Dar e bland spus ca o citesc, practic o invat iar.
Spor si tie
!
!
canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi.

wasd_alex wrote:canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi.
Canci tu ce citesti acum?

canci wrote:wasd_alex wrote:canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi.
Canci tu ce citesti acum?
Doar ce am term inf urinare si ma apuc de grile, dupa, nu stiu inca...poate adenomul si cancerul de prostata.

canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi.

DrG wrote:alex, are dreptate dixie, e antrenanta "competitia" asta.

DrG wrote:Dixie, sunt aici!fac pauza de tigara si ma apuc iar.sa-ti fie de bine si spor!
alex, are dreptate dixie, e antrenanta "competitia" asta.
si tie spor !

oricum, mai am cateva teme necitite si pe alea chiar ca nu le mai citesc.

DrG wrote:asa am zis si eu initial, dar m-am lasat dusa de val.Dixie e de vina.
oricum, mai am cateva teme necitite si pe alea chiar ca nu le mai citesc.
Dixie, sunt la pneumonii cu agenti oportunisti.
Spor tutror!

canci wrote:Dar de ce asa multi?M-am uitat la ce s-a scos pe Craiova si nu mi s-a parut nimic uou...

Dixie wrote:Lizz22 wrote:cred ca preferam sa mai doarma si ai mei putin ... din 6 cati stiam...s-au facut 8 concurenti pe postul meu...![]()
![]()
ufff, imi pare rau pt tineeee.... insa spor mult la invatat ...

DrG wrote:aoleuLizz iti urez de pe-acum bafta multa
si mult spor la invatat

canci wrote::lol: sunt cea mai no-life'eraEu chiar am incercat sa le retin si...surpriza! in unele cazuri mi-a si reusit.
Lizz, eu te-as sfatui sa nu te stresezi, pana la urma tu ai intrat in rezi, faci specialitatea care iti place...la cati se cara din tara sunt sigura ca, in curand, se vor gasi posturi garla.Sau poate sunt eu excesiv de naiva...se prea poate...si no-life'era

DrG wrote::) sunt F, Dixie.si...am terminat cu chiu cu vai infectiile.la inceput imi parea totul clar, dar cu cat se adunau mai multe informatii parca nu mai retineam nimic. mi-e si fica sa fac un test din sub asta.
Lizz, multa bafta si tie.eu presimt ca la anu voi da iar. n-am mari sperante pt anul asta.![]()

am reusit sa retin in mare parte stadializarile din cancerul de san si col uterin
Dixie wrote:DrG wrote::) sunt F, Dixie.si...am terminat cu chiu cu vai infectiile.la inceput imi parea totul clar, dar cu cat se adunau mai multe informatii parca nu mai retineam nimic. mi-e si fica sa fac un test din sub asta.
Lizz, multa bafta si tie.eu presimt ca la anu voi da iar. n-am mari sperante pt anul asta.![]()
hi hi, si de dimi cand ai zis ca te-ai jucat cu baietelul, chiar ma gandeam " wow, un tatic sa faca puzzle cu micutu'... pfff, ce frumos..." .... ca imagini de genu is mai rare, stii tu.... spor draga mea si bv ca ai terminat infectiile, eu am vb la tel pana acum, deci... introduc tare !!!![]()
![]()

DrG wrote:deja te-ai si gandit ca exista barbatul perfect? nici o sansaspor si tie!

DrG wrote:deja te-ai si gandit ca exista barbatul perfect? nici o sansaspor si tie!

Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...

zunthor wrote:site-ul de rezi de la bucuresti si umf.ro nu merg...... ni-se pregateste ceva?)

dr_miky wrote:Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...
unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?

canci wrote:zunthor wrote:site-ul de rezi de la bucuresti si umf.ro nu merg...... ni-se pregateste ceva?)
Cunosti vb aia...speri mata da' speri degeaba?si la ora asta
sa fim seriosi...

Dixie wrote:dr_miky wrote:Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...
unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?
prin metodologie sau pe undeva prin chestii de genu scrise de ei. si uite ca am vazut ca si altii au citit ca si mine. deci... undeva scrie asta, da nu mai retin unde...

canci wrote:
prin metodologie sau pe undeva prin chestii de genu scrise de ei. si uite ca am vazut ca si altii au citit ca si mine. deci... undeva scrie asta, da nu mai retin unde...

drkano wrote:cei care ati mai dat rezi o data,au relevanta testele de pe rezitest,adica nota din toata materia se regasesc in nota finala la rezi? ma manaca sa aflu raspunsu asta...

adrianastroescu wrote:drkano wrote:cei care ati mai dat rezi o data,au relevanta testele de pe rezitest,adica nota din toata materia se regasesc in nota finala la rezi? ma manaca sa aflu raspunsu asta...
da, la mine a fost aproximativ fel

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests