transferuri

...nimeni n-a spus ca va fi usor
Macko
newbie
newbie

transfer de pe o specialitate pe alta

Postby Macko » Mon Nov 28, 2005 1:38 pm

salut, va scriu pentru ca,...ca multi dintre noi, cred, am ales si nu prea am stiut ce aleg; cel putin pentru mine a fost totul o ceata mare si deasa. Am ales alergologie in cluj si as dori sa ma transfer pe hematologie tot in Cluj. Am avut media mai mare ca ultimii 4 care au mai ales hemato. Ma puteti ajuta, va rog? Cum se poate si care e procedura? Va multumesc!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 28, 2005 2:41 pm

incerca 0264-433645, 0264-532341 tel dsp cluj or another dsp

C.M
senior
senior

Postby C.M » Mon Nov 28, 2005 2:43 pm

Am luat boli infec. iasi si vreau sa ma transfer la bucuresti. Stiu ca e cam greu si de aceea va rog sa-mi spuneti cam care ar fii pasii ce trebuie urmati.........plsss ,doctoriz parca luase anul trecut gastro la iasi si se plangea ca a fost greu...va rog un sfat ceva....

asta ca am terminat cu mine....prietenul meu a luat cardio la craiova si bineinteles ca vrea sa mearga acasa (buc)...cum e cu craiova..dau astia drumul?
Multumesc!
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

malkovich
newbie
newbie

Postby malkovich » Mon Nov 28, 2005 4:42 pm

daca tot veni vorba de transferuri, nemultumiti vor fi intotdeauna indrumatorii de rezidentiat din centrul din care pleci.se primesc anumite fonduri pe cap rezident (stiu cum suna, dar asta e, in viziunea lor doar numarul conteaza) de aceea unii profesori nu sunt incintati deloc sa le plece rezidentii (pe de alta parte in unele specializari nici macar un curs nu fac pentru rezidenti). variaza de la caz la caz, dar drumul nu cred ca este foarte lin.oricum, in general mai usor cred ca se obtine o detasare initial, urmind ca pe parcurs sa se faca transferul definitiv.

audia
newbie
newbie

Postby audia » Tue Nov 29, 2005 11:39 am

stie careva un nr. de telefon de la dsp iasi,persoana care se ocupa de rezidenti acolo? multumesc

Shawshank
newbie
newbie

Postby Shawshank » Tue Nov 29, 2005 6:07 pm

Am luat in Cluj si m-as transfera la Mures. Ca sa te transferi trebuie sa-i convingi ca ai motive? Amanuntele conteaza?Om cu familie, casa, ba si inca un servici in MS? Sau nu impresioneaza chiar pe nimeni?

Pif
junior
junior

Postby Pif » Fri Dec 02, 2005 12:27 pm

de ce vrea toata lumea rez la bucuresti?

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Dec 02, 2005 1:42 pm

de fraieri.
Not kennt kein Gebot.

Pif
junior
junior

Postby Pif » Fri Dec 02, 2005 3:23 pm

la bucuresti sunt chirii f mari, si nici mita nu cred sa fie cine stie ce, mai ales in primii ani (desi ar fi destul de imoral sa ne bazam pe criteriul "mita"). eu am luat la bucuresti pt ca acolo mai erau locuri la specializarea pe care vroiam, iar acum vreau sa ma transfer la iasi. ce parere aveti , e mai usor sa pleci de la bucuresti decat sa vii?

C.M
senior
senior

Postby C.M » Fri Dec 02, 2005 4:48 pm

Pif...schimb eu cu tine...Am luat la iasi infec. si daca nu-mi dau aia drumu'...mor cu ei de gat.... :lol: De ce vreau la buc? Ca-i la o aruncatura de bat de casa,ca ai mei pot sa-mi puna un pachet la tren...pana la iasi e mai complicata treaba...plus ca nu cunosc pe nimeni acolo...plus prietenul meu care e bucurestean...sa-ti mai zic?...
Si totusi, nu vrei sa facem schimb? :lol:
P.S Nu cred ca vei avea probleme cu buc....sigur iti dau drumul...

Pif
junior
junior

Postby Pif » Fri Dec 02, 2005 5:10 pm

C.M batem palma! :wink: doar ca eu sunt pe psihiatrie, poate merge faza totusi...

gabriella_PGC
newbie
newbie

Postby gabriella_PGC » Fri Dec 02, 2005 7:28 pm

salutare,

eu am luat chiru gen in sibiu, ptr. ca vreau sa scap de bucuresti si sibiul este cel mai frumos oras in care nu am fost pana acum. oricum, ideea este ca nu cunosc pe nimeni , si nici nu stiu cum sunt tratati rezidentii acolo. poate cineva sa-mi dea ceva indicii??? eventual un medic coordonator care sa ne lase sa facem ceva...

va multumesc.

Pif
junior
junior

Postby Pif » Fri Dec 02, 2005 7:54 pm

CM ti-am lasat un pm cu nr meu de tel. poate imi trimiti si tu nr tau sau un ID pt yahoomessenger sa vorbim

iriss
junior
junior

endocrine

Postby iriss » Sat Dec 03, 2005 2:20 pm

am si eu o intrebare
daca am luat endo se poate sa ma trnsfer pe o specialitate care s-a luat sub punctajul meu,de ex,med.interna?

iriss
junior
junior

Postby iriss » Sat Dec 03, 2005 2:23 pm

am uitat sa spun ca as vrea si in alt oras

Shawshank
newbie
newbie

Postby Shawshank » Sat Dec 03, 2005 11:28 pm

Ma pot transfera la Mures daca in MS nu s-au scos locuri pe specialitatea aleasa de mine?

vbudescu
newbie
newbie

Postby vbudescu » Sun Dec 04, 2005 10:41 pm

Stie cineva cat este taxa de angajare anul asta?
Life suck!

magda
junior
junior

Postby magda » Mon Dec 05, 2005 12:08 pm

de la craiova de pe chr. BMF se pleaca usor la bucuresti? ce stiti? care-s pasii?

speedy
junior
junior

Postby speedy » Fri Dec 09, 2005 3:16 pm

A primit cineva un raspuns pozitiv in legatura cu transferul?
Ii rog pe cei care au reusit anul trecut sa se transfere sa ne spuna si noua niste "tips and tricks"!!!!!!!!!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Dec 09, 2005 4:39 pm

am auzit de cineva de pe radio care a plecat din craiova in bucuresti super usor.

k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

speedy
junior
junior

Postby speedy » Fri Dec 09, 2005 4:44 pm

Ma intereseaza in mod special transferul din Tirgu Mures.... :cry: :cry:
Carpe Diem

Hawkeye
senior
senior

Postby Hawkeye » Fri Dec 09, 2005 4:59 pm

Shawshank wrote:Ma pot transfera la Mures daca in MS nu s-au scos locuri pe specialitatea aleasa de mine?
Aia de la Mures sunt atat de avizi dupa rezidenti, incat cred ca o sa te si plateasca sa vii la ei. Du-te si intreaba-i, dar nu cred ca o sa ai probleme (din partea lor).
My lifestyle determines my deathstyle ! :usa

C.M
senior
senior

Postby C.M » Fri Dec 09, 2005 5:11 pm

Craiova a dat f usor detasarea....dimineata s-a bagat cererea si la 2 avea aprobarea...
In schimb la Iasi...asa cum ma asteptam...primul lucru cu care au inceput a fost problema plecarii de la ei....
Cica au facut blocuri ANL special pt rezidenti ,cu 10 E/luna ,numai ca sa ramanem acolo...ca ei nu-si permit sa piarda rezidenti....deci,ei vor la motive de detasare si banuiesc si la transfer,ceva mai mult decat domociliul in alt oras...Asa ca...va dati seama ce minunat e... :cry:
Probabil ca nu prea au rezidenti de sunt innebuniti cand aud de detasari si nu mai zic de transferuri...oricum ,eu acolo nu raman nici sa-mi dea casa si pt familie,vecini s.a.m.d.
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa fiu fericita ca mama sufera de o boala cronica serioasa...ca altfel...In sfarsit,astept raspunsul de la marii oameni...pana atunci nici nu ma pot bucura ca am luat tampenia asta de examen...
Hai s-auzim si de bine... :cry:

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Dec 09, 2005 5:27 pm

despre indrumatorii de rezidentiat stie cineva ceva? adica cum ii alegi daca vrei sa te detasezi? poate fi orice medic in specialitatea in care trebuie facut stagiu pe care te detasezi, sau cum?
multumesc anticipat
Not kennt kein Gebot.

Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Fri Dec 09, 2005 5:57 pm

daca ai sti C.M ce greu se face rost de un loc in ANL-uri.....Eu am ap in Iasi, dar am colege care umbla mult pentru aprobare si nici acum nu sunt sigure ca o vor obtine :evil: :evil:
Scuze pt off-topic. :oops:
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Dec 09, 2005 8:11 pm

nimeni nu stie nimic? ca sa folosesc dubla negatie :lol:
Not kennt kein Gebot.

giulia
junior
junior

Postby giulia » Fri Dec 09, 2005 9:42 pm

nu se pune problema ca nu sunt destui rezidenti la iasi.ba chiar sunt destui,doar optica celor de la dsp e ciudata.oricum nu se poate sa se dea transfer la toti cei care au ales iasul.si nu voi intelege niciodata fobia de iasi a majoritatii celor de pe forum.orice s-ar spune se face carte si aici.

MORPHitza

Postby MORPHitza » Fri Dec 09, 2005 11:39 pm

Este disponibil un post de rezident anul I la ENDOCRINOLOGIE Sibiu. Pt cei care au luat rezi anul asta 2005 si sunt interesati, astept un mesaj la snutzi23@yahoo.com.

C.M
senior
senior

Postby C.M » Sat Dec 10, 2005 2:38 pm

Scrisesem un post tare lung cu explicatii apropo de fobia de iasi dar m-am razgandit si mi-am dat seama ca n-are rost sa intru cu nimeni in polemica pt chestia asta.....fiecare are parerea lui si cu asta basta!

leone
newbie
newbie

Postby leone » Sat Dec 10, 2005 9:08 pm

C.M. dupa cum vad eu situatia ta ai avea sanse maxime sa te transferi de la iasi si prietenul tau de la craiova(parca) daca va casatoriti-ati one big happy family doctori in bucuresti :lol:
so,casa de piatra! :D
BUHUHUUU

C.M
senior
senior

Postby C.M » Sun Dec 11, 2005 5:42 pm

Leone,n-am de gand sa-mi legiferez relatia (care tine de vreo 6 ani) doar ca sa-mi dea drumu' iasiul! Ar fi chiar culmea! Sa ma duc acum sa ma marit doar asa ...de dragul artei!
Sa vedem cum o sa le dea detasarea celor de pe mf (care pana una alta ,au picat exam.asta...sorry,no offence) si nu-mi da mie care am luat examenul! Adica nu-i aceeasi lege pt toata lumea?! :twisted: Ca m-am enervat acuma ... :wink: si am si deviat de la topic!

dragos297
senior
senior

Postby dragos297 » Sun Dec 11, 2005 7:16 pm

Bre, tu esti element pozitiv, normal ca nu vor sa te lase sa pleci. Unui mf-ist ca mine i-ar plati si taxiul pana la gara numai sa ma vada plecand. :D

C.M
senior
senior

Postby C.M » Mon Dec 12, 2005 12:35 am

Nu cred ca ai dreptate Dragos! Pt ei suntem doar niste numere...statistica si doar atat! Nu cred ca pt ei conteaza specialitatea in care suntem rezidenti ,ci pur si simplul fapt, ca pe capetele noastre ei primesc bani! Nu conteaza ca esti mf-ist sau altceva...atata timp cat vine banu'......doar asta e important!Eu asa zic!

leone
newbie
newbie

Postby leone » Mon Dec 12, 2005 12:58 pm

nu cred ca ar trebui sa ai mustrari de constiinta ca ar fi ceva interes la mijloc.
:P misto -daca te casatoresti te transfera automat in loc in care ti-ai pus pirostriile fara comentarii de prisos.dar daca o iei pe alte cai ...mai greu.
si e valabil si pt mf si pt infectioase,da?iti zic eu. :wink:
si chiar ar fi timpul,fata, de 6 ani!
te enervezi cam repede ,zau!:o
BUHUHUUU

C.M
senior
senior

Postby C.M » Mon Dec 12, 2005 5:05 pm

Leone,nu m-am suparat... :lol: ce naibii?!...numai ca nu vreau sa ma marit acum! :lol: Oleaca mai incolo...sa ne gasim si noi nasi etc :P
Ziceam si eu ca daca nu vroiau astia sa ne mai dea transferurile...trebuiau doar sa zica inainte de repartitii...si stiam toti ce aveam de facut!Imi luam altceva: la buc sau acasa eventual,pt ca pozitia imi permitea sa aleg si alte spec.! dar asa...om trai si-om mai vedea!

leone
newbie
newbie

Postby leone » Mon Dec 12, 2005 10:04 pm

N-am vrut sa para ca dau indicatii despre cum sa-si faca viata altii.poate asta a deranjat.oricum am auzit si eu ca se practica sa stii.
pai si daca pozitia iti permitea,pt dumnezeu ,de ce nu ai luat buc? :shock:
ma rog eu vroiam sa va spun ca sunt pe cale sa obtin detasare dar tb sa mai merg la spitalul platitor si cu cele 4 cereri si inca una cu cererea mea de detasare la buc la CPDS.Ufff :x
aaa si toate numai pt o detasare de o luna(ian). :?
BUHUHUUU

Pif
junior
junior

Postby Pif » Tue Dec 13, 2005 2:43 pm

si eu sunt cam in acelasi stadiu cu detasarea, dar am inteles ca transferurile se aproba doar incepand cu 1 martie (asa mi-a zis o tanti la CNPDS), prin urmare cererea de detasare am facut-o pt ianuarie si februarie. iar cererile de transfer cica se depun in februarie.
si am si o intrebare: stiti cumva care e termenul limita de depunere al cererilor de detasare? ca mie aprobarea de la spitalul platitor mi-o da abia pe 19 :( , asta ca sa ma mai plimb putin la bucuresti...

C.M
senior
senior

Postby C.M » Tue Dec 13, 2005 5:23 pm

Tocmai am aflat ca mi s-a aprobat detasarea!!!!!!!!!!!!!Si sunt tare fericita!Pana la urma baietii astia de la iasi nu sunt chiar asa de absurzi! Iar pt incadrare,in legatura cu analizele nu mi-a trebuit decat fisa medicala cu chestiile de baza,fara alte nebunii! Incepe sa-mi placa iasiul!!! :lol: Da' tot imi cer transfer!
Acum c-am scapat de asta....help....ce spital sa-mi aleg pt MI (buc) unde se face carte si nu esti doar un bagator de seama pe-acolo! Plz...sfaturi!Ce parere aveti de sp.militar central si de sf.ioan? Imi puteti da si niste nume de indrumatori ca lumea sau cer prea mult? :wink:
Mersi!

Pif
junior
junior

Postby Pif » Tue Dec 13, 2005 6:28 pm

Felicitari CM! in bucuresti sunt doar 4 spitale platitoare: de urgente Floreasca, de urgente Universitar(municipal), Sf Pantelimon si Sf Ioan. bineinteles, stagiul de baza il poti face in alt spital (spitalul mama) si celelalte stagii pot fi facute la alte spitale. la repartitiile pe spitale platitoare primul dat a fost Floreasca, al doilea Universitar. nu stiu criteriile pe care au fost alese. nu cred ca ti-am raspuns la intrebare, dar poate te ajuta si asta :D

iriss
junior
junior

Postby iriss » Tue Dec 13, 2005 6:38 pm

schimb loc in camin bucuresti cu loc in camin cluj
anyone???

Return to “Rezidentiat 2006”