lucrari de diploma
- blondel
- senior

- Chingachgook
- addicted

- Amphetamine
- newbie

liana_ro2004 wrote:De gineco la municipal, dr. Anca, stie cineva cum e? Am mai intrebat eu mai demult si nu am primit nici un raspuns, dar mai insist...
Eu am avut lucrarea pe gineco la bucur,si comisia a fost comuna Municipal+Bucur...totul a fost ok aproape toti cu 10 ,seful comisiei a fost Crisan Nicolae de la Bucur.Sincer prof .Anca e un pic cam dificil,el ar fi pus mai multe interbari dar seful comisie l-a oprit...Dc ramane tot Crisan seful comisiei e super ok!
- chris0500
- senior

maricica wrote:Profesorul coordonator al lucrarii de licenta trebuie sa fie neaparat cu titlul de conferentiar sau poate sa fie si asistent universitar? Va rog sa-mi spuneti. Multumesc.
trebuie sa existe coordonator si indrumator. coordonator eu stiu ca tre sa fie un prof, indrumator poate sa fie un asistent sau conf.
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHINDâ€
- dustweaver
- elite

- cebinee
- junior

-
Debbie
ME AGAIN
Hi every1 ...sint in anul V si am si eu o intrebare la care sper sa imi raspunda cineva:
sint total dezorientata cu lucrare de diplome....adica cand tb sa aleg subiectul...nu stiu cum sint comisile ...mam gandit sa aleg un subiect din ch. cardiaca/ch. generala..MERGE???? Habar nam cine va fi in comisie...dc e leger/nu?dc sa dat 10 pt straini...?...plz HELP MEEEEEEEEEE
sint total dezorientata cu lucrare de diplome....adica cand tb sa aleg subiectul...nu stiu cum sint comisile ...mam gandit sa aleg un subiect din ch. cardiaca/ch. generala..MERGE???? Habar nam cine va fi in comisie...dc e leger/nu?dc sa dat 10 pt straini...?...plz HELP MEEEEEEEEEE
-
oana_23
- newbie

lucrare de diploma
poate sa imi spuna si mie cineva....care este cel mai bun indrumator pt LD de la dermato 1 colentina?...este adevarat ca sunt si facute...doar sa ii sugerezi discret....?multumesc anticipat 
-
cristina_25
- newbie

Eu mi-am ales LD pe onco. anul trecut. Comisia a fost super. Am fost foarte putini cei care ne-am ales onco, asa ca am dat cu cei care aveau lucrarile de diploma la urologie. A fost destul de bine; ne-au pus sa prezentam doar partea speciala, se grabeau , nu prea aveau timp de noi, dar ceea ce e important e ca toata lumea a luat 10.
Ce mai stiu e ca multi au luat anul trecut cu MF-ul. Din comisie a facut parte o confa sau asistent univ. de la Coltea si le-a pus multe intrebari...Nu mai stiu cum o cheama pe tipa.

Ce mai stiu e ca multi au luat anul trecut cu MF-ul. Din comisie a facut parte o confa sau asistent univ. de la Coltea si le-a pus multe intrebari...Nu mai stiu cum o cheama pe tipa.
- Lady-bug
- senior

-
inalia
- senior

eu am avut LD pe chirurgie anul trecut...si va sfatuiesc sa va luati tot ceva pe chirurgie,e mult mai simplu,mai putina bataie de cap(mai ales k acum aveti de invatat,iar LD nu conteaza asa de mult pe moment), comisiile sunt foarte ok,pun putine intrebari si dau de obicei 10 la toti.... si nu faceti prostia sa va duceti de 10.000 de ori la indrumator pt fiecare detaliu k pierdeti timp util...sigur e bine sa o aveti gata facuta pina in august ca sa stati linistiti,dar toate problemele se pot rezolva in ultima saptamina dinainte de predarea lucrarii (maiales daca indrumatorul e "foarte ocupat" si cind va cheama isi da seama k nu mai are timp de discutat)...in rest,mult spor la invatat! 
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Oricât de "rea" ar fi comisia de orice specialitate, n-am auzit sa fi fost vreodata, in istoria UMF, respins vreun student la sustinerea lucrarii de diploma. Cel mai grav lucru e sa iei 9 in loc de 10. Asa ca nu conteaza oricum, chiar daca primesti mici impunsaturi de la vreun prof care nu pricepe prea bine ce-ai facut.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- YY
- senior

- Lady-bug
- senior

Multumesc pentru incurajari. Mie imi era mai mult teama ca ar putea sa fie o comisie pretentioasa care sa inceapa sa ia la "puricat " lucrarile si sa faca exces de zel la audiat studentul. Adica nu neaparat sa fie usor, cat sa fie corect si sa nu inceapa cu intrebari la care nici ei nu au raspuns. Eh, emotii de sfrasit de facultate
P.S. la igiena s-au luat lucrarile de la sfarsitul anului 4. Si la ineputul anului 5 ziceau ca au deja prea multe si nu mai primesc studenti. Pacat!
P.S. la igiena s-au luat lucrarile de la sfarsitul anului 4. Si la ineputul anului 5 ziceau ca au deja prea multe si nu mai primesc studenti. Pacat!
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
malkut
- junior

Eu am avut ld pe endocrine la coculescuanul trecut.N-am avut treaba cu el decat in 3 momente:cand m-am dus cu sb ales, cand m-am dus sa-mi semneze la sf si la prezentare. Daca iti lucrezi statistica cum trebuie, stii exact ce ai facut acolo si ai raspuns la maj intrebarilor n-ai nici o problema. sunt si alte aspecte la care tine si dc vrei amanunte da un pm pt id de mess si iti mai zic.
Ideea e ca lucrarea se face pe bune dar dracu' nu-i asa de negru cum probabil incearca sa ti-l arate unii "binevoitori"(sunt in cunostinta de cauza, pt ca am patit-o si eu cu diversi care incercau sa ma sperie).
Ideea e ca lucrarea se face pe bune dar dracu' nu-i asa de negru cum probabil incearca sa ti-l arate unii "binevoitori"(sunt in cunostinta de cauza, pt ca am patit-o si eu cu diversi care incercau sa ma sperie).
- lulutza
- senior

Atat rezumatul cat si referatul ar trebui sa fie cam de o pagina. Ele se depun undeva, inca nu stiu unde
si trebuie sa contina, grosso-modo, cam ce va contine Introducerea lucrarii tale, in care spui ce faci, cum faci si de ce. Spor la treaba !
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"