Votati!

otalen wrote:ceva oficial n-o sa ai, cum ar fi o copie a borderoului, semnata de comisie. dar iti pastrezi caietul de grile si iti poti insemna pe el raspunsurile pe care le-ai ales, pt o eventuala contestatie in caz de ... doamne feri.
dar ei au painea si cutitul!!!
otalen wrote:btw, in metodologie scrie ca publicarea grilei corecte pe net se considera drept raspuns la contestatii. prof Popa in interviul de acum ceva timp (luat de Victor et co) afirma ca vom putea sa ne sustinem contestatia in fata unei comisii. iar diversi forumisti descriau experientele lor de anul trecut de la contestatie cand intrau la nu stiu ce secretara... deci inseamna ca se vorbea totusi cu cineva ?!???
Bechi wrote:Acu vin si eu cu o problema, iar daca s-a raspuns undeva pe forum, imi cer scuze ptr ignoranta. Toti am auzit/citit ca intrebarile din caietul de examen vor fi din baza de date(vezi Realitatea TV, Adevarul, interv cu Prof Popa etc)dar exista undeva un document oficial in acest sens? Daca exista e ok cu toate ca in acest caz se pot face contestatii daca anumite intrebari nu ar exista in baza de date, desi ele ar putea fi corecte si conform bibliografiei. Daca nu exista "dokomentu'" ar putea foarte bine sa schimbe intrebarile.
mclupu wrote:.nu cred ca e o idee buna sa corectam testele...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest