pe la cluj se aude ca ultima medie pe medicala ar fi 704.
asta de unde ai aflat?? cred ca mai bine ne abtinem sa spunem tot felul de zvonuri daca nu avem ceva concret.. supozitii se tot fac, e timpul sa lasam astea la o parte

norisor13 wrote:Dati-mi si mie o mana de ajutor![]()
Daca iau rezi, pot sa-l fac in alta parte decat intr-un oras universitar?
de exemplu: sunt din judetul Calarasi si vreau sa fac in orasul Calarasi.Se poate?

pushtiu wrote:LordGod wrote:bulinel wrote:am sunat la umf cluj si mi-au zis ca maine dimineata dupa 9 vor afisa listele
disper pana maine![]()

tina wrote:pushtiu wrote:LordGod wrote:bulinel wrote:am sunat la umf cluj si mi-au zis ca maine dimineata dupa 9 vor afisa listele
disper pana maine![]()
STII SIGUR SAU E NUMAI UN ZVON?

pushtiu wrote:LordGod wrote:bulinel wrote:am sunat la umf cluj si mi-au zis ca maine dimineata dupa 9 vor afisa listele
disper pana maine![]()

cristinap wrote:tu nu ai lua? daca nu se plateste si daca s-ar putea sa iti echivaleze anul facut?

tina wrote:SI EU AM 716 SI TOT MA INNEBUNESC ASTIA CU ZVONURILE............CAND SUNT SIGURA CA NU AM INTRAT CAND SE TREZESTE CINEVA SA ZICA CA O SA FIE IN JUR DE 700............ASA CA MAI BINE ASTEPTAM REZULTATLE..........TOTUL E POSIBIL...........

romanescu_oana wrote:bineinteles ca iau MF! si ma bucur kiar ca sunt medic rezident! e o specializare pentru care altii au dat examen si asteapta cu sufletul la gura rezultatele!
mai mult.....decat sa fie adevarat zvonul tau si sa iau igiena...prefer sa raman pe mf!

cristinap wrote:tu nu ai lua? daca nu se plateste si daca s-ar putea sa iti echivaleze anul facut?

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests