chirurgie 2007
- reby
- junior
chirurgie 2007
angelescu sau schwartz?
trunch comun?
trunch comun?
- reby
- junior
Re: chirurgie 2007
SCUZE! Am mancat un "i"!
- ioaname
- senior
- ciushka
- elder
- terry
- senior
Eu am mai intrebat la un moment dat dar nimeni nu m-a lamurit... exista vreo lege (si daca da, care?) unde sa se specifice ca bibliografia e musai sa apara pe piata cu minim un an inainte de examen? Mai precis.... poate fi inclusa in bibliografia ex de rezidentiat 2007 o carte care a aparut, sa spunem, in martie-aprilie 2007?
"For my dreams I hold my life/For wishes I behold my night/The truth at the end of time/Losing faith makes a crime".....
"For this gift of dream I must pay the price
with the loss of lïfe's pleasures"
"For this gift of dream I must pay the price
with the loss of lïfe's pleasures"
- crisalia
- senior
- ciushka
- elder
fiindca traim in romania ,unde ai voie sa fi original doar prin prostie si grotesc.daca faci ceva constructiv ,pentru posteritate esti considerat fraier,sau daca doamne fereste nu ti-ai vinde si mam ca sa iti iei tricou cu guciiiii din talcioc.
si e mai trendy fancy si cool sa zici ca ai invatat din cartea unui strain ca intelectualii romani sunt niste idioti
si e mai trendy fancy si cool sa zici ca ai invatat din cartea unui strain ca intelectualii romani sunt niste idioti
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- miknik
- senior
- corcodusa
- senior
- ratzushka
- elder
eu zic ca e devreme totusi sa va bagati pe angelescu. anul trecut pe la sfarsitul lui februarie au publicat bibliografia, daca tin bine minte, si de atunci putei sa-i dai bataie la studiu. nu aer rost sa va stresati de pe acum cu grile si teme grele/usoare, pt ca totul se poate schimba. eu as face altfel in locul vostru: cum nu se stie ce va fi cu tratatul nostru minunta de chirurgie, in schimb subiectele de harison vor ramane cu siguranta. asa ca daca chiar vreti sa va puneti la tocit de pe acum, incepeti cu alea
asta numai ca sfat prietenesc, nu dau indicatii nimanui, ca nu e cazul. eu una nu m-as pune deocamdata nici pe angi nici pe schwarz, as mai astepta o leaca
asta numai ca sfat prietenesc, nu dau indicatii nimanui, ca nu e cazul. eu una nu m-as pune deocamdata nici pe angi nici pe schwarz, as mai astepta o leaca
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
- Florinelu'
- newbie
- ciushka
- elder
din proprie experienta am observat ca o minte odihnita nu e mai buna decat una antrenata asha ca si in cazul schimbarii materiei nu e bai avem antrenament
oricum sa ne bucuram cat putem de sarbatori!
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- reby
- junior
ciushka wrote:din proprie experienta am observat ca o minte odihnita nu e mai buna decat una antrenata asha ca si in cazul schimbarii materiei nu e bai avem antrenament
minte odihnita pe naiba!
ma apuca depresia cand vad ca multi s-au apucat deja de citit angelescu, iar eu pierd vremea citind materiile de anul 6...pentru ca trebuie...si pentru ca la stagii se face prezenta...
- ciushka
- elder
-
- junior
Am avut colegi care din anu 3 n-au mai venit la nici un curs, iar la stagii doar cat sa nu aiba probleme cu prezenta si ld facuta de asistenti. Au luat toti. Ceilalti care si-au vazut de scoala, de ld de licenta, au cam picat. Eu cred cu tarie in mintea odihnita. Altfel dupa ce scapi de tot de cursuri prin iulie, iti ramane pt citit vreo luna , urmeaza licenta si oricat te-ai stradui cu cititul dupa aia, vreo 2-3 chiar 4 sapt nu ai randament, asa ca practic iti mai ramane o luna= 0 sanse sa iei.
The MATRIX has you.
- ciushka
- elder
- miknik
- senior
- ciushka
- elder
-
- junior
-
- senior
la mine in serie (fosta) s-a cam adeverit ce a spus eminemscu. vorbesc de extreme: cei mai disperati sa vina la scoala si sa invete pt ex de fac, sa le faca pe plac asistentilor si sa ia numai 10 la examene...au picat cu brio. si am cateva cazuri de niste lenesi consacrati care s-ar fi lasat oricand de facultate dc nu ar fi fost in joc reputatia de "medicinist al mamei"....dar care au luat super bine, pt ca s-au mobilizat dupa o luuuunga pauza de vreo 5-6 ani.
in rest...cei care au reusit sa gaseasca un echilibru (adica veneau 2-3 zile pe sapt si la ex mai puneau mana pe cursuri..asa...cat sa nu fie pe dinafara...) au luat rezi fara prb.
cam asta a fost la mine in serie.
bafta tuturor!
in rest...cei care au reusit sa gaseasca un echilibru (adica veneau 2-3 zile pe sapt si la ex mai puneau mana pe cursuri..asa...cat sa nu fie pe dinafara...) au luat rezi fara prb.
cam asta a fost la mine in serie.
bafta tuturor!
- reby
- junior
Apropo de licenta...pt Bucuresti tocmai s-a hotarat ca va fi in IULIE! O mutare semnata rector + faimoasa doamna Pop! Va intrebati de ce? Stati linistiti, nu ca sa avem mai mult timp pt rezidentiat ci ca sa nu trebuiasca sa ne plateasca bursele si abonamentele pe luna august si 1/2 din iulie cand teoretic inca am fi fost studenti.
bafta tuturor![/quote]
bafta tuturor![/quote]
- miknik
- senior
- ciushka
- elder
au mutat-o pentru binele studentilor o doamne am inceput sa vorbesc prostii de la varsta asta.poate are vre-unu programata o deplasare la capsuni in spania in a doua jumatate a anului ca sa faca rost de bani sa dea la rezidenti
- Lady-bug
- senior
- miknik
- senior
ciushka wrote:au mutat-o pentru binele studentilor
da, stiu asta, mi s-a parut absurd motivul cu bursele si abonamentele; e ok in iulie, chiar dc e dupa sesiune, dar ramane mai mult timp pt rezi...e chiar super ideea; pacat ca nu se aplica peste tot.
am auzit si pareri de genu, lasa ca e bine k ai timp sa te pregatest pt licenta(adica varianta septembrie), da de ce sa nu scapi de ea odata si sa te folosesti de timp mai bine???
adica invatat pt rezi...
- ama_f
- senior
Eminemscu wrote:o sa fiti uimiti cand o sa vedeti cati dintre colegii vostri care freaca toata ziua calculatorul o sa-l ia. poate ei nu se streseaza, poate avand mintea odihnita 6 ani se pot mobiliza mult mai bine in 3-4 luni de citit.
eu am fost la cursuri si stagii cam tot timpu inclusiv in anul 6
pt licenta nu m-am stresat de loc
lucrare diploma - google
invatat serios din iulie
net, forum, jocuri la ordinea zilei
in ultima luna invatat pana la 5 dimineata
plus teoria lui trident modificata pt chirurgie
mintea relaxata nu e buna, tre sa fii...in priza