punctaje din sali
- danhia
- elite

e posibil ca in urma recorectarii grilelor sa scada punctajul cu foarte multe puncte fata de cel din sala? ca eu aasa am auzit si daca se intampla asta oricum nu mai ai ce face ..ca nu mai poti contesta nimic..sa ne spuna cei care au mai dat anii trecuti cum si de ce au mai scazut punctajele din sali la recorectare...nu ma refer desigur la cazul in care au existat grile scoase si atunci automat s-a modificat punctajul maxim..
- Tutza
- elder

- Tutza
- elder

eu personal nu sunt prea mandra de punctaj dar am dat maximul din mine. sa fim seriosi .....am invatat doar 34 de subiecte. atat am putut eu anul asta
normaal ca nu iau cardio anul asta. nici nu speram . dar am sa intru pe unde pot si am sa echivalez la anu. ca sa trec pe cardio mi-ar fi trebuit macar 850 de puncte ca sa stau linistita.
asta e . la anu
am toate sperantele ca la anu iau cardio 
normaal ca nu iau cardio anul asta. nici nu speram . dar am sa intru pe unde pot si am sa echivalez la anu. ca sa trec pe cardio mi-ar fi trebuit macar 850 de puncte ca sa stau linistita.
asta e . la anu
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- Balena
- junior

danira26 wrote:am si eu cateva intrebari:daca l-ai luat,pe chir de ex,te duci la repartitie in buc,nu?sau poti sa mergi in centru unde te-ai inscris?cum se face?multam anticipat
Poti sa te duci si la DSP-u' din judetu de resedinata. Se face videoteleconferinta!
Totul este cat se poate de bine in cea mai buna dintre toate lumile posibile!
- Balena
- junior

Alegerea specialitati si a centrelor de pregatire va avea loc la aceeasi data pentru toate grupele de specialitati prin teleconferinta. Candidatii au posibilitatea de a se prezenta la unul din centrele universitare medicale Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea , Sibiu, Târgu Mures sau Timisoara. In termen de 24 de ore de la încheierea alegerii Comisiile Comune Zonale vor transmite prin e-mail pe adresa rezidentiat@perfmed.ro.
Asta zice in regulamentul de organizare...
Asta zice in regulamentul de organizare...
- bambam
- newbie

claudia26 wrote:Mai ramane o singura sala Aula parter farmacie; si bineinteles mai sint aproximarile de rigoare si ceea ce s-a publicat aici (daca au fost scapari sau nu) insa cam pe aici ar trebui sa fie (spun eu); ar mai fi de luat in calcul si recorectarile / contestatiile. Bafta
De la Aula Parter Farmacie cam greu sa se afle,mai ales ca a fost Coculescu la supravegheat procesul de corectare electronica. Mai ales ca prin sala au mai fost si niste fetze mai greu de intrebat,asa ca nu se pune problema de vreo informatie exacta. Zvonuri pot sa introduc si eu cum ca majoritatea cu care am vorbit au luat sub 700 si ca au fost pana in 8-9 punctaje de peste 800 si pana in 20-25 punctaje peste 700,din totalul de 60-70. Nu cred ca are vreun sens sa ne mai stresam acum cand mai sunt cateva ore pana la anuntul oficial.
Sa speram fiecare pentru el!
- Balena
- junior

"Comisia Comuna Zonala va analiza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. Comunicarea grilei corecte ramasa definitiva se va face prin publicare pe Internet pe site-ul http://www.rezidentiat2005.ro si afisare la universitatea de medicina si farmacie Cluj-Napoca, Craiova, Târgu Mures, respectiv Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti pentru centrul universitar Bucuresti, si constitue raspuns la contestatiile primite."
Asta zic la regulamentul de organizare...
Deci rezultatele in 48 de ore de la depunerea contestatiilor... Zic io
-
egoandi
- newbie

Balena wrote:"Comisia Comuna Zonala va analiza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. Comunicarea grilei corecte ramasa definitiva se va face prin publicare pe Internet pe site-ul http://www.rezidentiat2005.ro si afisare la universitatea de medicina si farmacie Cluj-Napoca, Craiova, Târgu Mures, respectiv Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti pentru centrul universitar Bucuresti, si constitue raspuns la contestatiile primite."
Pai ar insemna joi....
-
LordGod
- senior

-
LordGod
- senior

-
egoandi
- newbie

bulinel wrote:cine stie un nr de tel de la facultatea de medicina din cluj?
http://www.umfcluj.ro parca
-
LordGod
- senior

-
pushtiu
- junior