x_doctor wrote:Profesorii si asistentii imi vor da note bune si foarte bune??
da.
daca inveti constiincios o sa ai numai note foarte bune.
x_doctor wrote:Profesorii si asistentii imi vor da note bune si foarte bune??
latvia wrote:si mergi la toate cursurile si lp urile.
ah si sa nu uiti sa ti calci halatul care trebuie sa fie de un alb imaculat. asta impresioneaza intotdeauna. ca si ghetele facute oglinda.
eu asa am facut. si a functionat de fiecare data.
cocsatyca wrote:hello! ceva despre pediatrie? unde se face cel mai bine? eu as vrea sa fac pediatrie mai departe si chiar as avea nevoie de un stagiu ok..in rest care sunt spitalele de care ar trebui sa ma feresc la celelalte materii? va multumesc
b3 wrote:Da' ce-ar fi sa inveti tu la semiologie ??! Daca nu esti in stare sa iei examenul de semiologie pe cat inveti, nu prea ai ce sa cauti mai departe in clinic. Si poate te limitezi la a posta pe un singur topic.
kooksee wrote:ai pus o intrebare proasta
sper sa iei nota mica si sa nu prinzi bursa.
poate te mai trezesti din starea in care crezi ca toti ceilalti sunt prosti si tu esti aia desteapta
geo_micutza wrote:doar poate ca sunt care au si nu vor sa le dea (ca persoanele de fata)! ma rog..eu doresc ca toata lumea sa realizeze ce si-a propus ceea ce voi face si eu cu sau fara minunatele grile !
kooksee wrote:ai jignit bunul simt colectiv.
peste vreo 2 ani te auzim pe aicea cum ai fost tu bursiera toti anii. ba chiar o sa ne explici cat de mult invatai.
nu esti prima , deja vorbim de o tipologie
kooksee wrote:nu cand ma duceam la marire
rox wrote:exact, sa fim seriosi. scuza cu " dati-mi si mie grilele ca vreau sa ma duc la marire ca vreau si eu bursa ca tot omu' " e jenanta. din aceeasi gama cu alea de ziceam mai sus
in primul rind, era mai de bun simt daca ziceai "am auzit ca exista grilele le vreau si eu". aveai sanse mai mari sa ti le dea careva si nu mai parea asa de exagerata treaba.
in al doilea rind, nu "tot omu' " ia bursa, asa ca nu vad de ce ar trebui musai sa ai si tu.
in al treilea rind, daca ai asa mare nevoie de bursa aia de ce nu ai invatat pentru ea?
si in ultimul rind..de ce nu le ceri colegilor? poate pentru ca nici tu, daca le-ai avea, nu le-ai da altora? pai sa ia si ei bursa? sau si mai rau, daca doamne fereste cineva vrea sa-si mareasca de la 8 si tu de la 5, pai sa le aiba si sa ia nota mai mare ca tine si sa-ti ia bursa? pai vezi?
geo_micutza wrote:si ce e gresit in a posta pe mai multe topicuri?
b3 wrote:geo_micutza wrote:si ce e gresit in a posta pe mai multe topicuri?
Forumul asta are niste reguli, dar ma indoiesc ca poti sa intelegi conceptul de reguli. Regula zice sa postezi in topicul dedicat problemei tale, ca sa fie mai usor pentru toata lumea sa foloseasca forumul. In cazul tau, trebuia sa postezi in "cursuri, grile" sau in "anul 3".
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests