Stagii dermatologie
- Evo
- senior
Stagii dermatologie
Am cautat in sus si in jos pe toate forumurile si nu le-am gasit, desi putem sa jur ca le-am mai vazut pe aici. Daca le stie cineva il rog sa posteze.
Multumesc.
Multumesc.
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
-
- newbie
- dragamaia
- senior
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
briefly nu am inceput inca stagiul de dermato asadar nu sh mare branza.
la noi s-a inceput cu stagiu de med interna musai, ala de 8 luni, da nu e musai ca anul asta sa se inceapa la fel. toti (cam toti) de pe medicala incepeau cu med interna, da lucrurile se mai schimba, foarte posibil chiar de anul asta.
tot ce pot zice e ca mi-am ales colentina ca era mai aproape de unde stau eu si ce am auzit ca oricum sunt mai multi rezidenti decat pacienti. cica la longhin s-ar face mai calumea si aerul ar fi mai rarefiat, da nu sh multe despre.
totusi cand ma apuc de dermato va dau toate info disponobile, pana una alta sa va felicit si eu ca dermato este evident cea mai buna alegere vreodata:)
la reauzire. pentru altele sariti cu tupeu pe id-uld e messenger sau pe mail, in rest mi se pare super buna ideea de grup pe yahoo de dermato, daca faceti count me in pls
congrats.
pt tofelu de info+cam ce se poate face:
http://www.dermastyle.ro
http://www.srd.ro
daca aveti ceva atlase puneti linkurile, poate chiar pe grup, parca am si eu cate ceva, cu proxima ocazie le uploadez si eu.
vbim
la noi s-a inceput cu stagiu de med interna musai, ala de 8 luni, da nu e musai ca anul asta sa se inceapa la fel. toti (cam toti) de pe medicala incepeau cu med interna, da lucrurile se mai schimba, foarte posibil chiar de anul asta.
tot ce pot zice e ca mi-am ales colentina ca era mai aproape de unde stau eu si ce am auzit ca oricum sunt mai multi rezidenti decat pacienti. cica la longhin s-ar face mai calumea si aerul ar fi mai rarefiat, da nu sh multe despre.
totusi cand ma apuc de dermato va dau toate info disponobile, pana una alta sa va felicit si eu ca dermato este evident cea mai buna alegere vreodata:)
la reauzire. pentru altele sariti cu tupeu pe id-uld e messenger sau pe mail, in rest mi se pare super buna ideea de grup pe yahoo de dermato, daca faceti count me in pls
congrats.
pt tofelu de info+cam ce se poate face:
http://www.dermastyle.ro
http://www.srd.ro
daca aveti ceva atlase puneti linkurile, poate chiar pe grup, parca am si eu cate ceva, cu proxima ocazie le uploadez si eu.
vbim
- dragamaia
- senior
- cuty
- newbie
- 187.92a
- addicted
- cuty
- newbie
mai acum daca tu ai ales derma si ai constat ca nu iti place ...spune stop si fa ceva mai cu multa medicina...si eu mai rad de specialitatea asta ca esti un fel de cosmetician cu diploma...dar daca asta mi-a iesit din gurita la momentul "x" hai sa incerc sa fac tot ce se poate sa iasa ceva din ea.
Raspunsul pt care am ales dermato e simplu e singura specialitate in care nu depinzi mort copt de un spital ...adica de spaga pe care o dai pe un post in spital iti deschizi un cabinet( nu neaparat in capitala ca banii in medicina nu se fac neaparat in orasele mari) .Pentru ca sincer nu visez ca vor fi in RO salarii respectabile bransa noastra. Si cand tragi linie tre sa ai macar din ce trai.
Multumesc pentru raspuns, stiam de cele 4 doar ca am inteles ca fiecare e cumva pe o ramura Militaru mai mult pe mica chir Elias pe cosmetica siColentina care ar avea laser...ma interesa parerea voastra ca traiti pe acolo vrand nevrand si e normal sa aveti o parere pertinenta asa dupa ureche toate suna ok...
Raspunsul pt care am ales dermato e simplu e singura specialitate in care nu depinzi mort copt de un spital ...adica de spaga pe care o dai pe un post in spital iti deschizi un cabinet( nu neaparat in capitala ca banii in medicina nu se fac neaparat in orasele mari) .Pentru ca sincer nu visez ca vor fi in RO salarii respectabile bransa noastra. Si cand tragi linie tre sa ai macar din ce trai.
Multumesc pentru raspuns, stiam de cele 4 doar ca am inteles ca fiecare e cumva pe o ramura Militaru mai mult pe mica chir Elias pe cosmetica siColentina care ar avea laser...ma interesa parerea voastra ca traiti pe acolo vrand nevrand si e normal sa aveti o parere pertinenta asa dupa ureche toate suna ok...
- dragamaia
- senior
- 187.92a
- addicted

este adevarat, doar ca cel mai tare laser este la longhin, de fapt au mai multe de toate tipurile, si l;asa rezidentii sa faca cu ele la amrele greu. elias este intr-adevar cel mai tare pe cosmetica, fac peelinguri, filleri, botox si restul. colentina cam naspa, n-au cam de nici unele, iar damilitarul este superb ca si chirurgie, si au si sectie separata de dermatoscopie digitala.
acum depinde de ce vrei tu, sigur..
- 187.92a
- addicted
- nejla_dr
- junior
Re: Stagii dermatologie
dau rezi anul acesta si sunt curioasa daca exista cineva care face rezidentiatul pe dermatologie in constanta si cu cine
- 187.92a
- addicted
Re: Stagii dermatologie
nu exista asa ceva la Constanta, sa fie locuri, at least in 2007. Cine stie poate pana iei tu..