Teleconferinta
- newfrix
- senior
Teleconferinta
ce trebuie sa avem cu noi la teleconferinta, carte de identitate tre sa mai platim ceva bani???!!!
in cluj stie cineva unde se va tine, ca anul trecut a fost in amfiteatrul manta?
in cluj stie cineva unde se va tine, ca anul trecut a fost in amfiteatrul manta?
- md31174
- senior
- selena
- senior
-
- junior
- nikkolle
- junior
- grasshopper
- elder
-
- senior
- selena
- senior
medic aspirant wrote:Draga Selena si eu sunt din Tm:Teleconferinta va fi in Maria II,in Amfiteatru-la 8.30 -cred ca incep cu Medicalele-cel mai bine e sa te interesezi la DSP-cand vor fi pentru celelalte specialitati-ca banuiesc ca tu esti pe Laborator.
multumesc mult! vizavi de c.f.r. in Maria? ca de cand cu rezi am ramas intr-o dunga, uite asa

eu am auzit ca de obicei se incepea cu laboratorul ca erau putini
,

thanks again!
Great minds think alike
- nikkolle
- junior
- virgil
- newbie
in sectiunea post-rezidentiat 2004 sunt toate informatiile de care aveti nevoie. E putin probabil sa se schimbe ceva dar tine-ti cont ca deocamdata sunt orientative. Adica strict ca sa puteti dormi voi...
http://rezidentiat.perfmed.ro/rezidenti ... index.html

http://rezidentiat.perfmed.ro/rezidenti ... index.html
-
- newbie
-
- junior
Pt.Selena:da,in Maria,vis-a-vis de Spitalul CFR.
Uita-te pe http://www.ms.ro si vezi ca acolo la Comunicate-ultimul e despre Rezi-ul nostru si scrie in el si ora,la care sa te prezinti;
Pt.o mai mare siguranta suna insa si la DSP:nu stiu din pacate nr. dar da-i o cautare pe Google:DSP Timisoara si probabil ca-l vei gasi;asa o sa fac si eu!
Uita-te pe http://www.ms.ro si vezi ca acolo la Comunicate-ultimul e despre Rezi-ul nostru si scrie in el si ora,la care sa te prezinti;
Pt.o mai mare siguranta suna insa si la DSP:nu stiu din pacate nr. dar da-i o cautare pe Google:DSP Timisoara si probabil ca-l vei gasi;asa o sa fac si eu!

Lekar
- selena
- senior
-
- junior
- md31174
- senior
danira26 wrote:uitati situatia mea:eu sunt din olt,o sa ma duc la repartitie in craiova.daca nu iau craiova la repartitie si imi cade cluj de ex,ce fac dup-aia?merg la cluj,cand?si daca vrea transfer cum fac?
multumesc de raspuns
la repartitie va alegeti specialitatea si centrul universitar!
daca prinzi de ex cluj, mergi la cluj dupa repartitie( vi se va anunta data , aveti putintica rabdare) pentru a vorbi cu indrumatorul de rezidentiat pe specialitatea aleasa de acolo. apoi te hotarasti ce faci: ramii sau te transferi! Tot atunci trebuie sa ti se inmineze carnetul de rezident si curricula de pregatire ( dupa teleconferinta trebuie sa platiti acea taxa la CNPP....) si sa mergeti cu chitanta la indrumatorul de rezidentiat si cu adeverinta ce vi se va da la teleconferinta+ CI/BI.
cit despre transfer intra pe http://www.perfmed.ro si ai acolo regulamentul detasarilor/transferurilor (in "rezidenti")
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.
- md31174
- senior
- crisa_s
- senior
- md31174
- senior
- md31174
- senior
-
- newbie
Ministerul Sanatatii anunta ca alegerea specialitatii si a centrului de pregatire pentru candidatii reusiti la concursul de rezidentiat sesiunea 20.11.2005 va avea loc duminica, 27.11.2005, dupa urmatorul program:
• Grupa specialitatilor chirurgicale orele 8.30
• Grupa medicina dentara orele 10.30
• Grupa farmacie orele 11.00
• Grupa medicina de laborator orele 11.30
• Grupa medicina de familie orele 12.15
• Grupa specialitatilor medicale orele 14.30
In centrul universitar Cluj-Napoca, prezentarea se va face
incepand cu orele 8.00, cu buletinul de identitate sau procura notariala in cazul in care candidatul este reprezentat de alta persoana, in amfiteatrele ‘’Manta’’ si ‘’Preda’’, str. Pasteur nr. 6.
Absolvenţii facultăţii de medicina promoţia 2005, care au obţinut punctaj de promovare (grupa specialitatilor medicale: 460 puncte, grupa specialitatilor chirurgicale: 446 puncte, grupa medicina de laborator: 433 puncte), dar nu au ales loc in specialitate si centru de pregătire la data de 27 nov.2005, pot depune cereri de confirmare in rezidenţiat de medicina de familie in perioada 28 nov.2005-5 dec.2005 la Centrul Naţional de Perfecţionare in Domeniul Sanitar Bucureşti (str.Bodesti, nr.1, sector 2) personal sau prin fax (021-2556406). Cererile vor fi insotite de xerocopii ale diplomei de licenţa /adeverinţa din care sa reiasă absolvirea facultăţii in anul 2005 cu licenţa 2005.
Redistribuirea catre medicina de familie va avea loc in ziua de duminica, 11.12.2005, prin telespeaker.
Anunt de pe http://www.dspcluj.ro
• Grupa specialitatilor chirurgicale orele 8.30
• Grupa medicina dentara orele 10.30
• Grupa farmacie orele 11.00
• Grupa medicina de laborator orele 11.30
• Grupa medicina de familie orele 12.15
• Grupa specialitatilor medicale orele 14.30
In centrul universitar Cluj-Napoca, prezentarea se va face
incepand cu orele 8.00, cu buletinul de identitate sau procura notariala in cazul in care candidatul este reprezentat de alta persoana, in amfiteatrele ‘’Manta’’ si ‘’Preda’’, str. Pasteur nr. 6.
Absolvenţii facultăţii de medicina promoţia 2005, care au obţinut punctaj de promovare (grupa specialitatilor medicale: 460 puncte, grupa specialitatilor chirurgicale: 446 puncte, grupa medicina de laborator: 433 puncte), dar nu au ales loc in specialitate si centru de pregătire la data de 27 nov.2005, pot depune cereri de confirmare in rezidenţiat de medicina de familie in perioada 28 nov.2005-5 dec.2005 la Centrul Naţional de Perfecţionare in Domeniul Sanitar Bucureşti (str.Bodesti, nr.1, sector 2) personal sau prin fax (021-2556406). Cererile vor fi insotite de xerocopii ale diplomei de licenţa /adeverinţa din care sa reiasă absolvirea facultăţii in anul 2005 cu licenţa 2005.
Redistribuirea catre medicina de familie va avea loc in ziua de duminica, 11.12.2005, prin telespeaker.
Anunt de pe http://www.dspcluj.ro
-
- newbie
- bulina
- senior
hapciu..ai zis intr-un post ca se suplimenteaza locurile la chiru de la 356 la 361 ptr ca au acelasi punctaj cu ultimul intrat.....eu sint pe poz 361 si am 775pcte ca si ultimul ...imi poti spune exact unde scrie chestia asta cu suplimentatul??mi se pare absolut nedrept ca sa din 6 oameni cu acelasi puctaj..2 sa fie deasupra si 4 dedesubt

"cind stai pe marginea prapastiei totul e sa nu stranuti"
- rontzy
- senior
Eu personal cred ca tu ai intrat pentru ca se scad si cei de la SRI si Republica Moldova.M-am uitat aseara pe romedic.ro si am gasit pe cineva de la TM care era intrat cu 766 puncte. Incercati si voi adresa:
http://www.romedic.ro/rezidentiat
http://www.romedic.ro/rezidentiat
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.
- virgil
- newbie
musetica wrote:duofruo wrote:pai bine, vere, 356 de locuri de la 8.30 la 10.30 . Asta inseamna mai putin de 30 de secunde per candidat sa stea sa se gandeasca. Cum decurg chestiile astea, stie cineva?
Stii cumva si unde se va sustine teleconferinta in bucuresti?
Relaxeaza-te. In realitate majoritatea celor ce ajung la catedra (pe podium) stiu deja ce isi aleg, deci lucrurile decurg desul de rapid. Poate prea rapid uneori. De aceea trebuie sa fi foarte alert/a, sa tii cont de locurile care se iau pt ca atunci cand ajungi in fata e cazul sa stii ce iei. Dupa ce zici ce vrei, semnezi cateva hartii pe banda rulanta si aia e (go home/pub, get drunk/fucked/whatever

- rontzy
- senior
- bulina
- senior
si eu zic ca am sa intru....dar pina duminica as vrea sa ma linistesc cu faza asta ...aaa,,..sint 7 oameni cu 775..nu 6 cum am zis mai sus
...si tare mi-as dori sa intram toti cu punctajul asta...nu sa astept tremurind sa renunte unu sau altul..poate..poate...

"cind stai pe marginea prapastiei totul e sa nu stranuti"
-
- newbie