Ina_M wrote:ai 3 parti: alim, copil si mediu
cele de copil si mediu sunt super dragutze
alim depinde cu cine faci: zugravu e cam aiurea....cs sunt groaznice, te alearga 1 h prin materie la cs, iar ex: niste grile aiurea dar care se pot afla d la anii mai mari

lp acceptabile, dar la profa d mediu tb prezenta ca sa intri in ex. la zugravu scapi d ex practic dc faci referat in cursul anului
spor

dr.ruxy wrote:salut!
aveam o intrebare legata de igiena: anul asta ... si cei de anul III si cei de anul IV vor face aceasta materie... deeeci... ce se poate spune despre ea?

pai, ruxule, impresiile sunt subiective dupa cum stii, asa ca uite si o alta fata a aceleiasi materii, vazuta prin ochii mei: este o materie care iti mananca timpul, energia, nervii si tineretea

partea cu timpul se mai rezolva in momentul in care iti dai seama ca tre'sa fii nebun de legat ca sa te duci la cursurile alea.
am facut la curs cu o tanti taaaare acra, nu mai stiu cum o chema, dar prenumle era anca, asta e sigur

cursurile erau sub orice critica...pe langa faptul ca nu se auzea nimic pt ca tanti mormaia acolo la ea in barba ca sa auda doar laptopul din fata ei, efectiv nu aveai ce sa scrii din cursurile alea. bleah. numai grafice si alte balarii. iar la sfarsit o lista de 200 si ceva de subiecte pt examen, iar ca bibliografie...cursurile si alte 2 carti scrise de aceeasi tanti, cum altfel. materia mi s-a parut complet indigerabila (despre mediu vb). la lp a fost ca lumea in schimb, am facut cu dna Lupulescu . in fine, la partial am avut niste note de toata jena, nu stiu exact de ce...
apoi in sem 2 am avut igiena alimentatiei si a copilului. la cursuri nu m-am mai dus, desi se facea prezenta. n-am avut niciun soi de probleme

la lp am facut cu dna dr zugravu care mi s-a parut de milioane (lp-uri scurte, glume, examen practic lejeeeeeeeeer...aaa si nu a cerut niciun referat pt ca, spunea ea, s-a plictisit de aceleasi balarii googalite de noi ). teoretic trebuia sa facem si lp de igiena copilului...dar nu am mai ajuns cu materia pana acolo

se intelege cat de lejer a fost
examenul insa...a fost de poveste. oricum am dat 3 subiecte sinteza la partial, iar in vara 2 subiecte de alimentatie si unul de la copil, sinteza evident. in fine e o intreaga alta poveste, nu are rost acum sa stau sa scriu detalii dar a fost cu happy-ending pana la urma

bafta