vand craniu si schelet
-
- junior
vand craniu si schelet
vand craniu , un schelet in stare buna si o inima la formol
pret 240 ron negociabil
rel la 0722360722
alexbaiculescu@gmail.com
id mesenger alex_baiculescu[/b]
pret 240 ron negociabil
rel la 0722360722
alexbaiculescu@gmail.com
id mesenger alex_baiculescu[/b]
- Chingachgook
- addicted
- pinky
- senior
oare nu mai poate invata studentul medicinist fara organe la borcane? Mai deunazi, am vazut la cantina la Dumars 3 studenti ce invatau anatomia cu laptopul langa ei....si vedeau ei asa un colon, si restul studentilor, politehnisti, faceau ochii mari la studentii medicinisti si se minunau de matele insirate acolo....va dati seama cum ar fi sa ma duc cu ficatul formolizat la Dumars? Sau cu plamanu'?
- kadissa
- junior

De curand, eu m-am dus direct dupa stagiu intr-un barulet de la politehnica (cu treaba, evident) si aveam inca halatul pe mine...de, era in perioada cu geruri mari, imi tinea de cald

Si tot referitor la diferenta dintre studentul la medicina si restul oamenilor...ma amuzam foarte tare cand, in drum spre Mina Minovici, povesteam cu colegii in ratb despre autopsii, iar ceilalti pasageri ne priveau speriati cu ochii mari

Nu ati trecut si voi prin experiente de genul asta?
All people have the right to stupidity but some of them abuse the privilege.
- Chingachgook
- addicted
- Neo
- Nervos (C)
pinky wrote:oare nu mai poate invata studentul medicinist fara organe la borcane? Mai deunazi, am vazut la cantina la Dumars 3 studenti ce invatau anatomia cu laptopul langa ei....si vedeau ei asa un colon, si restul studentilor, politehnisti, faceau ochii mari la studentii medicinisti si se minunau de matele insirate acolo....va dati seama cum ar fi sa ma duc cu ficatul formolizat la Dumars? Sau cu plamanu'?
In primul rand, eu ma chinui sa fac un model 3D al unei inimi. Si nu o sa reusesc numai din desene, crede-ma...Si in plus, cine req te pune sa te duci sa inveti in Dumars?! Aaaa...sunt student la medicina, look at me, am si laptop...Yum...

Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
- Chingachgook
- addicted
[quote="Neo"]In primul rand, eu ma chinui sa fac un model 3D al unei inimi./quote]
poti sa fii sigur ca daca inima aia a stat cativa ani in formol nu mai are nici-o legatura cu forma, dimensiunile si proportiile initiale. asa ca nu te ajuta la nimic.
k
poti sa fii sigur ca daca inima aia a stat cativa ani in formol nu mai are nici-o legatura cu forma, dimensiunile si proportiile initiale. asa ca nu te ajuta la nimic.
k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
-
- junior
au mai ramas
craniu + un schelet in stare buna
pret 150 ron negociabil
rel la 0722360722
alexbaiculescu@gmail.com
id mesenger alex_baiculescu
craniu + un schelet in stare buna
pret 150 ron negociabil