 zecimale(gen pb alea cu % Cl dintr-un amestec de clorura de benzil,benziliden etc ) si la care daca lucrezi cu 2 zecimale iti da raspunsul A dar de fapt e D (un ex) fiindca sunt mult prea apropiate raspunsurile. :lol: oricum si la bac tot fara calculator trebuie sa lucram.si sunt multe variante( cel putin anu' trecut),adica mai toate, unde pierzi o gramada de timp doar la calcul .da' asta e... :D

eu propun sa-l adaptam "de tot" si sa lasam numa' biologia da' si din aia numa asa esentialu, sa-l dam tip-chestionar de completat acasa si expediat via mail, ceva usor digerabil, asa ca pt autisti ca doar ce mama-masii, e doar admitere la medicina, ce atata standarde-inalte, ce atatea pretentii!
sper ca glumesti si ca toata panica asta este tranzitorie ca altfel nu te vad bine! daca pe tine te streseaza faptul ca tre sa inmultesti cu 4 zecimale, in facultate ori o sa dai shapga ori ortu' popii, doua din una!
DA e greu, DA n-a zis nimeni ca la medicina se intra "pe usa" dar atata vreme cat prin "filtrul" admiterii inca se mai strecoara oligofreni [pardon my vocabulary] consider ca e minumun de indulgenta ce vi se ofera voua acum. daca pe viitor se va permite si calculatorul la examen, eventual si consultarea cartii sau vor transfoma admiterea in concurs de frumusete [a se vedea examenul tip-oral in general, un concept complet denaturat dar asta e alta poveste] promit solemn ca-mi inscriu si eu bishonul.

faza cu "pierzi o gramada de timp doar la calcul" are un shpil si anume: sa te faca sa-ti intre in reflex anumite manevre mai putin importante ca sa-ti poti dedica un procent cat mai mare de materie cenusie "esentialului". cand ai un pacient si tre sa-i prinzi vena, daca te uita dzeu cautandu-i eul-interior cu acul [fiindca nu esti obisnuit cu executarea procedeului aproape automat] 90% din creier e ocupat cu "unde introduc eu chestia asta?" si nicedecum nu gandeste in avans la datele cazului, ce-i mai dau, ce urmeaza mai departe etc. asta e asa un exemplu de 2-bani-bucata dar zic eu ca-si are o oareshcare relevanta. desi pare flu-flu in momentul asta, te asigur eu ca o sa-ti prinda bine, e un exercitiu care te ajuta sa-ti formezi niste trasee neuronale pe care sa le folosesti mai incolo in chestiuni mult mai "pe domeniu" :wink:

succes si don't give up! :allright:

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Feb 07, 2010 7:11 pm

cred ca esti un pic cam dur, cel pe care-l citezi este in mod evident one of the good ones (macar ca motivatie), daca deja face probleme din culegerea de chimie, stie ce s-a dat anul trecut, da chimia la bac... avand in vedere ca se mai dau doar 2-3 probleme la chimie si restul este teorie (daca am inteles bine :shock: ), ar putea bine mersi sa toceasca teoria la chimie si la biologie si sa intre linistit, fara sa-si mai bata capul cu probleme la care daca faci calcul cu 2 zecimale (the sane way) iti da un raspuns si daca faci cu 4 (metoda suflatului si in iaurt) iti da altul.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

noidoipunctcom
junior
junior

Postby noidoipunctcom » Sun Feb 07, 2010 7:41 pm

durA?! :( nici vorba, no harm intended! :wink: incercam sa-i distrag omului atentia de la lucrurile marunte si sa-l indemn [cu calm si fara nici o urma de superioritate ca vorba aia, "been there,done that" ] sa-si concentreze energia pe problema in ansamblul ei. cu alte cuvinte, il "preveneam" ca ce acum i se pare inutil/dificil/capat-de-tzara, e mizilic in comparatie cu ce urmeaza deci sa-si caleasca "aptitudinile" de pe acum, sa mearga inainte cu zecimalele alea cum or fi ele , ca se streseaza oricum inutil cu ce nu trebe. nu ASTA e baiu cu admiterea. de intrat se intra [mai ales daca esti dintre aia good ones 5slick.gif ], important e ce faci dupa...

mishamuse
newbie
newbie

Postby mishamuse » Sun Feb 07, 2010 8:12 pm

Are cineva subiecte de admitere din anii anteriori?Sa-mi trimita pe mail?...va rog frumos:)

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Mon Feb 08, 2010 11:36 am

mishamuse wrote:Are cineva subiecte de admitere din anii anteriori?Sa-mi trimita pe mail?...va rog frumos:)

Subiectele de la admitere ne-au fost luate dupa incheierea probei...poti incerca la intrare(la casuta aia de la bariera de la intrare) ca am inteles ca acolo mai au subiectele sau la e posibil sa aiba cei de la xerox de la subsolul facultatii

Return to “Pre-med”