Trecerea de la taxa la fara si invers

care ne mananca zilele
monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Sep 07, 2006 5:37 pm

http://www.evz.ro/article.php?artid=271006

gata ca sa revenim la discutie e oficial

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 8:34 pm

No More wrote:
rox wrote:cel mai naspa e cu chimia. eu dupa primele 4 cursuri am cedat psihic si mi-am bagat picioarele cu stil. si nu m-am dus nici la partial, ca ...na.

Eu am fost mai precoce... am cedat dupa primele 2 :lol:

Biofizica am uitat-o pentru ca eu am dat in vara. Mai e Mister Eremia la catedra de Biofizica? Era foarte tare tipu'... cursuri interesante, cartea mica... cea mai tare materie din anu' I.
Anato e usor? Depinde de prof, zic io.

Si PsihoMed am facut in anu' II. Sigur. Tin minte bine, ca in vara nu luasem decat PsihoMed si Engleza.
Nu cere sa se întâmple lucrurile dupa cum vrei, ci voieste-le asa cu se întâmpla; si-ti va merge bine.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 8:39 pm

No More wrote:naspa. Eremia era baiat de nota 10 :lol:

Si S.C.U. ce e?
hello..se pare k u ai ceva experienta :) zi mi si mie plzzzzzzzzzz cum e cu reditele? eu am 2 restante :fizio si anato sem2 fac anato cu vlad :? fizio normal cu zafrean.Sa presupunem prin absurd :roll: k nu iau nici fizio nici anato..asta inseamna 5+vreo7/8 credite..12-13 adik cu 2 saau 3 mai puzzin dekt ar trebui.Nu trec in anul 2 nu?in acerste conditii? :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nu cere sa se întâmple lucrurile dupa cum vrei, ci voieste-le asa cu se întâmpla; si-ti va merge bine.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 9:11 pm

monicutza wrote:http://www.evz.ro/article.php?artid=271006

hmm am citit articolul..s aplik d cei care acum,in anul 2006 au intrt la fac sau si cei din 2005 sau ma rog,inainte d 2006?

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 9:13 pm

monicutza wrote:http://www.evz.ro/article.php?artid=271006

am citi articolul si nu mi e foarte clar.s aplik la cei c au intrat in 2006?in vara asta?sau la toti? eu ar treb sa fiu anul2..s aplik si in kzul nostru ?

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Thu Sep 07, 2006 9:45 pm

nice...iamandescu e f haios! :D
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 10:40 pm

little scorpio wrote:nice...iamandescu e f haios! :D
iamandescu haios?? inseaman k n ai fo la cursul lui inkre ne a explikt unde s loklizeaza gripa aviara,cum sa palpeze baietii sanii sau sa n intrebam profesorul d anto dc p "dansul" l au durut muschii fesieri dupa c a urkt p munte... :x c om... p cand popa vele mi s pare cel mai tare prof..

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Sep 07, 2006 10:57 pm

irina_maria wrote:
iamandescu haios?? inseaman k n ai fo la cursul lui inkre ne a explikt unde s loklizeaza gripa aviara,cum sa palpeze baietii sanii sau sa n intrebam profesorul d anto dc p "dansul" l au durut muschii fesieri dupa c a urkt p munte... :x c om... p cand popa vele mi s pare cel mai tare prof..

eu am facut la lp cu popa velea, care e un super prof, explica super bine, respectele mele
dar iamandescu e o catrinca...ma duceam la cursuri numa' pt portia de ras zdravana care imi inveselea toata saptamana
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Thu Sep 07, 2006 11:39 pm

rox wrote:
irina_maria wrote:

eu am facut la lp cu popa velea, care e un super prof, explica super bine, respectele mele
dar iamandescu e o catrinca...ma duceam la cursuri numa' pt portia de ras zdravana care imi inveselea toata saptamana
dah,popa velea mi s a parut un prof f tare,preda bine t duceai cu placere la l p urile lui si la cursurile lui.La iamandescu dupa cursul asta n am mai fost... Si deci..ma lamuriti si p mine cum e cu taxa si cu bugetul?Cu cine sa vb sa aflu sigur d knd s aplik?Cu un jurist?Am inteles k dc e vba d o lege s aplik pt toata lumea.

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 08, 2006 11:53 am

nu draguta..stai piano-n banca ta, ca la umf orice e posibil. :)
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Sep 08, 2006 12:09 pm

rox wrote:nu draguta..stai piano-n banca ta, ca la umf orice e posibil. :)

da, chiar...se aplica vreo lege la umf? legea junglei? cel mai puternic supravietuieste? sau...as vrea s-o vad pe asta aplicata...cel mai destept e la fara taxa...mira-m-as! :lol:

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Fri Sep 08, 2006 12:30 pm

da pai de la anu se aplica pentru toti indiferent de cand au intrat 8) :twisted:

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Sep 08, 2006 12:32 pm

de la anu' adica 2007/2008? ca pana atunci se mai poate schimba de unspe mii de ori sistemul asta...eu zic totusi sa facem chef de-acum...orice-ar fi, sa ne veselim! :lol:

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Fri Sep 08, 2006 12:36 pm

nu se mai schimba pentru ca asa e si in ue :D :P :P
mie imi convine:D nu de alta da sunt la cu plata si am vaga impresie ca sunt mai multi ca mine :P

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Sep 08, 2006 12:39 pm

concurenta...adrenalina...nu ca n-ar fi destula in sesiuni... :lol:

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Fri Sep 08, 2006 12:44 pm

sa vezi ce o sa fie :P

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Sep 08, 2006 12:50 pm

da...o sa ne batem pe holuri pentru cursuri, o sa mergem la fiecare curs al fiecarui prof si o sa facem scandal daca nu stam in primul rand...ca deh! sa ne vada profu' si sa stie ca suntem studenti silitori...
da' stai un pic...asa, cu sistemul asta nou si ultracorect o sa trebuiasca sa renuntam la visul nostru de a fi copii de doctor arhicunoscut...of of...in ce lume dura o sa traim! :lol:

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 08, 2006 4:01 pm

little scorpio wrote:de la anu' adica 2007/2008? ca pana atunci se mai poate schimba de unspe mii de ori sistemul asta...eu zic totusi sa facem chef de-acum...orice-ar fi, sa ne veselim! :lol:

exactly my point my friend !
noi sa ne veselim, ca restu' se fac de la sine
ah, si bineinteles, in completare la ce s-a mentionat deja: cu noul sistem sarmanii profesori vor fi asaltati de sarmanii studenti "deosebit de silitori", nu va ganditi la prostii, pentru a le impartasi din generoasele lor cunostinte dobandite dupa nopti indelungi de studiu, cum altcumva...
stiti bancul ala cu sticla cutia si stiloul de aur, nu? :D
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

irina_maria
junior
junior

Postby irina_maria » Fri Sep 08, 2006 10:59 pm

rox wrote:
little scorpio wrote:de la anu' adica 2007/2008? ca pana atunci se mai poate schimba de unspe mii de ori sistemul asta...eu zic totusi sa facem chef de-acum...orice-ar fi, sa ne veselim! :lol:

ah, si bineinteles, in completare la ce s-a mentionat deja: cu noul sistem sarmanii profesori vor fi asaltati de sarmanii studenti "deosebit de silitori", nu va ganditi la prostii, pentru a le impartasi din generoasele lor cunostinte dobandite dupa nopti indelungi de studiu, cum altcumva...
gluma gulma dar..trebuie sa facem ceva pentru ca nu e un sistem corect d evaluare.Nu prea sh cu cine sa vb..jurist,avocat..ar treb sa s implice si ssm>Sa introduca aberatia asta dar CORECT nu i normal k unii kre copiaza in amfiteatru..dc va vine sa credeti si la toate lucrarile aproape sa treaca la fara taxa si noi kre inv la cu...nush..cred k trebuie facut ceva clar>In plus sper k nu s tine cont d anul kre tocmai a trecut k iarasi n ar fi corect.nu ne a anuntat nimeni

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Sep 09, 2006 1:19 am

irina_maria wrote:
rox wrote:

gluma gulma dar..trebuie sa facem ceva pentru ca nu e un sistem corect d evaluare.Nu prea sh cu cine sa vb..jurist,avocat..ar treb sa s implice si ssm>Sa introduca aberatia asta dar CORECT nu i normal k unii kre copiaza in amfiteatru..dc va vine sa credeti si la toate lucrarile aproape sa treaca la fara taxa si noi kre inv la cu...nush..cred k trebuie facut ceva clar>In plus sper k nu s tine cont d anul kre tocmai a trecut k iarasi n ar fi corect.nu ne a anuntat nimeni

ete scart. nu tre sa te anunte nimeni ca e cazul sa pui osu la treaba
de copiat cine "are spate" o sa copieze oricum, si n-o sa se schimbe sistemul pentru ca x si y il are pe tata 'cineva" in facultate si copiaza de rupe la exam..adica...wait a sec..examenele-s orale, la ce mama masii copiaza? zagrean e imbatabil si la chimie nu se merita. restul e oral
asa ca pica ipoteza
de la anul 3 incolo se schimba treaba...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Sep 09, 2006 1:59 am

va aberati.
e adevarat ca unele serii " au noroc" si la unele materii o duc mai bine.
dar, per total, in 6 ani de facultate lucrurile se cam egalizeaza. deasemeni exista o specie de oameni care vaneaza la fiecare inceput de an seriile cele mai usore. dar astia sunt in nr foarte limitat .
o sa vedeti (nu acum cand va dati cu parerea pe deasupra situatiei) ca in marea majoritate a cazurilor nu sistemul este raspunzator pentru nota mica pe care (eventual) ati luat-o
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 12:01 pm

e ceva sigur sau doar se dezbate?eu sper sa nu se intample asa pt ca s-ar transforma intr-o jungla.oricum , cei care sunt la taxa au posibilitatea sa treca la buget si acum...nu poti sa zici ca nu au absolut nici o sansa...
din punctul meu de vedere , sistemul asta ar trebui aplicat la facultatile unde se intra cu dosarul , dar nu la una unde ai dat examen...

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Sep 09, 2006 12:02 pm

e sigur asa vor face toate facultatile citeste si linku de mai sus :D

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 12:06 pm

am citit, dar nu am vazut sa scrie de un ordin al ministrului..pare o dezbatere...

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 12:21 pm

si o tipa care a intrat la med. gen. pe locurile cu plata spunea ca a fost pe 05.09.2006 la decanat sa intrebe despre chestia asta si i s-a spus ca nu se va aplica si la davila chestia asta.
sistemul de la noi nu e pregatit pt asa ceva!

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 12:30 pm

va rog dati-mi si mie un nr de telefon de la secretariat(decanat)
am dat de dreacu ...mi-au dat aia de la fac. de bio telefon si mi-au zis ca am intrat la fara taxa si in cazu in care vreau sa ma inscriu acolo sa aduc diploma in original. ideea e ca eu deja m-am inscris la cu taxa la davila so mai pot retrage dosaru?
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 12:37 pm

318.07.62 ; 318.08.62 ; 224.89.09 ; 224 91 00
si intreaba , te rog , de trecerea de la taxa buget.

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Sep 09, 2006 1:11 pm

hai ca intreb si eu luni ca trebuie sa platesc taxa :)

ah si aia nu era o dezbatere era declaratie deci presupun ca omul ala stia ce declara acolo

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 2:10 pm

shet, bai ce mama naiba fuck,? ca sunt devastat ....med cu taxa sau bio fara taxa :cry: greu foarte greu....si tre sa aleg pana luni , uhh doamne tu ai facut lumea in sase zile si-acu ma pui pe mine sa aleg in 2?! loltz

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 2:26 pm

daca visul tau e sa faci med, atunci ar trebui sa o faci! sacrificii si medicina.
la bio poti sa-ti bagi dosaru' si la anul, daca nu-ti place med.
sau la med poti sa dai si la anul daca nu-ti place bio.
imp e sa nu ai regrete.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 4:13 pm

amnezyca wrote:daca visul tau e sa faci med, atunci ar trebui sa o faci! sacrificii si medicina.
la bio poti sa-ti bagi dosaru' si la anul, daca nu-ti place med.
sau la med poti sa dai si la anul daca nu-ti place bio.
imp e sa nu ai regrete.

ideea e ca acum nu mai sunt sigur de nimic, bio mi-a placut din fasha, iar cand am depus anu asta dosaru si mi-au vazut ca au intrat altii cu medii mai mari peste mine am zis oke, no problem e med...am dat la med si-am luat la cu taxa (pct mare dar ce sa-i faci heheh) si acum imi dau astia de la bio tel sa ma invite sa depun dosaru k am intrat la stat etc...e greu de tot. nu zic doamne fereste ca imi pare rau ca-m luat la medicina( k am ales rational) dar acumchestia asta cu bio m-a atins la coarda sensibila si sentimentala :roll:

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 5:06 pm

SAU:te duci si la bio. , dar ramai si la med. pt. ca oricum ai fi platit taxa.
desigur ca nu e prea usor , mai ales din primul an , dar ti-ai putea face o idee...

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 5:14 pm

mai e adevarat ca dak ai media peste 9 te trec ei direct la fara taxa ? eu auzisem asta acum vro 2-3 luni insa n-am apucat sa va intreb so...?stie careva, chestii concrete ca de zvonuri ne-am saturat cu totzii hehe

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Sep 09, 2006 6:42 pm

la medicina? nu era altceva daca aveai media peste 9 puteai sa dai ex de admitere din nou si daca luai in nr de locuri bugetate treceai la buget
era cam complicat:d
mai si eu eram inscrisa la bio dar am renuntat desi eram la taxa si in fata mea mai erau vreo 20 deci intram la buget insa am stiut dintotdeauna ca vreau medicina si deci here i am:D
tu ce vrei de fapt? :?:

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 7:25 pm

monicutza wrote:la medicina? nu era altceva daca aveai media peste 9 puteai sa dai ex de admitere din nou si daca luai in nr de locuri bugetate treceai la buget
era cam complicat:d
mai si eu eram inscrisa la bio dar am renuntat desi eram la taxa si in fata mea mai erau vreo 20 deci intram la buget insa am stiut dintotdeauna ca vreau medicina si deci here i am:D
tu ce vrei de fapt? :?:

soooo sa inteleg ca ori ai media peste noua si treci automat la buget....ori mai dai examenu de admitere odata la anu si se echivaleaza?

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Sep 09, 2006 8:00 pm

nu o sa mai fie asa o sa fie in ordinea mediilor la buget
la tine primele 400 de medii intra la buget indiferent ce a fost anul trecut si restu la plata :twisted:

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 8:38 pm

:D r u sure? :P

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Sep 09, 2006 8:44 pm

amnezyca wrote::D r u sure? :P

don't warry there's no sugar... :P

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sat Sep 09, 2006 9:10 pm

who knows? :P

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sat Sep 09, 2006 10:21 pm

it;s definetly light like a bird in sky....

Return to “Facultatea”