Care este avantajul sau dezavantajul?
Pro sau Contra?
De ce sa alegi medicina generala? De ce sa nu alegi daca ai dreptul?
Care este mai rentabila? Binenteles financiar.

danhia wrote:ce e aia medicina generala? daca mefe nu e, medicina interna banuiesc ca nu e pentru ca aia se cheama medicina interna, mg-asta nu face sens?!!
deci ce e?
amyka wrote:A aparut o stire, precum ca cei de la MF pot opta pentru medicina generala.
Care este avantajul sau dezavantajul?
Pro sau Contra?
De ce sa alegi medicina generala? De ce sa nu alegi daca ai dreptul?
Care este mai rentabila? Binenteles financiar.
pc7 wrote:si noi visam
kooksee wrote:rezidante esti praf.
oricum ai lua-o 9 ani sunt mai multi decat 6.
un mefist stie mai multe ca un megist.
b3 wrote:Si din cate inteleg eu MG trebuie sa cam dispara, cel putin asta cred ca e planul. Cred, nu stiu sigur, parca asa imi amintesc ca am citit pe undeva ca in toata lumea absolventii fac specializare de minim 2 ani. Si practic cei care au mai ramas acum MG nu au aceasta specializare, ca cei dinainte de 2005 (cativa ani) au facut doar un an de stagiu apoi libera practica si titlul de MG... Nu stiu care au fost chiar toate variantele prin care s-a ajuns la parafa cu MG scris pe ea. Si asta ar fi unul din motivele pentru care exista rezi cu timp partial pt mf, sa-i atraga sa faca rezidentiat si sa-si dea specialitate dar lasandu-i sa continue sa munceasca pe unde muncesc acum.
rezidante wrote:Prefer sa inteleg ca nu ai inteles decat sa fac un atac la persoana(pt un viitor medic ca tine nu se justifica acest mod de comportament,doar daca esti o prsoana slaba)
rezidante wrote:Prefer sa inteleg ca nu ai inteles decat sa fac un atac la persoana(pt un viitor medic ca tine nu se justifica acest mod de comportament,doar daca esti o prsoana slaba)
b3 wrote:rezidante: Atitudinea asta a ta de "eu sunt cel mai destept, voi sunteti toti cretini, na, ete cum va fac din doua vorbe" (doua vorbe care nici macar nu sunt on topic cu intrebarea da' ce mai conteaza) este de tot ******, scuza-mi franceza. Unele tampenii pe care le debitezi aici pe forum nu pot fi lasate fara raspuns, desi asta ai merita (pe baza vorbei "nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate prin experienta"), pentru ca mai citesc si altii idioteniile tale si, nestiind mai multe detalii despre subiect, este posibil sa le ia ca idei valide, ca doar nu le-a mai combatut nimeni si tacerea inseamna acceptare. Asta este singurul motiv pentru care ti se raspunde/esti bagat in seama dar prevad ca nu pentru mult timp. Asta tot asa, ca drept la opinie personala.
rezidante wrote:Din pacate!cred ca ai o plb pe paln personal,mesajul tau e destul de negativ,dar oricum ms pt reactie,
Ps fii mai bun si vei castiga mai mult in viata!
holliday wrote:rezidante wrote:Din pacate!cred ca ai o plb pe paln personal,mesajul tau e destul de negativ,dar oricum ms pt reactie,
Ps fii mai bun si vei castiga mai mult in viata!
rezidante wrote:Nu vreau sa par inteligent,sau mai putin inteligent,n am contestat nici o clipa,in gr sau in mg calitatea de medic dpdv academic doar am vbt despre calitatea de om a unui medic. Pe de alta parte acel titlu' obtinut dupa absolvirea unui UMF il are absolut toata lume,suna fain TOATA LUMEA,nu?sa fim seriosi padure fara uscaturi nu exista!!
Imi mentin declaratia ca 'binele invinge intotdeauna'! chiar daca nu i pe placul tau!
cu respect
rezidante wrote:n am contestat nici o clipa,in gr sau in mg calitatea de medic dpdv academic doar am vbt despre calitatea de om a unui medic.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests