Spitale anul 5

Chingachgook
addicted
addicted

Re: Spitale anul 5

Postby Chingachgook » Sun Aug 02, 2009 7:37 pm

x_doctor wrote:Profesorii si asistentii imi vor da note bune si foarte bune??

da.

daca inveti constiincios o sa ai numai note foarte bune.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

latvia
elder
elder

Postby latvia » Mon Aug 03, 2009 10:42 am

si mergi la toate cursurile si lp urile.
ah si sa nu uiti sa ti calci halatul care trebuie sa fie de un alb imaculat. asta impresioneaza intotdeauna. ca si ghetele facute oglinda.
eu asa am facut. si a functionat de fiecare data.

x_doctor

Postby x_doctor » Mon Aug 03, 2009 2:54 pm

la halat nu ma gandeam :(
latvia wrote:si mergi la toate cursurile si lp urile.
ah si sa nu uiti sa ti calci halatul care trebuie sa fie de un alb imaculat. asta impresioneaza intotdeauna. ca si ghetele facute oglinda.
eu asa am facut. si a functionat de fiecare data.
Medicina sta la baza sanatatii tuturor!

peyton
senior
senior

Postby peyton » Mon Aug 03, 2009 3:03 pm

:lol:
nu iti fa griji dastea degeaba.
inveti --> note bune(logic, nu este mereu cazul). keep it simple.
multa lume pe-aici practica simtul sarcasmului.

latvia
elder
elder

Postby latvia » Mon Aug 03, 2009 3:09 pm

draga "i am weasel" , daca tu nu ai excelat in facultate te rog nu pune bete in roate celor care vor sa se afirme.
daca insisti iti mai zic un secret al reusitei (bine, adapteaza si tu pt baietei): atat in timpul anului, cat si la examene ma imbracam foarte frumos si serios, de exemplu tu poti sa ti pui o camasa si o cravata frumoasa. denota inteligenta si seriozitate. clar!
ca sa nu mai zic de un machiaj de zi decent si ingrijit.
ah, neaparat unghiile taiate din carne cu o picatura de lac stralucitor in mijloc. sa vezi ce bine da la examenele practice cand palpezi !

ar mai fi lucruri din astea mici cu rezultate mari, dar cred ca ti ai facut o idee.
mult succes si sa ai numai note foarte mari.
oricine poate sa fie mediocru.

peyton
senior
senior

Postby peyton » Mon Aug 03, 2009 3:16 pm

ma rog, fiecare se afirma cum poate si cu ce are.

cat26
junior
junior

Postby cat26 » Sun Aug 30, 2009 11:09 pm

Salut,stie cineva cum e domnul profesor Nanea la marire la pneumologie in anul 4?stiu ca la exam in vara da note mari dar in toamna?da macar un pct la marire?

cocsatyca
junior
junior

Postby cocsatyca » Mon Aug 31, 2009 12:59 pm

hello! ceva despre pediatrie? unde se face cel mai bine? eu as vrea sa fac pediatrie mai departe si chiar as avea nevoie de un stagiu ok..in rest care sunt spitalele de care ar trebui sa ma feresc la celelalte materii? va multumesc

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Aug 31, 2009 1:12 pm

cocsatyca wrote:hello! ceva despre pediatrie? unde se face cel mai bine? eu as vrea sa fac pediatrie mai departe si chiar as avea nevoie de un stagiu ok..in rest care sunt spitalele de care ar trebui sa ma feresc la celelalte materii? va multumesc

in primele 2 saptamani de rezi pe pediatrie o sa inveti si o sa vezi mai mult decat in tot stagiul din facultate

peste tot e ok daca te bagi in seama. poate mai putin la fundeni :)
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

maalex
junior
junior

Postby maalex » Mon Aug 31, 2009 11:44 pm

La fundeni cu siguranta mai putin, la grigore alexandrescu cu siguranta mai mult. :wink:

cat26
junior
junior

Re:

Postby cat26 » Tue Sep 01, 2009 10:16 am

Stie cineva pe cat vin secretarele din concediu?pls

furnicuta
junior
junior

Re: Re:

Postby furnicuta » Wed Sep 02, 2009 9:40 am

cat26 wrote:Stie cineva pe cat vin secretarele din concediu?pls

pe 7 septembrie

pile

Re:

Postby pile » Wed Sep 09, 2009 4:02 pm

stie cineva cand se dau restantele la toxicologie (Floreasca)?

broscuta
newbie
newbie

Postby broscuta » Wed Sep 09, 2009 10:24 pm

Din anul anul 4 isi mai aduce aminte cineva cum a fost la mariri la spitalul Floreasca? Se aude ca nu s-ar da nici un punct in plus fata de nota din vara. E adevarat ? Pe mine ma intereseaza la gastro cu dr Constantinescu. Ah si as mai avea o nelamurire cum s-a dat marirea grila sau oral?

hugatree
newbie
newbie

Postby hugatree » Tue Sep 15, 2009 8:13 pm

cand se trag spitalele pentru anul 5?

darksunrise
elder
elder

Postby darksunrise » Wed Sep 16, 2009 5:23 pm

din cate stiu eu,abia pe 25 septembrie
There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.

darksunrise
elder
elder

Postby darksunrise » Wed Sep 16, 2009 6:11 pm

am citit ultimele 15 pagini de aici si tot nu m-am prins cum vine treaba, poate e cineva binevoitor sa ma lumineze un pic:
e vreo diferenta intre IRZA 1 si IRZA 2 la pediatrie?
cum e la fiecare, prezente, note stagiu ?
There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Sep 17, 2009 9:54 am

pe 22 nu 25...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 12:23 pm

salutare ! fac apel la studentii mai mari :help: sunt in anu 3 trec 4 si vreau sa va rog sa imi trimiteti si mie grile pt semio medic suub ca am inteles ca vor fi acealeasi ca anii trecuti! imi trebuie neaparatt! mersi mult !

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Sep 18, 2009 3:37 pm

Da' ce-ar fi sa inveti tu la semiologie ??! Daca nu esti in stare sa iei examenul de semiologie pe cat inveti, nu prea ai ce sa cauti mai departe in clinic. Si poate te limitezi la a posta pe un singur topic.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 18, 2009 3:43 pm

la trecerea din 3 in 4 se petrece ceva; nu de alta da' am mai auzit anul trecut de cazuri care s-au dus cu " va rog va rog treceti-ma ai pe mine ca sa nu trec la taxa ca ma dau parintii afara" sau " va implor mariti-mi si mie cu 2 puncte ca daca nu mai iau bursa ma bate mama". :shock: :shock: bine, nu la semio ca eu am facut la coltea si nu mergea, ci la-o-materie-pe-care-am-facut-o-la-suub-la-subsol.
in acelasi spirit, as vrea pe aceasta cale sa-i rog pe colegii mai mari care pot sa ghiceasca ce subiecte o sa viseze georgescu in noaptea de inaintea examenului de marire la radio sa mi le zica si mie, ca vreau sa iau si eu bursa ca tot omu' si asa nu-mi iese decit 9,16 si poate o sa am sanse mai mari. :lol:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 4:07 pm

b3 wrote:Da' ce-ar fi sa inveti tu la semiologie ??! Daca nu esti in stare sa iei examenul de semiologie pe cat inveti, nu prea ai ce sa cauti mai departe in clinic. Si poate te limitezi la a posta pe un singur topic.

am pus o intrebare,nu am cerut sfaturi! si in primu rand e pentru marire deci am luat examenu! si daca am sau nu ce cauta in clinic nu cred ca esti tu in masura sa decizi! si ce e gresit in a posta pe mai multe topicuri? nu raspunde daca nu ai nimc de zis..! ms..pentru nimic!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Sep 18, 2009 4:42 pm

ai pus o intrebare proasta

sper sa iei nota mica si sa nu prinzi bursa.
poate te mai trezesti din starea in care crezi ca toti ceilalti sunt prosti si tu esti aia desteapta

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 5:09 pm

kooksee wrote:ai pus o intrebare proasta

sper sa iei nota mica si sa nu prinzi bursa.
poate te mai trezesti din starea in care crezi ca toti ceilalti sunt prosti si tu esti aia desteapta

nu am jignit pe nimeni deci nu am de ce sa fiu jignita ! nu am facut pe nimeni prost sau pe mine desteapta ! tot de pe forumul acesta am aflat de grilele respective acum cateva zile deci nu ma bazez pe ele pt a-mi mari nota! e normal sa intreb cand toata lumea striga in gura mare ca exsista! doar poate ca sunt care au si nu vor sa le dea (ca persoanele de fata)! ma rog..eu doresc ca toata lumea sa realizeze ce si-a propus ceea ce voi face si eu cu sau fara minunatele grile !

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Fri Sep 18, 2009 5:14 pm

geo_micutza wrote:doar poate ca sunt care au si nu vor sa le dea (ca persoanele de fata)! ma rog..eu doresc ca toata lumea sa realizeze ce si-a propus ceea ce voi face si eu cu sau fara minunatele grile !

Eu le am, dar nu mi se pare normal sa le postez aici pe forum, pentru ca nici eu nu le-am luat pe degeaba. Daca te intereseaza vorbim pe PM, poate ajungem la o intelegere. Si in plus, daca le pun aici o sa le afle toata lumea si care mai e faza?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Sep 18, 2009 5:16 pm

ai jignit bunul simt colectiv.

peste vreo 2 ani te auzim pe aicea cum ai fost tu bursiera toti anii. ba chiar o sa ne explici cat de mult invatai.
nu esti prima , deja vorbim de o tipologie

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Fri Sep 18, 2009 5:20 pm

Si in plus, daca punea cineva grilele pe forum si strica piata?

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 5:22 pm

kooksee wrote:ai jignit bunul simt colectiv.

peste vreo 2 ani te auzim pe aicea cum ai fost tu bursiera toti anii. ba chiar o sa ne explici cat de mult invatai.
nu esti prima , deja vorbim de o tipologie

ca tu nu ai cerut in viata ta de student grile cand auzeai ca exsista!! sa fim seriosi ! :lol:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Sep 18, 2009 5:29 pm

nu cand ma duceam la marire

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 5:32 pm

kooksee wrote:nu cand ma duceam la marire

cum spuneam! sa fim seriosi :lol: !

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 18, 2009 5:46 pm

exact, sa fim seriosi. scuza cu " dati-mi si mie grilele ca vreau sa ma duc la marire ca vreau si eu bursa ca tot omu' " e jenanta. din aceeasi gama cu alea de ziceam mai sus :lol:
in primul rind, era mai de bun simt daca ziceai "am auzit ca exista grilele le vreau si eu". aveai sanse mai mari sa ti le dea careva si nu mai parea asa de exagerata treaba.
in al doilea rind, nu "tot omu' " ia bursa, asa ca nu vad de ce ar trebui musai sa ai si tu.
in al treilea rind, daca ai asa mare nevoie de bursa aia de ce nu ai invatat pentru ea?
si in ultimul rind..de ce nu le ceri colegilor? poate pentru ca nici tu, daca le-ai avea, nu le-ai da altora? pai sa ia si ei bursa? sau si mai rau, daca doamne fereste cineva vrea sa-si mareasca de la 8 si tu de la 5, pai sa le aiba si sa ia nota mai mare ca tine si sa-ti ia bursa? pai vezi?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 5:53 pm

rox wrote:exact, sa fim seriosi. scuza cu " dati-mi si mie grilele ca vreau sa ma duc la marire ca vreau si eu bursa ca tot omu' " e jenanta. din aceeasi gama cu alea de ziceam mai sus :lol:
in primul rind, era mai de bun simt daca ziceai "am auzit ca exista grilele le vreau si eu". aveai sanse mai mari sa ti le dea careva si nu mai parea asa de exagerata treaba.
in al doilea rind, nu "tot omu' " ia bursa, asa ca nu vad de ce ar trebui musai sa ai si tu.
in al treilea rind, daca ai asa mare nevoie de bursa aia de ce nu ai invatat pentru ea?
si in ultimul rind..de ce nu le ceri colegilor? poate pentru ca nici tu, daca le-ai avea, nu le-ai da altora? pai sa ia si ei bursa? sau si mai rau, daca doamne fereste cineva vrea sa-si mareasca de la 8 si tu de la 5, pai sa le aiba si sa ia nota mai mare ca tine si sa-ti ia bursa? pai vezi?

deci totul consta intr-o formulare ! poltica e aceeasi ! mie imi place sa intreb direct, nu pe ocolisuri! si cine zice ca nu am invatat pentru ea?!? doar pentru ca am intrebat daca exsista nu inseamna asta..si daca ar exsista nu am garantie ca sunt cele bune ;) ! ma rog nu am de ce sa dau eu explicatii tuturor care se dau acum corecti ! in fine.. :)

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Sep 18, 2009 5:56 pm

geo_micutza wrote:si ce e gresit in a posta pe mai multe topicuri?

Forumul asta are niste reguli, dar ma indoiesc ca poti sa intelegi conceptul de reguli. Regula zice sa postezi in topicul dedicat problemei tale, ca sa fie mai usor pentru toata lumea sa foloseasca forumul. In cazul tau, trebuia sa postezi in "cursuri, grile" sau in "anul 3".
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

geo_micutza
junior
junior

Postby geo_micutza » Fri Sep 18, 2009 6:04 pm

b3 wrote:
geo_micutza wrote:si ce e gresit in a posta pe mai multe topicuri?

Forumul asta are niste reguli, dar ma indoiesc ca poti sa intelegi conceptul de reguli. Regula zice sa postezi in topicul dedicat problemei tale, ca sa fie mai usor pentru toata lumea sa foloseasca forumul. In cazul tau, trebuia sa postezi in "cursuri, grile" sau in "anul 3".

cum adica "ma indoiesc ca poti sa intelegi conceptul de reguli" ? asa va mai place sa jigniti..si mai spuneti ca eu sunt cea care jigneste! hai..acum sa ne ascundem dupa deget ! noi "corectii" nu intrebam niciodata de grile sau subiecte date, noi ne bazam numai pe invatat..da da da! cine nu se simte nu comenteaza, sta in banca lui !
in ceea ce priveste postarea pe mai multe topicuri asa voi face de acum,voi posta numai unde va trebui :)!

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 18, 2009 6:32 pm

vezi ca mai devreme ziceai ca ai citit aici pe forum acum citeva zile de grile si de aia intrebi; deci n-ai intrebat "daca exista" si "daca sunt cele corecte" ci ai cerut sa ti se dea si tie ca sa...iei bursa?!?
las-o asa cum a cazut ca oricum te-ai facut de cacao si mai mult decit sa o scalzi nitel nu prea mai ai ce face.
n-a zis nimeni ca se da corect sau ca n-a intrebat niciodata de grile cind se stia ca exista sau mai stiu eu ce, da' hai frate, las-o-n pana mea, cind emiti pretentii de bursa nu vii sa cersesti grile pe forumuri pentru marire. that simple. si acum sa revenim la trebi de anul 5.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

cocsatyca
junior
junior

Postby cocsatyca » Fri Sep 18, 2009 7:24 pm

salut!am si eu o rugaminte, daca se poate..care culoar ar fi cel mai ok (si prin ok nu ma refer sa fie lejer ci sa fac ceva, nu sa ma duc la spital ca sa am de unde veni)? atasez foaia cu cele 12 culoare..va multumesc!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Fri Sep 18, 2009 9:44 pm

4 e cel mai misto.

broscuta
newbie
newbie

Postby broscuta » Mon Sep 21, 2009 8:41 pm

cum sta treaba cu pedi in anul 5 unde se face unde nu se face ?unde e greu unde nu?multumeessscccc

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Mon Sep 21, 2009 8:42 pm

Cel mai frumos stagiu de pedi e la Alexandrescu.
Note mari la sfarsit si se face treaba in timpul stagiului.

broscuta
newbie
newbie

Postby broscuta » Tue Sep 22, 2009 3:21 pm

multumesc!la fundeni stie cineva cum e?

Return to “Anii 4-6”