medicina de familie pt promotia 2005
- Doll
- elder
- crisa_s
- senior
- Doll
- elder
crisa_s wrote: dar daca se termina si alea ceea ce este foarte posibil, atunci ce mai aleg?
pai mai ramane Tg Frumos Lugoj Mangalia si alte numeroase orase pe care desteptii din minister le considera un fel de mini-centre universitare....mai ales Tg Frumos un oras foarte...... colorat si daca nu-ti convine...pleci acasa si iei somaj 6 luni (sunt unii care nici nu au dat au ales de la inceput sa stea acasa si sa ia somaj vezi http://mediasi.phpbb3.net/ftopic5.html )
- crisa_s
- senior
- ralu_anto
- senior
- crisa_s
- senior
- ralu_anto
- senior
- Doll
- elder
as vrea si eu sa vad acuma ce au de zis cei ca mures_an care inainte de rez faceau scandal ca de ce astia din 2005 dau rez pe mf daca ei oricum prind mf . cei care au dat din prima pe mf au fost destepti. acum nu au nici un stres....si probabil tot anul nu vor avea nici un stres.
chiar stie cineva ce inseamna cerere neidentificata? oare sa insemne ca respectiva persoana a trimis numai xerox dupa adeverinta/diploma si nu cererea propriu zisa?
btw cei cu petitia...tot mai vreti mf?
chiar stie cineva ce inseamna cerere neidentificata? oare sa insemne ca respectiva persoana a trimis numai xerox dupa adeverinta/diploma si nu cererea propriu zisa?
-
- junior
Doll wrote:chiar stie cineva ce inseamna cerere neidentificata? oare sa insemne ca respectiva persoana a trimis numai xerox dupa adeverinta/diploma si nu cererea propriu zisa?
Cerere neidentificata= cei care nu au depus cerere pentru MF, din cate amd edus eu. Am colegi care nu au depus cerere pentru MF si apar toti cu "cerere neidentificata"
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
- Albert Einstein
- Albert Einstein
- Doll
- elder
-
- junior
- Elena
- junior
-
- junior
nu mai stiu cu cine sa ma sfatuiesc asa ca incerc cu voi. sunt din bv care are 9 locuri .sunt a 15 deci....si atunci m-am orientat pe harta: fagaras la 60 de km, apartine de centrul universitar brasov dar e cam departe. sfantu gheorghe 30 de km dar apartine de targu mures si am fost avertizata ca o sa am probleme cu limba.....maghiara(pe care nu o cunosc).
CE SA FAC....?????????
CE STITI DE DETASARI,TRANSFERURI?
CE SA FAC....?????????
CE STITI DE DETASARI,TRANSFERURI?
- Doll
- elder
eu cred ca cine are posibilitatea sa stea acasa ar trebui sa stea acasa si sa nu se lase umilit de cei din minister.
SI MAI ALES CRED CA CEI CARE AU POSIBILITATEA SA IA IN ORASUL LOR SA IA ACOLO SI SA NU SARA PE CENTRELE UNIVERSITARE DOAR PENTRU CA LE PERMITE NOTA PENTRU CA IN FELUL ASTA CEI CARE SUNT DIN CENTRE UNIVERSITARE AJUNG SA FACA MF PRIN NEAMT, SUCEAVA ETC IAR CEI DIN NEAMT, SUCEAVA, VASLUI VIN LA IASI
SI MAI ALES CRED CA CEI CARE AU POSIBILITATEA SA IA IN ORASUL LOR SA IA ACOLO SI SA NU SARA PE CENTRELE UNIVERSITARE DOAR PENTRU CA LE PERMITE NOTA PENTRU CA IN FELUL ASTA CEI CARE SUNT DIN CENTRE UNIVERSITARE AJUNG SA FACA MF PRIN NEAMT, SUCEAVA ETC IAR CEI DIN NEAMT, SUCEAVA, VASLUI VIN LA IASI
- chris0500
- senior
- Doll
- elder
- Chingachgook
- addicted
- crisa_s
- senior
- chris0500
- senior
crisa_s wrote:eu cred ca se aleg pe criteriul cunostiinta cat de cat tu sau prin altii, banuiesc ca inainte de a te apuca de actele de transfer trebuie sa vorbesti cu cineva din orasul unde vrei sa ajungi
asa e. eu stiu pe cineva care vrea sa plece din buc la iasi si cei din buc de la cnpds au intrabat daca a vorbit cu cei de la iasi.
- crisa_s
- senior
-
- junior
chris0500 wrote:eu cred ca un avantaj in a sta lua loc in orasu tau, care nu e centru universitar, il reprezinta faptul ca stai acasa, nu platesti chirie si in al doilea rand ma gandesc ca in orasele "neuniversitare" poate sunt mai legere stagiile si stai mai mult pe acasa sa inveti.
parerea mea!
Am facut practica in primii ani in spital care acum are locuri pentru MF (Onesti, oras "universitar" dupa mintea unor sefi de trib) si cred ca , daca stagiile vor fi la fel ca practica nu va fi prea lejer.De fapt va fi mai rau, te tin in spital sa faci foi pana dai pe afara, te "invatza" toti ce stiau ei cand au iesit din facultate si alte binecuvantari de genul asta, toate sub lozinca "trebuie sa inveti", de parca ar mai conta daca inveti ceva sau nu cand stii ce viitor minunat ai in fata.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
- Albert Einstein
- Albert Einstein
- crisa_s
- senior
-
Eu sunt din Bucuresti dar sigur nu o sa prind. Am aceeasi dilema cu uca (la care banuiesc ca nu poate raspunde nimeni sigur data fiind noutatea acestui caz). Eu am sa raman in raza Centrului universitar Bucuresti sa zicem un Pitesti (si sa depind de semnatura DSP Arges). Parca nu m-as risca sa schimb zona doar pt. ca din Craiova s-au transferat multi (de fapt nici nu cred ca prind Craiova, ca or fi multi de acolo care vor si ei sa stea acasa).
PS. O exceptie, tu uca ai avea o buna justificare din Sf. Gheorghe, zici ca n-ai habar ce zice pacientu :p. Daca merge ne zici si noua si ma mut si eu intai la Sf. Gheorghe si apoi acasa :p.
PS. O exceptie, tu uca ai avea o buna justificare din Sf. Gheorghe, zici ca n-ai habar ce zice pacientu :p. Daca merge ne zici si noua si ma mut si eu intai la Sf. Gheorghe si apoi acasa :p.
-
- junior
andy wrote:decat sa gatuiti tot felul de nevinovati mai bine ati fi pus mana sa invatati cand a trebuit. acum sa ziceti mersi ca nu sunteti someri cu diploma!
asta asa ca sa ma incontrez si eu un pic
Saracii nevinovati...si noi care vom avea un salariu imens si ne vom bucura ca nu suntem shomeri cu diploma ci amarasteni cu diploma.Pentru cei care iau MF , mai ales in centrele "univeristare" am sa fac un logo pe care sa ni-l imprimam pe tricouri, cred ca textul va fi ceva de genul "Statul imi da salariu de gunoier...ia ghici ca pe ce ma trateaza statul pe mine!"
- Albert Einstein
- Albert Einstein
- Doll
- elder