SMURD 2005 - inscrieri
- Ahriman
- junior
- nyco3000ro
- senior
asta sigur pot sa-ti spun... trebuie musai sa fii la medicina!sunt cu specifc medical..absolut toate procedurile!si oricum ,la inscriere am inteles ca-ti trebuie o adevarinta de la fac noastra in care sa specifice in ce an esti!interesant pentru mine este...curiozitatea ta...!tu la ce fac esti...de ai reminiscente pt medicina!?

doctor de suflete!:)
- outlaw_klax187
- junior
scuze pt absenta de pe forum.....referitor la cursurile smurd.......
1.POT PARTICIPA NUMAI STUDENTI DE LA FACULTATILE DE MEDICINA GENERALA/exclus medicina dentara si alte facultati ce nu au profilul
2.POT PARTICIPA STUDENTI AI FACULTATII CAT SI CADRE MEDICALE AUXILIARE( PRECUM ASISTENTI MEDICALI)
1.POT PARTICIPA NUMAI STUDENTI DE LA FACULTATILE DE MEDICINA GENERALA/exclus medicina dentara si alte facultati ce nu au profilul
2.POT PARTICIPA STUDENTI AI FACULTATII CAT SI CADRE MEDICALE AUXILIARE( PRECUM ASISTENTI MEDICALI)
...linia dintre viatza si moarte se trage pe nas...
- outlaw_klax187
- junior
DIN PACATE PT PERIOADA 19/30 SEPTEMBRIE 2005 GRUPUL DE PERSOANE CERUT DE SMURD S A FORMAT ASA K NU MAI SUNT LOCURI.
VA VOI TINE LA CURENT
DACA MAI EXISTA DORITORI SA FORMEZE UN GRUP DE 10 PERSOANE SI SA IA LEGATURA CU MINE PT A INCERCA SA LE OBTIN O PERIOADA DE CURSURI, DACA MAI E POSIBIL DUPA DATA DE 30 SEPTEMBRIE 2005, INSA NU PROMIT NIMIC CU CERTITUDINE
RESTUL PERIOADELOR SUN LUATE DE STUDENTII DIN TG MURES, RESPECTIV TOATA PERIOADA LUNII AUGUST.
VA VOI TINE LA CURENT
DACA MAI EXISTA DORITORI SA FORMEZE UN GRUP DE 10 PERSOANE SI SA IA LEGATURA CU MINE PT A INCERCA SA LE OBTIN O PERIOADA DE CURSURI, DACA MAI E POSIBIL DUPA DATA DE 30 SEPTEMBRIE 2005, INSA NU PROMIT NIMIC CU CERTITUDINE
RESTUL PERIOADELOR SUN LUATE DE STUDENTII DIN TG MURES, RESPECTIV TOATA PERIOADA LUNII AUGUST.
...linia dintre viatza si moarte se trage pe nas...
- Chingachgook
- addicted
bai nu va formalizati atata.
fiti siguri ca nu va trimite nimeni inapoi daca sunteti un grupulet mai mic atasat de unu mai mare.
de asemeni nu va cere nimeni adeverinte de la facultate. va intreaba oral in cel mai bun caz. La sfarsit se da un test (formal) si p'orma va da o diploma. mai mult decat sa va laudati acasa si la gagici nu aveti ce face cu ea. nici macar tine loc de practica de vara.
Una peste alta sa nu va asteptati ca o sa invatati esenta medicinii de urgenta.
In alta ordine de idei eu zic sa mergeti pentru ca o sa vedeti intr-adevar niste profesionisti in actiune.
kooksee
p.s. sa vedeti cum e cu spaga acolo
fiti siguri ca nu va trimite nimeni inapoi daca sunteti un grupulet mai mic atasat de unu mai mare.
de asemeni nu va cere nimeni adeverinte de la facultate. va intreaba oral in cel mai bun caz. La sfarsit se da un test (formal) si p'orma va da o diploma. mai mult decat sa va laudati acasa si la gagici nu aveti ce face cu ea. nici macar tine loc de practica de vara.
In alta ordine de idei eu zic sa mergeti pentru ca o sa vedeti intr-adevar niste profesionisti in actiune.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- outlaw_klax187
- junior
- Ahriman
- junior
nyco3000ro wrote:asta sigur pot sa-ti spun... trebuie musai sa fii la medicina!sunt cu specifc medical..absolut toate procedurile!si oricum ,la inscriere am inteles ca-ti trebuie o adevarinta de la fac noastra in care sa specifice in ce an esti!interesant pentru mine este...curiozitatea ta...!tu la ce fac esti...de ai reminiscente pt medicina!?![]()
Am terminat anul asta si acum astept sa dau licenta!
- outlaw_klax187
- junior
- b3
- elite
OMULE NU MAI SCRIE CU CAPS CA NU E NIMENI SURD
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- primoladulce
- senior
daca intereseaza pe cineva,eu am fost cu un grup de 15 persoane la SMURD,anul trecut pe vremea asta.am fost ani diferiti,incepand de la anul 2 pana la anul 6.am fost cazati la un camin de medicinisti cu 200000 lei pe 7 nopti,nu stiu daca mai sunt valabile preturile astea.programul era destul de incarcat,adica dimineata aveam 2 cursuri,apoi o scurta pauza pana la 4-5 de cand incepea practica,acolo in baraca pe manechine mai ales.daca te mai tineau puterile puteai ramane pt o garda de noapte.sunt niste oameni tare de treaba si cu adevarat profesionisti!orasul e dragut,mic si curat,poti vizita pe acolo muzeul de arta,zoo,daca te supraincalzesti exista un strand"weekend" destul de bine amenajat care pe seara se transforma intr-un loc de unde ai de ales intre o gramada de terase.
va sfatuiesc sa va luati un cearceaf pt pat sau macar un sac de dormit sa nu va mai complicati,camerele sunt mari,cu 4 paturi,baia si bucataria(puteti gati daca va tine
) sunt pe hol,e curat,liniste,magazine sa va aprovizionati cu mancare aproape..e chiar bine.
eu va urez mult spor pe acolo si have fun!
va sfatuiesc sa va luati un cearceaf pt pat sau macar un sac de dormit sa nu va mai complicati,camerele sunt mari,cu 4 paturi,baia si bucataria(puteti gati daca va tine

eu va urez mult spor pe acolo si have fun!

give me chocolate and I'll be nicer:)
- c.s
cursuri SMURD
pentru cei interesati in viitor va las adresa de anul acesta de la cursurile smurd; macar pentru informatii ca sa stiti la anul ce aveti de facut.http://www.blsbtls2005.go.ro/. va sfatuiesc sa mergeti la smurd (daca nu ati facut-o inca) sau sa ii sfatuiti pe altii sa mearga. SE MERITA. eu am afost anul trecut si nu imi pare rau deloc; m-as intoarce oricand acolo. a fost super! :D
- md31174
- senior
kooksee wrote:bai nu va formalizati atata.
kooksee
de acord cu tine! 100%!
vazut,facut, placut, luat diploma, pus in rama

p.s. am vazut si cu spaga cum e!
aviz amatorilor!
ca si concluzie: se merita!
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.