b3 wrote:J.C., desi sunt de acord ca injuraturile / discutiile personale trebuie purtate pe PM si nu pe topicuri, totusi este aberant sa le ceri altora sa iti dea PM cand tu faci pe absolut toata lumea, in topic, oi, prosti si ce apelative mai ai, sau lasi sa se inteleaga asta, prin tonul superior folosit... E un fel de hotul striga hotii...
si ce propui in schimb, sa le zic sa ma injure direct pe forum ? nu mi se pare o chestie avantajoasa pentru discutie. cat despre a face pe toata lumea (ceea ce oricum e fals), la modul generic OI si PROSTI si ce mai zici tu, imi exersez un drept constitutional. cat timp nu nominalizez, sunt cam ca orice politician de la televizor

astfel, sa ne intoarcem la problema:
ba ba ba ba, deci voi sunteti aiurea, frate; nu vreti sa intelegeti o treaba: CE PRESUPUNE INTERVENTIA STATULUI NU ARE LEGATURA CU LEGEA CERERII SI OFERTEI ! sunt niste notiuni elementare, cel mult de liceu, de economie, promit, dati search pe google! ori noi venim dintr-un sistem in care interventia statului era ABSOLUTA, numit comunism, si nu vrem sa ne debarasam sau sa ne indepartam de asta. legea cererii si ofertei si practicarea libera a profesiei, notiunea aia de "dupa fapta si rasplata", sunt lucruri care vor cantari mai mult pentru voi decat cifra absoluta a statului de plata, oricat de mare/mica e ea, in conditiile in care ea iti este impusa din exterior si nu ai nici o sansa de a o imbunatati si nici nu exista riscul sa ti-o descresti.
prin monopolul de stat, nu conteaza in ce domeniu, se asigura o vesnicie de servicii PROASTE. asta e inerent cu monopolul, sa stiti si voi, ca si faptul ca niciodata angajatii intr-un sistem de monopol nu vor avea un salariu mult peste limita subzistentei, si nici un fel de drepturi.
P.S.: deci CAT de tare a fost burlacelul, la faza cu postarea PM-ului pe forum! a fost exact ca un copil brutalizat de un copil mai mare care vine si plange la mama sau la doamna =)) pe om nici nu-l duce capul foarte departe, din moment ce am avut discutii cu mult mai fantastice cu oameni care totusi au avut bunul simt sa nu faca asta... spre binele lor, nu ca mi-ar pasa mie

nu eu sunt cel care posteaza injuraturi pe forum.