Cumpar Atlas McMinn
-
- newbie
Cumpar Atlas McMinn
Astept ofertele voastre .
- Chingachgook
- addicted
ba sunteti culmea.
tu ai vazut de-aproape vreun atlas de anatomie?
poate fi si in limba japoneza. pe vremea mea era super dixtractie sa citesti (vorba vine) sinelnikov in ruseste.
conteaza pozele ca nomina anatomica e in latineste
tu ai vazut de-aproape vreun atlas de anatomie?
poate fi si in limba japoneza. pe vremea mea era super dixtractie sa citesti (vorba vine) sinelnikov in ruseste.
conteaza pozele ca nomina anatomica e in latineste
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- elder
- Chingachgook
- addicted
- Chingachgook
- addicted
tu nu intelegi ca numa cuprinsu e in romana?
dar ai dreptate, daca o sa ai de ales, ia-l in romana.
dar ai dreptate, daca o sa ai de ales, ia-l in romana.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
stiu korksee .
Apropo acum alta intrebare : intre Color Atlas of Anatomy: A Photographic Study of the Human Body (Hardcover)
by Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-Drecoll si McMinn's Color Atlas of Human Anatomy (Paperback)
by Peter H. Abrahams, Sandy C. Marks, Ralph T. Hutchings care e mai bun ? (ambele in engleza desigur )
Apropo acum alta intrebare : intre Color Atlas of Anatomy: A Photographic Study of the Human Body (Hardcover)
by Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-Drecoll si McMinn's Color Atlas of Human Anatomy (Paperback)
by Peter H. Abrahams, Sandy C. Marks, Ralph T. Hutchings care e mai bun ? (ambele in engleza desigur )
- Chingachgook
- addicted
comparabile.
parca yokochi e mai cunoscut.
oricum, neaparat sa ai netter
parca yokochi e mai cunoscut.
oricum, neaparat sa ai netter