Numar de inscrisi pe centre

next generation
wasd_alex
junior
junior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 3:15 pm

Insuf renala.
Dar e bland spus ca o citesc, practic o invat iar. :hammer:
Spor si tie :allright: !

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 3:16 pm

canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi. :roll:

Canci tu ce citesti acum?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 3:23 pm

wasd_alex wrote:
canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi. :roll:

Doar ce am term inf urinare si ma apuc de grile, dupa, nu stiu inca...poate adenomul si cancerul de prostata. :mrgreen:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 3:28 pm

Dixie, sunt aici! :D fac pauza de tigara si ma apuc iar.sa-ti fie de bine si spor!
alex, are dreptate dixie, e antrenanta "competitia" asta.
canci, sincera sa fiu, nici eu nu stiu de ce imi pierd vremea cu subiectul asta.faza e ca nu l-am citit niciodata si as vrea macar sa stiu ca am trecut prin el.

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 3:29 pm

canci wrote:
wasd_alex wrote:

Doar ce am term inf urinare si ma apuc de grile, dupa, nu stiu inca...poate adenomul si cancerul de prostata. :mrgreen:

Mda, intr-adevar sunt mai rezonabile astea, chiar si prostata desi e lunga rau.
Spor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:29 pm

pai tre facuta o lectura si la astea, nu? sa fie... mai proaspat in cap, poate-poate la rezi imi amintesc ceva si bifez cat de cat corect... :peace:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 3:31 pm

DrG wrote:alex, are dreptate dixie, e antrenanta "competitia" asta.

Va tin pumnii sa izbanditi! :D :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:31 pm

DrG wrote:Dixie, sunt aici! :D fac pauza de tigara si ma apuc iar.sa-ti fie de bine si spor!
alex, are dreptate dixie, e antrenanta "competitia" asta.

DrG unde ai ajuns? :P

alex, multumim.... :allright: si tie spor !

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 3:34 pm

Multumesc la fel. :)
Eu am zis ca dc sunt subiecte prin care nu am trecut nici ca-mi mai bat capul sa le citesc, cu atat mai mult cu cat sunt foarte lungi, prefer sa bat moneda pe cele citite si sa vad ce nu stiu bine, ce mai trebuie sa repet, bla-bla.
Fiecare cu metoda sa, eu am zis de la inceput, de cand m-am apucat sa invat ca nu o sa citesc toate temele din tematica. :D

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 3:38 pm

asa am zis si eu initial, dar m-am lasat dusa de val. :D Dixie e de vina. :green: oricum, mai am cateva teme necitite si pe alea chiar ca nu le mai citesc.
Dixie, sunt la pneumonii cu agenti oportunisti.
Spor tutror! hat36.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:53 pm

DrG wrote:asa am zis si eu initial, dar m-am lasat dusa de val. :D Dixie e de vina. :green: oricum, mai am cateva teme necitite si pe alea chiar ca nu le mai citesc.
Dixie, sunt la pneumonii cu agenti oportunisti.
Spor tutror! hat36.gif

pfff, da ai avansat, nu glumaaaa.... :P

PS: tu esti M sau F ? lol, scuze ca te-ntreb, da pana acum am avut impresia ca esti M, dar mai sus ai zis "m-am lasat dusa de val" si ... din asta reiese ca esti F :P :peace:

airamana
junior
junior

Postby airamana » Thu Nov 03, 2011 4:06 pm

ma termina TNM-urile , toceaa toceala , cred ca o sa am o varza de TNM in cap pana la rezi, voi ce strategie de invatare a-ti aplicat? :shock:

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Thu Nov 03, 2011 4:08 pm

Eu nu le invat, mi-se par aberante......Pe grile ma orientez si eu cat de cat, nu merita sa imi bat capul cu toate tnm-urile, mai ales ca nu seamana unul cu celalalt :hate: :hate:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 03, 2011 4:10 pm

canci wrote:Dar de ce asa multi? :? M-am uitat la ce s-a scos pe Craiova si nu mi s-a parut nimic uou...

pai...postul nu e in dj... si chiar daca nu e wow...e in specialitate...ceea ce e ok pt mine... sau cel putin era cand m am inscris..

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 03, 2011 4:13 pm

Dixie wrote:
Lizz22 wrote:cred ca preferam sa mai doarma si ai mei putin ... din 6 cati stiam...s-au facut 8 concurenti pe postul meu... :oops: :( :roll:

ufff, imi pare rau pt tineeee.... insa spor mult la invatat ... :allright:

si mie mi pare si mai rau... mi-a albit parul cu stresurile pt rezi..in 2008 jumatate si acum cealalota... m-am deprimat cand m-am vazut azi in oglinda. :mrgreen:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 03, 2011 4:14 pm

DrG wrote:aoleu :( Lizz iti urez de pe-acum bafta multa ;) si mult spor la invatat

eu va doresc voua spor...celor care candidati pt prima data... ca sa nu mai fiti nevoiti sa treceti si a2a oara prin situatia asta...

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 03, 2011 4:16 pm

Pentru TNM si Figo , procente si mai stiu eu ce .. trebuie sa fii NOlife-er sa le inveti , mi se par absurde .
Arbeit macht frei !

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 4:20 pm

:lol: sunt cea mai no-life'era :lol: Eu chiar am incercat sa le retin si...surpriza! in unele cazuri mi-a si reusit. :D

Lizz, eu te-as sfatui sa nu te stresezi, pana la urma tu ai intrat in rezi, faci specialitatea care iti place...la cati se cara din tara sunt sigura ca, in curand, se vor gasi posturi garla. ;) Sau poate sunt eu excesiv de naiva...se prea poate...si no-life'era :lol:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 4:22 pm

canci wrote::lol: sunt cea mai no-life'era :lol: Eu chiar am incercat sa le retin si...surpriza! in unele cazuri mi-a si reusit. :D

Lizz, eu te-as sfatui sa nu te stresezi, pana la urma tu ai intrat in rezi, faci specialitatea care iti place...la cati se cara din tara sunt sigura ca, in curand, se vor gasi posturi garla. ;) Sau poate sunt eu excesiv de naiva...se prea poate...si no-life'era :lol:

haha, si eu am incercat sa le retin , mai ales pe alea de la cancer gastric. si... alea is chiar ok si logice. alea de la cancerul de san, cred ca o sa fac PASS :P :mrgreen: ca nu ma mai tine neuronu... :devil:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 4:23 pm

:) sunt F, Dixie.si...am terminat cu chiu cu vai infectiile.la inceput imi parea totul clar, dar cu cat se adunau mai multe informatii parca nu mai retineam nimic. mi-e si fica sa fac un test din sub asta.
Lizz, multa bafta si tie.eu presimt ca la anu voi da iar. n-am mari sperante pt anul asta. :? :?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 4:26 pm

DrG wrote::) sunt F, Dixie.si...am terminat cu chiu cu vai infectiile.la inceput imi parea totul clar, dar cu cat se adunau mai multe informatii parca nu mai retineam nimic. mi-e si fica sa fac un test din sub asta.
Lizz, multa bafta si tie.eu presimt ca la anu voi da iar. n-am mari sperante pt anul asta. :? :?

hi hi, si de dimi cand ai zis ca te-ai jucat cu baietelul, chiar ma gandeam " wow, un tatic sa faca puzzle cu micutu'... pfff, ce frumos..." .... ca imagini de genu is mai rare, stii tu.... spor draga mea si bv ca ai terminat infectiile, eu am vb la tel pana acum, deci... introduc tare !!! :hate: :hate: :hate:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 4:29 pm

ma alatur si eu "no-liferilor" :peace: am reusit sa retin in mare parte stadializarile din cancerul de san si col uterin

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 4:30 pm

Dixie wrote:
DrG wrote::) sunt F, Dixie.si...am terminat cu chiu cu vai infectiile.la inceput imi parea totul clar, dar cu cat se adunau mai multe informatii parca nu mai retineam nimic. mi-e si fica sa fac un test din sub asta.

hi hi, si de dimi cand ai zis ca te-ai jucat cu baietelul, chiar ma gandeam " wow, un tatic sa faca puzzle cu micutu'... pfff, ce frumos..." .... ca imagini de genu is mai rare, stii tu.... spor draga mea si bv ca ai terminat infectiile, eu am vb la tel pana acum, deci... introduc tare !!! :hate: :hate: :hate:

haha, eu dupa ce am citit treaba cu puzzle mi-am dat seama ca nu-i barbat :lol:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 4:30 pm

deja te-ai si gandit ca exista barbatul perfect? nici o sansa :) spor si tie!

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 03, 2011 4:36 pm

DrG wrote:deja te-ai si gandit ca exista barbatul perfect? nici o sansa :) spor si tie!

<--------------------- Barbatul perfect ! :allright: :peace: :devil:
Arbeit macht frei !

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 4:43 pm

DrG wrote:deja te-ai si gandit ca exista barbatul perfect? nici o sansa :) spor si tie!

daaaaa.... visez eu frumossss, stiu.... :hammer: love4.gif love7.gif love3.gif love10.gif

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Thu Nov 03, 2011 5:45 pm

site-ul de rezi de la bucuresti si umf.ro nu merg...... ni-se pregateste ceva? :))

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Nov 03, 2011 5:51 pm

Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...

unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 5:52 pm

zunthor wrote:site-ul de rezi de la bucuresti si umf.ro nu merg...... ni-se pregateste ceva? :))

Cunosti vb aia...speri mata da' speri degeaba? :lol: si la ora asta :D sa fim seriosi... :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 5:55 pm

dr_miky wrote:
Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...

unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?

prin metodologie sau pe undeva prin chestii de genu scrise de ei. si uite ca am vazut ca si altii au citit ca si mine. deci... undeva scrie asta, da nu mai retin unde...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 5:56 pm

canci wrote:
zunthor wrote:site-ul de rezi de la bucuresti si umf.ro nu merg...... ni-se pregateste ceva? :))

Cunosti vb aia...speri mata da' speri degeaba? :lol: si la ora asta :D sa fim seriosi... :D

canci.... speranta moare ultima... poate maine la prima ora ne asteapta o surprizaaaa.... :mrgreen: :devil:

drkano
junior
junior

Postby drkano » Thu Nov 03, 2011 6:03 pm

cei care ati mai dat rezi o data,au relevanta testele de pe rezitest,adica nota din toata materia se regasesc in nota finala la rezi? ma manaca sa aflu raspunsu asta...

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 6:04 pm

Dixie wrote:
dr_miky wrote:

prin metodologie sau pe undeva prin chestii de genu scrise de ei. si uite ca am vazut ca si altii au citit ca si mine. deci... undeva scrie asta, da nu mai retin unde...

Eu nu stiu sa existe asa ceva dar pana acum s-a respectat, dc gaseste cineva ca scrie negru pe alb faza cu 1cs+3cm sa puna aici artic, sunt chiar curioasa. :)

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Thu Nov 03, 2011 6:05 pm

o sa vedeti voi cum o sa afiseze in noaptea asta :))
stau tanti alea care tre sa faca lista si scriu cu carioca pe ecranul pc-ului, iar altcineva o sa faca poza monitorului, si o sa le uploadeze pe site :))
cred ca deasta dureaza asa mult listele :)))

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 6:07 pm

Daca au si ele carioca din aia ca la rezi...e clar, nu termina in seara asta. :lol:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Nov 03, 2011 6:08 pm

canci wrote:

Eu nu stiu sa existe asa ceva dar pana acum s-a respectat, dc gaseste cineva ca scrie negru pe alb faza cu 1cs+3cm sa puna aici artic, sunt chiar curioasa. :)[/quote]

Pe imed cred ca a citit. Cativa ani asa a fost obiceiul dar in nici unu caz nu e o regula
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Thu Nov 03, 2011 6:14 pm

drkano wrote:cei care ati mai dat rezi o data,au relevanta testele de pe rezitest,adica nota din toata materia se regasesc in nota finala la rezi? ma manaca sa aflu raspunsu asta...

da, la mine a fost aproximativ fel

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 6:20 pm

Asa stiam si eu, s-a practicat pana acum dar nu e regula, am citit si metodologia...cand a aparut, nu acum :) si nu mi-a sarit in ochi ceva de genul asta, doar ca sunt 200 de intrebari si modalitatea de corectare.

drkano
junior
junior

Postby drkano » Thu Nov 03, 2011 6:23 pm

adrianastroescu wrote:
drkano wrote:cei care ati mai dat rezi o data,au relevanta testele de pe rezitest,adica nota din toata materia se regasesc in nota finala la rezi? ma manaca sa aflu raspunsu asta...

da, la mine a fost aproximativ fel

incep sa ma linistesc din moment ce fac in jur de 750,altcineva?alte pareri?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 6:29 pm

Eu nu m-as baza pe asta, la rezi se pot intampla multe, ai emotii, carioci :)) etc. Nu vreau sa te descurajez dar nu cred ca e ok nici sa fii prea relaxat. Si eu fac in jur de 740-750 pe rezitests mai nou, am crescut un pic :D dar cu toate astea iau in considerare toate posibilitatile...inclusiv ca s-ar putea sa lesin. :lol:

Return to “Rezidentiat 2011”