Pentru ca facultatilor particulare li se poate retrage licenta oricand, deaia risti sa ramai fara recunoastere.
Si sektoritza, daca tot esti la arhitectura, inseamna ca oricum vei plati a doua facultate. Diferenta de pret de doar 80 euro nu mi se pare relevanta, avand in vedere ca oricum platesti 900. Nu cred sa fie mai buna, avand in vedere ca profesorii sunt aceiasi. Uite acolo unde imi fac lucrarea de diploma, spital la care invata si cei de la stat si cei de la Titu Maiorescu, la stagiul de 6 saptamani studentii dragutii la particular au venit de 2 ori. Si ce crezi ca au avut vreo problema? Nu! Vazut cu ochii mei nu din auzite. I-a trecut pe toti prezenti si au intrat in examen. Crezi ca la alte stagii e altfel? Noi am avut stagii unde trebuia sa fii la 7 si un sfert ca sa semnezi in condica, caci altfel erai absent toata ziua. E adevarat ca sunt si locuri unde nu se face nimic, dar de bine e rau se face ceva. Si nu treci ca gasca prin apa.
E adevarat ca daca vrei inveti oriunde ai fi. Cartile tot alea sunt. Daca vrei program lejer si o diploma de medic s-o pui in rama facultatea particulara e foarte buna.
Nu trebuie sa ma asculti pe mine. trebuie sa te intrebi de ce studentii care au facut un an, doi la Titu tot la UMF vin si repeta anii aia ca nu li se echivaleaza. Sa fie doar mandria ca sunt la stat sau au su alte motive?