Intrebari anul 2

aia_sweet
newbie
newbie

genial

Postby aia_sweet » Mon Sep 11, 2006 12:48 am

imi place cum se organizeaza oamenii in facultatea asta!:( eu chiar imi iubesc colegii!!!

alabalaportocala
junior
junior

Postby alabalaportocala » Mon Sep 11, 2006 1:00 am

Pai din fiecare grupa, seful de GRUPA va alege cate 3-4 persoane care sa plece. Listele vor fi date sefului de serie care face o lista mare si o va da secretarei. Apar asfel 2 SERII noi, ce vor fi luate de Dr. Lupu( respect, care ajunge la el are si cursuri predate k lumea si nici nu ii rupe la examene) si Cergan(nu stiu mare lucru de el). Si acum serios, chiar va-ti apropiat asa de tare in un an? Ca eu in 2 nu pot spune acelasi lucru.

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Sep 11, 2006 9:09 am

eu pe vreo 7 ii cunosteam de inainte :P
nenea cergan...bad bad. m-a dat afara din sala de la subsol intr-o seara cand vroiam sa fotografiez ceva... :?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Mon Sep 11, 2006 1:53 pm

No More wrote:sau pur si simplu seful seriei face o lista cu cei pe care-i vrea in serie. Cine nu e pe lista, va fi nevoit sa-si faca noi colegi. Deci se va ajunge la grupe de maxim 5 pana la urma... cu serii mici de cca 30 de studenti... deci nu va temeti, o sa mai schimbati mediile si cercurile :lol:
nu s vor face grupe d 5 ci d 9.s iau primii sau ultimii Poti sa t muti dc vrei si cik sa t muti in grupa cu cine vrei..sa va stangeti mai multi si sa faceti voi o noua grupa
Nu cere sa se întâmple lucrurile dupa cum vrei, ci voieste-le asa cu se întâmpla; si-ti va merge bine.

alabalaportocala
junior
junior

Postby alabalaportocala » Mon Sep 11, 2006 3:47 pm

Mai tipul se referea k pana in anul VI o sa se faca grupe de max 5. Asa ca nu va atasati chiar de toti colegii. :D :D

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Sep 11, 2006 7:19 pm

irina_maria wrote:
No More wrote:sau pur si simplu seful seriei face o lista cu cei pe care-i vrea in serie. Cine nu e pe lista, va fi nevoit sa-si faca noi colegi. Deci se va ajunge la grupe de maxim 5 pana la urma... cu serii mici de cca 30 de studenti... deci nu va temeti, o sa mai schimbati mediile si cercurile :lol:
nu s vor face grupe d 5 ci d 9.s iau primii sau ultimii Poti sa t muti dc vrei si cik sa t muti in grupa cu cine vrei..sa va stangeti mai multi si sa faceti voi o noua grupa

eu nu tin atat de mult sa ramanem in formatie compacta actual, asistentul ma intereseaza sa ramana neschimbat. :)
da' m-am linistit. nu-s nici in primii 3 nici in ultimii 3
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

groopy
elder
elder

Postby groopy » Wed Sep 13, 2006 3:57 pm

eu am inteles ca o sa plece din fiecare serie cate 30 si se vor forma seriile 7 si 8. asta inseamna 180 de studenti ==> 90 pe serie.Iar media anul trecut a fost de 12 stud/grupa presupun.asa ca ar trebui sa ramana cate 9 in grupa in toate seriile.

pagubosu

Postby pagubosu » Sat Sep 16, 2006 11:08 am

Care-i faza cu bacteriologia si virusologia in anu 2? Sunt una si aceeasi catedra ca am vazut la virusologie sunt vreo 30 de ore sau ceva de genu asta. Profii, examenu` alea, alea, cum e materia?

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Sep 16, 2006 11:19 am

pagubosu wrote:Care-i faza cu bacteriologia si virusologia in anu 2? Sunt una si aceeasi catedra ca am vazut la virusologie sunt vreo 30 de ore sau ceva de genu asta. Profii, examenu` alea, alea, cum e materia?

bacteriologia e una virusii sunt alta
catedra de la virusi e destul de dificila..... mai problematic e practicul pt ca faci o data la 2 saptamani si n-ai voie decat o singura absenta recuperata (si se respecta treaba asta)
la micro (bacterii) depinde la ce catedra esti: daca faci cu lucia debeleac (in caz ca nu a iesit la pensie) examenul este grila (50 de grile). cea mai buna lucrare are 10 si jumatate din grilele celui mai bun inseamna 5 (daca cel mai bun face 40 nota 5 inseamna 19 grile- e darnica si mai scade o grila). grilele sunt destul de dificile dar se ia examenul in proportie de 80 %. daca faci in partea cealalta, la institut examenul inseamna 10 subiecte de redactat (sinteza). nu e asa greu ca la debeleac. aici au de regula probleme mari strainii. asistentii la micro nu-ti fac probleme.
la virusi in schimb sunt destul de afurisite asistentele (in special sultana) dar daca mergi la lp-uri la practic e de treaba
a very remarkable creature...

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sat Sep 16, 2006 1:59 pm

Cum e la anatomie in anu 2. Ne ziceau astia prin anu 1 ca facem decat 1 LP pe saptamana sau cam asa ceva si ca sem 2 e mai naspa ca facem Sistemul Nervos da cica sem 1 e mai lejereanu...

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Sep 16, 2006 2:10 pm

grasuX wrote:Cum e la anatomie in anu 2. Ne ziceau astia prin anu 1 ca facem decat 1 LP pe saptamana sau cam asa ceva si ca sem 2 e mai naspa ca facem Sistemul Nervos da cica sem 1 e mai lejereanu...

nu ,e invers. in sem 1 faci digestivul pe care trebuie sa-l stii bine sa faci impresie. lp-urile in sem 2 sunt normale adica de 2x pe sapt. in sem 2 faci nervosul (aici e un lp pe saptamana). daca ai trecut la digestiv si ai stiut cat de cat bine la nervos nu ai probleme. daca nu poti sa ajungi cu el in credit. la ispas e mai usor la anato. dar anul trecut de ex a lasat un repetent (arab e adevarat dar tot repetent se numeste) si a lasat si niste credite la nervos.
deci repet, daca faci impresie buna la digestiv (expplicatia e simpla- majoritatea profilor de anato sunt chirurgi) treci de nervos usor
a very remarkable creature...

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Mon Sep 18, 2006 1:22 pm

Intrebare: In anu 2 la histologie sunt aceeasi profi ca la bio cel sau sunt altii si cum e asa in general materia?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Sep 18, 2006 4:59 pm

Intrebare: In anu 2 la histologie sunt aceeasi profi ca la bio cel sau sunt altii si cum e asa in general materia?

Da, in mare masura sunt aceeasi (mai dispar unii vechi, mai apar unii noi :D :D ). Materia e ok, profii nu sunt absurzi, la lp depinde cu cine faci (daca te bate la cap cu desene, la ex de lp dc vrea si din curs cate ceva, sau dc te pune sa recunosti rapid lamele). Se da si partial, unde nota (cel putin la mine) nu a contat la nota finala, scapi de partea generala (sem I) si asta e ok, k in sem 2 si asa e o nebunie in sesiune (deci DA PARTIALUL)Una peste alta eu nu cred ca histologie e o piatra de incercare in anu 2 ci fiziologia, care recunosc, e rupere fara partial si cu sistemul asta. Multa bafta!

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Wed Sep 20, 2006 2:48 pm

Cum o sa fie cu grupele astea pentru anu 2? Io sunt in ultimii 3 din grupa si ma gandeam daca ma zboara (nu ca m-ar deranja) sau nu, sau poti sa aranjezi cu secretarele ceva?

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Thu Sep 21, 2006 11:30 am

grasuX wrote:Cum o sa fie cu grupele astea pentru anu 2? Io sunt in ultimii 3 din grupa si ma gandeam daca ma zboara (nu ca m-ar deranja) sau nu, sau poti sa aranjezi cu secretarele ceva?

incearca tu sa vb cu secretarele si anunta-ne si pe noi cum a decurs "tranzactia" :D
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.

No More
senior
senior

Postby No More » Thu Sep 21, 2006 8:49 pm

grasuX wrote:Cum o sa fie cu grupele astea pentru anu 2? Io sunt in ultimii 3 din grupa si ma gandeam daca ma zboara (nu ca m-ar deranja) sau nu, sau poti sa aranjezi cu secretarele ceva?

nu conteaza al catelea esti in grupa. da-te bine pe langa sef, ca daca intervine el, te tine in serie.

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Mon Sep 25, 2006 10:16 am

Mai dragi colegi! Cum o sa fie in anu 2 cu sesiunea. O sa fie partial la histo in iarna am inteles, la fizio nu mai e partial si la materiile alea bacteriologie, virusi, parazitologie se da examenul in iarna sau in vara?

Flavia
newbie
newbie

Postby Flavia » Mon Sep 25, 2006 8:05 pm

La histo e partial la care trebuie sa iei peste 7 altfel dai tot ex in vara.la paraziti si virusi dai examen in functie de semestrul in care faceti iar la microbiologie se da partial.

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Tue Sep 26, 2006 5:49 pm

Oameni buni aveti idee cand e rere la fizio trec acuma anu 2 si vreau sa stiu daca stie cineva cand e? e acuma la ineput de an sau mai la iarna?

rox
elder
elder

Postby rox » Tue Sep 26, 2006 6:43 pm

n-ai cascat si tu urechile la zagrean? astia d ela mine stiu toti ca e in octombrie...hai bafta
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Tue Sep 26, 2006 7:51 pm

rox wrote:n-ai cascat si tu urechile la zagrean? astia d ela mine stiu toti ca e in octombrie...hai bafta

Pai da ma rox da io stiam ca se da odata in vara dupa aia la restante, apoi in sesiunea prelungita (adica acuma in oct) si se mai da in iarna zicea secretara. Stie careva sigur? Si cum e faza aia ca daca o pic raman repetent ca daca io am facut creditele sa trec anu si mi-a ramas numai fizio cum vine asta? Ma lasa repetent in timpul anului???

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Oct 01, 2006 1:57 am

pana la urma ce s a intamplat cu grupele de anul 2?am inteles ca a iesit cam scandal iar cei care au vorbit au facut o degeaba pt ca nu s a mai tinut cont.asa e,sau e o scuza a secretarelor?dupa 2 oct,mai merge schimbata grupa?

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 8:39 am

cld wrote:pana la urma ce s a intamplat cu grupele de anul 2?am inteles ca a iesit cam scandal iar cei care au vorbit au facut o degeaba pt ca nu s a mai tinut cont.asa e,sau e o scuza a secretarelor?dupa 2 oct,mai merge schimbata grupa?

Mda...nu se stie exact ce s-a intamplat, a fost aiurea pai eu de exemplu am ramas cu aceeasi colegi mai putin 2 da nu mai suntem aceeasi grupa. Pe alte serii am vb cu cologi si s-au facut chestii de genu: aia cu restante zburau si ramaneau aia fara si erau grupe in care nu erau restantieri deloc si grupe in care erau numai restantieri. Cred ca poti sa mai faci ceva sa te muti depinde daca mai sunt locuri in grupa la care vrei sa te muti. Da o cafea la secretara si vezi ce zice...Bafta!

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Oct 01, 2006 12:31 pm

Culmea e ca am vorbit inainte cu ea, a zis ca se rezolva, ca sa am o mare surpriza cand am vazut listele cu grupele.mai incerc inca odata sa vad ce se rezolva acum

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 12:49 pm

in principiu grupele de anu' 2 s-au facut asa: s-au luat primii 3 din grupa si au fost repartizati...asta ar fi trebuit sa fie regula generala dar din pacate multi si-au aranjat singuri unde sa fie...si secretarele pot spune ce vor ca toata lumea stie ca ele invart lucrurile astea...
bafta la schimbatul grupei, sa stii ca se poate si dupa 2 oct...in orice caz incercarea moarte n-are, nu? :roll:

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 1:21 pm

little scorpio wrote:in principiu grupele de anu' 2 s-au facut asa: s-au luat primii 3 din grupa si au fost repartizati...asta ar fi trebuit sa fie regula generala dar din pacate multi si-au aranjat singuri unde sa fie...si secretarele pot spune ce vor ca toata lumea stie ca ele invart lucrurile astea...
bafta la schimbatul grupei, sa stii ca se poate si dupa 2 oct...in orice caz incercarea moarte n-are, nu? :roll:

Da...ma rog la mine au plecat 3 da n-au fost nici primii trei nici ultimii 3 si nu si-a aranjat nimeni nimic. A fost cam debandada cu grupele astea, da asta e pe aici e debandada tot timpul...

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Oct 01, 2006 1:30 pm

e 1 OCTOMBRIE si vreau sa urez tuturor mult succes si bafta in noul an unuversitar!!! Si la note cat mai MARI !!!
:wink:
si la sfarsit, mamotaaa....

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 1:35 pm

MULTUMIM!!! :D la fel!!! bafta si miracole!!! :D

si apropo de grupe...va ramane un mister se pare...si eu am tot intrebat cum d-zeu s-au repartizat studentii da' nici o explicatie nu e valabila in toate cazurile...uite, eu de exemplu nu sunt trecuta in nici o grupa! surprize surprize! si deci tra' sa ma trezesc maine sa ajung la fac pe la 8, sa rezolv eu ceea ce oamenii incompetenti din fac asta nu pot face... :roll:

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Oct 01, 2006 4:50 pm

eu am inteles k a iesit scandal,k au aflat cei de la rectorat ca toata lumea inceark sa si aranjeze,iar in finaj nu s a mai tinut cont cine a vb si cine nu.dar este f ciudat.dak nu s a mai aranjat,inseamna k repartizarea s a facut dupa o anumita regula...insa dupa medie nu,dupa restante nu,alfabetic nu...atunci?!?!

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Oct 01, 2006 4:51 pm

eu am inteles k a iesit scandal,k au aflat cei de la rectorat ca toata lumea inceark sa si aranjeze,iar in finaj nu s a mai tinut cont cine a vb si cine nu.dar este f ciudat.dak nu s a mai aranjat,inseamna k repartizarea s a facut dupa o anumita regula...insa dupa medie nu,dupa restante nu,alfabetic nu...atunci?!?!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Oct 01, 2006 5:01 pm

random
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 02, 2006 12:55 am

random s-o credem noi... :roll:

cld
newbie
newbie

Postby cld » Mon Oct 02, 2006 2:36 am

little scorpio wrote:random s-o credem noi... :roll:
de aceeasi parere...dar de ce s a tinut cont,k de vorbit am vb si eu...i'll never know

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Mon Oct 02, 2006 3:12 pm

Intrebare intrebatoare: Virusologia se face la fac sau nu si daca nu unde?

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Mon Oct 02, 2006 3:35 pm

Virusologie la Institutul de Virusologie, putin mai departe de Muncii, ajungi acolo cu 34, 311 sau metroul pana la Dristor.

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Oct 02, 2006 4:14 pm

institutul asta e ala de la victor babes?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Mon Oct 02, 2006 4:33 pm

da, cel de langa spitalul Victor Babes, Institutul Stefan Nicolau, parca asa ii zice

cld
newbie
newbie

Postby cld » Mon Oct 02, 2006 10:32 pm

Primele cursuri se fac la facultate, asa am vazut la avizier.

rox
elder
elder

Postby rox » Tue Oct 03, 2006 12:17 am

la avizier scria ca virusologia se face la institut...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

cld
newbie
newbie

Postby cld » Tue Oct 03, 2006 4:39 am

rox wrote:la avizier scria ca virusologia se face la institut...
Da,stiu,dar mai scria k primele cursuri se tin la facult...stie cineva dak taxa se poate plati in 4 rate?

Return to “Anii 1-3”