Deci daca aveti ceva de spus sau de intrebat nu cred ca poate exista un mediu mai bun decat aici sub protectia anonimatului........si pentru a incepe , o sa fac eu primul pas.......
Tim wrote:bah, da tu n-ai alta treaba?
e jenant sa te tii dupa c... lu P*rcu' si a lu osama si sa inciti oamenii la turnatorie si barfa ieftina.
io am m-am uitat pe topic din dorinta sincera de a afla daca se mai caca lumea la baie si alte de-astea, nu ca sa aflu cu cat se mai da o camera - oricum esti complet pe langa. ala a fost un camin foarte frumos si pitoresc pana sa apara cele 2 tipuri de agarici: aia ca tine, revoltati si imbecili si aia complet retardati care au desacralizat betia si scandalul, transformandu-le in obiceiuri zilnice.
Enemy wrote:plimba oile man!
Tim wrote:io am m-am uitat pe topic din dorinta sincera de a afla daca se mai caca lumea la baie si alte de-astea
bah, da tu n-ai alta treaba?
agarici: aia ca tine, revoltati si imbecili si aia complet retardati care au desacralizat betia si scandalul, transformandu-le in obiceiuri zilnice
AllesGutte wrote:Hmmm o adevarata lectie de limba romana .........probabil gramatical ai invatat-o sigur pe undeva ......prin spatele caminelor ..........sa fi bagat net la canal ........ma mir.........
Cat despre restul ...........lumea stie dar poate ca nu destui ................
Daca tie iti place sa fii f****a de unii de teapa alora ca Piggy sau Osama si sa faca aia ce vor cu tine .......eu nu am nimik impotriva de vreme ce te vad tare deranjata de deschiderea acestui topic ..............mie personal nu ma deranjaza si poate sunt unii care nu stiu cum merg lucrurile prin acest camin E .................
Hmmm pardon poate doamna serveste U si nu se ridica la ,,nevoiasi de noi"
Deci daca mai exista cineva in pana de inspiratie , o invit sa nu si-o mai depordeze pe topicul asta .......si daca macar o face sa o faca cu toata gura ......hmm pardon cu toata limba romana pe care alti straini fiind o invata si vorbesc mai bine decat ......madam....
cu respectele mele
Cacotasul de serviciu
P.S Cat despre ,, manarii " cu rubetenia ta cred ca ne ajunge un specimen atat de elevat in camin ..............scuze nu te pot ajuta !
pun acum citeva chestii pentru care sigur o sa-mi sariti in cap.
In primul rind sa stiti ca am stat toata facultatea in caminul E din Grozavesti. Tin sa va spun ca dupa atit timp de stat acolo, sunt foarte convins de faptul ca studentii care stau acolo sunt vinovati de 90% din porcariile care se intimpla, de jegul in care zac si de distrugerile care se produc.
Ca sa incep va spun ca am trait si eu ca si voi o renovare a caminului, cu repararea bailor si cu tot tacimul. Tot ca si voi am avut parte de distrugerea rapida a acestor bai si de furtul a tot ce inseamna baterie sau accesorii ale budelor, etc..... Tot ca si voi am dat vina initial pe muncitori si administrator (tot Marian era si atunci). Surpriza mare pe care am avut-o, a fost ca intrind in diverse camere cu diverse ocazii, sa vad in 3 dintre ele (tin minte si acum la aproape 7 ani de la terminarea facultatii) clesti de tevi si scule cu care un student care ar fi putut eventual sa incerce sa repare o chiuveta la el in camera sau la amici, nu ar fi avut ce sa faca. Unul dintre studentii cu pricina, in momentul cind am deschis usa (ceream o informatie), a iesit afara sa imi raspunda tinind in mina clesti cu care numai la tevaria de instalatii sanitare si la demontat baterii se putea umbla... Asa ca ramin foarte convins ca nu muncitorii au furat bateriile pe vremea mea.... Idem colacele de la buda sau mai stiu eu ce.
Alt episod: se pun din nou un fel de baterii mai de mina a doua. Intr-o saptamina robinetii disparusera, si vedeai adesea prin camerele colegilor mei de palier cite unul sau doi robineti. Motivul ? Fusesera luati "din prevedere", ca nu cumva respectivii sa se duca la dus si sa nu poata da drumul la apa pe motiv ca se furasera robinetii.
Prin anul 2 ma tot duceam la un dus care imi placea mie mai mult si la care la un moment dat se stricase gratarul de lemn pe care trebuia sa stai cind iti curgea apa in cap, ca sa nu lipai pe beton. Enervat, l-am luat si l-am reparat in camera si dupa vreo ora m-am intors cu el facut ca nou. Pe coridor m-am intilnit linga iesirea de la dusuri cu 2 studenti care cind m-au vazut, m-au intrebat ce naiba faceam cu gratarul. Le-am raspuns ca-l reparasem. Pe data unul dintre ei m-a intrebat de ce facusem asta, ca doar nu era al meu si in concluzie (dupa el), nu merita sa fac acest lucru. Enervat i-am raspuns ca nu era al meu, dar il foloseam si eu, asa ca nu vad care-i problema. Cei doi s-au pus pe ris si mi-au zis ca sunt un fraier, si ca eventual ar cam trebui dupa aceasta mentalitate sa cam repar si dusurile, daca tot e sa duc o treaba pina la capat.
In anul I am stat la parter. Vreau sa zic ca era un adevarat cosmar cu gunoaiele care se aruncau pe fereastra. Nu puteai sa deschizi si tu gemul de mirosurile pestilentiele pe care le generau tot felul de deseuri organice. La inceput ieseam la citeva zile odata si imi faceam curat in fata camerei pe suprafata unui semicerc de vreo 10 metri. Treaba era complet inutila, deoarece in alte citeva zile se stringeau munti de gunoaie. Disperat am tot batut pe la usile celor ce stateau deasupra mea ca sa-i rog sa nu mai arunce, dar demersul a fost complet inutil, deoarece marea cantitate a deseurilor venea de la cei situati in diagonala si care aruncau lateral de ferestrele lor. Nu pot sa uit remarca unei tipe de la etajul 4 pe care vazind-o ca nu are cos in camera, am intrebat-o ce face cu gunoiul. raspunsul ei a fost ca-l arunca pe fereastra. Siderat am intrebat-o de ce mama naibii nu-si ia vreun cos, ca sa puna in el deseurile, si dupa aia sa duca cosul la ghena. Raspunsul ei a fost de-a dreptul uluitor: fiindca nu vroia sa se stringa gindacii in camera. Dupa ea, faptul ca aruncind gunoaiele organice pe fereastra 4 etaje mai jos furniza hrana pentru un milion de pepiniere de gindaci care ar fi invadat apoi pe toata lumea, inclusiv pe ea, nu prezenta importanta.
Alta chestie: in anul 2 sau 3, la nu stiu care dus, vreo citeva saptamini in timpul iernii, nu a fost geam, deoarece fusese spart. Toata lumea injura, deoarece era una din putinele bai functionale. Doi ani mai tirziu unul dintre cei care era cu gura cea mai mare, imbatindu-se si fiind suparat pe viata, de nervi si draci a spart cu pumnul geamurile de la alt dus..... si tot in timpul iernii, Ca sa nu fie mai prejos, un alt amic de-al lui, considerind treaba asta ca pe-o distractie, in alt acces de nervi s-a gindit si el sa sparga geamurile altei incaperi in care se facea dus.....(asta vreo 3 luni mai tirziu, la inceputul primaverii, cind inca mai ingheta apa noaptea pe ici pe colo).
Se adusesera paturi noi de lemn in E.... Ingramadeala mare la prins noile dispozitive. Trei ani mai tirziu vedeai prin camin multe rafturi facute din lemnul paturilor respective....
Pe vremea mea se faceau bairame pe camin, se iesea la plaja, la dormit noaptea si la giugiuleala pe acoperis. Mare parte din dalele care acopereau hidroizolatia caminului au disparut aruncate fiind dupa ciinii care treceau pe linga cladire.
Si pe vremea mea, ca si acum, se rahateau unii (sau unele) fara sa traga apa in buda, sau pe linga buda. Distractia mare era cind te duceai la dus si gaseai in mijlocul baii un ditamai rahatul tronind maret, proaspat si aburind taman la dusul care era unicul care functiona din toata baia. Nu mai zic de tampoanele lasate peste tot de colegele de camin, sau de baltile de urina de pe coridorul de la buda. (sa nu-mi zica cineva ca erau justificate de faptul ca nu era lumina la bude). Si sa nu-mi spuna cineva ca becurile le furau tot Marian sau muncitorii, cind era mai simplu cind ti se ardea un bec in camera sa te duci la prima baie si sa ciordesti becul de acolo. Am facut la un moment dat un experiment, am luat vreo 7 becuri, si cum vedeam ca dispare vreun bec dintr-un anume loc, il inlocuiam. Durata MAXIMA in care un bec pus de mine a supravietuit la locul montarii a fost 4 zile.
V-as putea povesti si mai multe, dar nu are rost. De exemplu cit de "multi" studenti am vazut eu maturindu-si in fata usii lor de la camera, in conditiile in care multi gindeau ca nu era obligatia lor sa o faca, fiindca era o femeie de servici, nu-i asa ?! Sau, de exemplu despre nu stiu care studenta care statea la 3 pe partea in care acum este Carrefourul si isi facea nevoile pe fereastra, de ani de zile n-am stiut de unde naiba erau rahatii de sub ferestrele respective, pina nu mi-a spus un martor ocular.
Ramin foarte convins dragilor ca voi in corpore sunteti vinovati de dezastrul de care va plingeti, si nu administratorul caminului sau muncitorii care-l repara. Daca nu va convine ceea ce v-am spus asta e ! Probabil ca multi dintre voi nu au vreo vina directa in ceea ce se intimpla, dar multi dintre cei care nu sunt direct responsabili sunt vinovati indirect prin nepasare si neimplicare. Stati si dati vina pe orisicare, dar nu prea va uitati in ograda voastra. Daca nui as fi trait si eu ceea ce traiti voi, poate nu as fi crezut ceea ce se intimpla in realitate, dar tristul adevar este ca multi studenti, copii ai unor oameni educati, cu multi ani de invatatura in spate, se complac in murdarie si promiscuitate. Pe deasupra unii dintre voi, si nu putini, sunt atit de nesimtiti incit nu respecta nici cele mai elementare reguli de igiena si bun simt, pe care pina si unui taran de la Cuca Macaii i-ar fi rusine sa le incalce.
Asadar ramin convins ca studentii care stau in E sunt vinovati de 90% din porcariile care se intimpla, de jegul in care zac si de distrugerile care se produc. A bon entendeur salut !
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests