Bulan King Size, anyone??
- Marius '95
- junior
Eu abia m-am apucat de invatat. Anul asta e primul.
Din topicul asta ce sa inteleg? Ca, decat sa invat toata materia o data, mai bine invat subiectele mici si le repet si pun ABCD la restul?
BTW, care sunt subiectele la care se poate raspunde cel mai usor fara a invata nimic (adica doar din cultura medicala acumulata in cei 6 ani)?
Din topicul asta ce sa inteleg? Ca, decat sa invat toata materia o data, mai bine invat subiectele mici si le repet si pun ABCD la restul?
BTW, care sunt subiectele la care se poate raspunde cel mai usor fara a invata nimic (adica doar din cultura medicala acumulata in cei 6 ani)?
- 187.92a
- addicted
Marius '95 wrote:Eu abia m-am apucat de invatat. Anul asta e primul.
dap, dar doar in cazul in care vrei sa iei rezi
pe medicale s-au dat lejerean parca din IMA, AVC si hormon-R, dar asta nu inseamna decat ca asa o nimerira.
altfel, cat timp se da la cuvant, intrebarile lejere gen cultura medicala exista atata timp cat exista si frazele respective in Harri, asa ca predictia clacheaza.
- tzukmik
- senior
Ce chestie...doar 5 intrebari la complement multiplu cu raspuns abcd...asta e varianta C de la ex pe medicale, anul 2005...verificati pe http://www.rezidentiat2005.ro
In plus intrebarile de la examen nu sunt identice cu cele de pe net sau din cartea de grile...asa incat faptul ca pe net veti gasi multe raspunsuri abcd nu are nici o relevanta...parerea mea
In plus intrebarile de la examen nu sunt identice cu cele de pe net sau din cartea de grile...asa incat faptul ca pe net veti gasi multe raspunsuri abcd nu are nici o relevanta...parerea mea

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Whatever
- 187.92a
- addicted
- codruta_diana21
- junior
- codruta_diana21
- junior
- Chingachgook
- addicted
absolut sigur nu vor fi sinteza DIN MAI MULTE CAPITOLE.
din acelasi capitol se mai poate, dar trebuie sa fie foarte inteligent facute ca sa nu dea nastere la interpretari. ori...
din acelasi capitol se mai poate, dar trebuie sa fie foarte inteligent facute ca sa nu dea nastere la interpretari. ori...
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- elder
- Lady-bug
- senior
La viteza cu care se misca probabil va sta cineva la intrare in sala cu niste foi volante pe care sa ni le imparta inainte de examen. Nu prea sunt semne ca noua metodologie sa apara prea curand.
Respectand insa traditia cu bibliografia, cel mai probabil se vor milostivi intr-o zi sa ne spuna ca metodologia ramane aceeasi. Da mai incolo, ca...poate sub presiune invatam mai bine
Respectand insa traditia cu bibliografia, cel mai probabil se vor milostivi intr-o zi sa ne spuna ca metodologia ramane aceeasi. Da mai incolo, ca...poate sub presiune invatam mai bine

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- zapino
- senior
Eu azi vreau sa ma apuc de invatat serios(am mai citit ceva prin oct nov vreo 20 de subiecte in general scurte dar nu mai stiu nimic din ele deci egal cu 0)greu imi vine sa cred ca functioneaza metoda descrisa de voi cu 200 de pagini invatate dar altceva nu mai ramane de facut.Eu voi invata subiectele mici la perfectie.Daca ar fi timp as invata tot dar asa...
- ratzushka
- elder
danhia wrote:foarte serios!
ne bucuram ca ne-ai anuntat. iata deci primul concurent -martor la metoda " rezi cu numai 200 de pg" totusi ca sa fie semnificativ statistic mai avem nevoie de alti intarziati.
indeed
oricum rezultatele testului cu martori intarziati va fi util doar pt urmatorii
shame

Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
- myty_miti
- senior
- VARAN / STUDY
- senior