SMURD 2005 - inscrieri

care ne mananca zilele
medstud
senior
senior

Postby medstud » Fri Jul 08, 2005 9:22 pm

aceste cursuri se adreseaza exclusiv studentilor ? sau pot participa si rezidenti?
sunt ati anu 1
cam ce cuprinde un astfel de curs?

Ahriman
junior
junior

Postby Ahriman » Sat Jul 16, 2005 11:09 pm

Din curiozitate:la cursurile astea pot participa doar medicinisti sau pot veni studenti si de la alte facultati?
Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor!
Image

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Sun Jul 17, 2005 12:26 am

asta sigur pot sa-ti spun... trebuie musai sa fii la medicina!sunt cu specifc medical..absolut toate procedurile!si oricum ,la inscriere am inteles ca-ti trebuie o adevarinta de la fac noastra in care sa specifice in ce an esti!interesant pentru mine este...curiozitatea ta...!tu la ce fac esti...de ai reminiscente pt medicina!? :?:
doctor de suflete!:)

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Mon Jul 18, 2005 7:47 pm

scuze pt absenta de pe forum.....referitor la cursurile smurd.......
1.POT PARTICIPA NUMAI STUDENTI DE LA FACULTATILE DE MEDICINA GENERALA/exclus medicina dentara si alte facultati ce nu au profilul
2.POT PARTICIPA STUDENTI AI FACULTATII CAT SI CADRE MEDICALE AUXILIARE( PRECUM ASISTENTI MEDICALI)
...linia dintre viatza si moarte se trage pe nas...

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Mon Jul 18, 2005 7:52 pm

DIN PACATE PT PERIOADA 19/30 SEPTEMBRIE 2005 GRUPUL DE PERSOANE CERUT DE SMURD S A FORMAT ASA K NU MAI SUNT LOCURI.
VA VOI TINE LA CURENT
DACA MAI EXISTA DORITORI SA FORMEZE UN GRUP DE 10 PERSOANE SI SA IA LEGATURA CU MINE PT A INCERCA SA LE OBTIN O PERIOADA DE CURSURI, DACA MAI E POSIBIL DUPA DATA DE 30 SEPTEMBRIE 2005, INSA NU PROMIT NIMIC CU CERTITUDINE
RESTUL PERIOADELOR SUN LUATE DE STUDENTII DIN TG MURES, RESPECTIV TOATA PERIOADA LUNII AUGUST.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jul 18, 2005 9:38 pm

bai nu va formalizati atata.
fiti siguri ca nu va trimite nimeni inapoi daca sunteti un grupulet mai mic atasat de unu mai mare.
de asemeni nu va cere nimeni adeverinte de la facultate. va intreaba oral in cel mai bun caz. La sfarsit se da un test (formal) si p'orma va da o diploma. mai mult decat sa va laudati acasa si la gagici nu aveti ce face cu ea. nici macar tine loc de practica de vara.
Una peste alta sa nu va asteptati ca o sa invatati esenta medicinii de urgenta.
In alta ordine de idei eu zic sa mergeti pentru ca o sa vedeti intr-adevar niste profesionisti in actiune.

kooksee

p.s. sa vedeti cum e cu spaga acolo
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Thu Jul 21, 2005 7:53 pm

cine vrea cursuri s- au eliberat trei locuri....deci va astept.....

Ahriman
junior
junior

Postby Ahriman » Sat Jul 23, 2005 3:09 pm

nyco3000ro wrote:asta sigur pot sa-ti spun... trebuie musai sa fii la medicina!sunt cu specifc medical..absolut toate procedurile!si oricum ,la inscriere am inteles ca-ti trebuie o adevarinta de la fac noastra in care sa specifice in ce an esti!interesant pentru mine este...curiozitatea ta...!tu la ce fac esti...de ai reminiscente pt medicina!? :?:

Am terminat anul asta si acum astept sa dau licenta!
Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor!
Image

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Sat Jul 23, 2005 7:32 pm

OMULE DACA VREI SA MERGI NU E NICI O PROBLEMA DA MI UN TEL SI VEDEM CE SE REZOLVA 0722646291

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Jul 23, 2005 7:55 pm

OMULE NU MAI SCRIE CU CAPS CA NU E NIMENI SURD
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

primoladulce
senior
senior

Postby primoladulce » Wed Aug 03, 2005 10:36 am

daca intereseaza pe cineva,eu am fost cu un grup de 15 persoane la SMURD,anul trecut pe vremea asta.am fost ani diferiti,incepand de la anul 2 pana la anul 6.am fost cazati la un camin de medicinisti cu 200000 lei pe 7 nopti,nu stiu daca mai sunt valabile preturile astea.programul era destul de incarcat,adica dimineata aveam 2 cursuri,apoi o scurta pauza pana la 4-5 de cand incepea practica,acolo in baraca pe manechine mai ales.daca te mai tineau puterile puteai ramane pt o garda de noapte.sunt niste oameni tare de treaba si cu adevarat profesionisti!orasul e dragut,mic si curat,poti vizita pe acolo muzeul de arta,zoo,daca te supraincalzesti exista un strand"weekend" destul de bine amenajat care pe seara se transforma intr-un loc de unde ai de ales intre o gramada de terase.
va sfatuiesc sa va luati un cearceaf pt pat sau macar un sac de dormit sa nu va mai complicati,camerele sunt mari,cu 4 paturi,baia si bucataria(puteti gati daca va tine :o ) sunt pe hol,e curat,liniste,magazine sa va aprovizionati cu mancare aproape..e chiar bine.
eu va urez mult spor pe acolo si have fun! :D
give me chocolate and I'll be nicer:)

c.s

cursuri SMURD

Postby c.s » Sun Oct 23, 2005 10:42 am

pentru cei interesati in viitor va las adresa de anul acesta de la cursurile smurd; macar pentru informatii ca sa stiti la anul ce aveti de facut.http://www.blsbtls2005.go.ro/. va sfatuiesc sa mergeti la smurd (daca nu ati facut-o inca) sau sa ii sfatuiti pe altii sa mearga. SE MERITA. eu am afost anul trecut si nu imi pare rau deloc; m-as intoarce oricand acolo. a fost super! :D

pinguin
junior
junior

Postby pinguin » Tue Nov 29, 2005 3:31 pm

Ma intereseaza si pe mine sa merg la un curs SMURD. Stiti cumva daca se mai organizeaza?si cand?

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Tue Nov 29, 2005 4:31 pm

kooksee wrote:bai nu va formalizati atata.
fiti siguri ca nu va trimite nimeni inapoi daca sunteti un grupulet mai mic atasat de unu mai mare.
de asemeni nu va cere nimeni adeverinte de la facultate. va intreaba oral in cel mai bun caz. La sfarsit se da un test (formal) si p'orma va da o diploma. mai mult decat sa va laudati acasa si la gagici nu aveti ce face cu ea. nici macar tine loc de practica de vara.
Una peste alta sa nu va asteptati ca o sa invatati esenta medicinii de urgenta.
In alta ordine de idei eu zic sa mergeti pentru ca o sa vedeti intr-adevar niste profesionisti in actiune.

kooksee

p.s. sa vedeti cum e cu spaga acolo

de acord cu tine! 100%!
vazut,facut, placut, luat diploma, pus in rama :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. am vazut si cu spaga cum e!
aviz amatorilor!
ca si concluzie: se merita!
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

pinguin
junior
junior

Postby pinguin » Tue Nov 29, 2005 4:49 pm

md31174:
nu ne poti spune si noua cum ai ajuns acolo?pe cine ai sunat?cu cine ai vorbit? hai... :roll:

Return to “Facultatea”