Preparatori
- tulip
- senior
Preparatori
sa punem aici exemple de preparatori care au intrat pe post pentru ca sunt nepotii lui taticu sau finii lui bunicu, macar sa stim si noi si cei care au nevoie de un medic care sunt si de cine sa ne ferim
- tulip
- senior
-
ruda lu' mama si tata
http://www.creteanu.ro/index.php?page=cv&name=mihaijr vezi faza cu preparator onorific in timpul cat era student!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si mi-am mai amintit......
Georgiana....fata prof Gotia de la Chir ped-iasi si a profei Gotia de la pediatrie iasi......femeia aia era duma....nici valori normale nu stia.......da era f de treaba si dragutza asa ca persoana
si ne invoia de cate ori vroiam......probleme apareau numai cand ii puneam intrebari ....din pediatrie evident

http://www.creteanu.ro/index.php?page=cv&name=mihaijr vezi faza cu preparator onorific in timpul cat era student!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si mi-am mai amintit......

- 187.92a
- addicted
http://www.creteanu.ro/index.php
de departe cel mai penal site vreodata ('situl..familiei creteanu?.. cu blazon?????)
pai tulip daca nu-mi mai stergi posturile o sa ti-i zic eu pe toti astia din anul meu , din ianuarie incolo
de departe cel mai penal site vreodata ('situl..familiei creteanu?.. cu blazon?????)
pai tulip daca nu-mi mai stergi posturile o sa ti-i zic eu pe toti astia din anul meu , din ianuarie incolo

- tulip
- senior
- Gogu
- senior
Re: Preparatori
tulip wrote:sa stim si noi si cei care au nevoie de un medic care sunt si de cine sa ne ferim
Din pacate tot ei vor fi cei "bagati in seama" de profu, pe ei ii vor invata mai mult si tot ei ajung sa stie (nu chiar toti, dar multi) mai mult decat cei care trebuie sa dea din coate si sa "fure" meserie.....
-
Gogu wrote:Din pacate tot ei vor fi cei "bagati in seama" de profu, pe ei ii vor invata mai mult si tot ei ajung sa stie (nu chiar toti, dar multi) mai mult decat cei care trebuie sa dea din coate si sa "fure" meserie.....
asha e.....vezi Asist Dr. Cocos (nepotul profei pricop) mana dreapta a profului pricop -totzi pe gineco. Asist dr Slatineanu (gineco) fiul profei slatineanu de la fiziologie
pe de alta parte....topicul asta isi are rostul?este vreun prep care sa nu fie pila/ruda cuiva?
off topic:am auzit ca babei pricop tre sa-i cumparam bijuterie la examen ca altfel nu se poate

- Doll
- elder
Ion_glanetashu wrote:off topic:am auzit ca babei pricop tre sa-i cumparam bijuterie la examen ca altfel nu se poate
Da trebuie

- queen_rubia
- newbie
preparatori
dar deja se stiu locurile de preparatori?nu trebuiau publicate in monitorul oficial?cine sunt acestia care deja se stie ca vor fi prepi?si de la ce umf?
in cluj nu se stie nimic.

in cluj nu se stie nimic.

- queen_rubia
- newbie
preparatori
stie cineva cand se da examenul de prep(asta daca nu s-a dat inca)
si in ce consta?
spor la grile, la citit sau la ce mai faceti, eu una

si in ce consta?

spor la grile, la citit sau la ce mai faceti, eu una

- Tutza
- elder
mai citeste si tu pe forum din posturile anterioare ale unor oameni care au incercat sa ia cinstit parte la examenul de preparatori.
nu exista locuri de preparatori pana in ziua examenului.
dupa aceea , brusc apar locurile gata ocupate.
trebuie sa mai explic ceva?

nu exista locuri de preparatori pana in ziua examenului.
dupa aceea , brusc apar locurile gata ocupate.
trebuie sa mai explic ceva?

Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- queen_rubia
- newbie
preparatori
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:07 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Creteanu M
Rugina V (gineco)
cu rugamintea de a pierde putin timp, ii rog pe cei doi sa ne spuna si noua mai multe in legatura cu examenul, in ce centre universitare s-a dat deja, sau pe oricene altcineva stie mai multe.
imi doresc un post de preparator pe reumatologie.cred ca voi ramane cu dorinta. sau poate nu...
pleaseeeee
multumesc pentru bunavointa
- Tutza
- elder
- Doll
- elder
- queen_rubia
- newbie
preparatori
imi pare rau, dar ori nu mai inteleg eu limba romana , ori se intampla ceva ciudat.
cum poti in acelasi timp sa fii si student si preparator...adica iti predai singur?
cunoasteti aceste"genii"?
lamuriti-ma si pe mine, ca sa pot sa-mi vad mai departe de poliartrita pe care o citesc de 3 ore si-s la pagina 2.
cum poti in acelasi timp sa fii si student si preparator...adica iti predai singur?
cunoasteti aceste"genii"?
lamuriti-ma si pe mine, ca sa pot sa-mi vad mai departe de poliartrita pe care o citesc de 3 ore si-s la pagina 2.
-
- senior
http://www.creteanu.ro/index.php
asta-i bun de home page...e muuult mai amuzant decat o sa fie google vreodata
pe aceasta cale as vrea sa-l invit pe MIHAI CRETEANU JUNIOR p-aci pe la noi pe forum sa ne zica de una, alta si, eventual, cum niste calitati cu totul si cu totul deosebite razbat dincolo de situatia nefericita de a avea un tata fost director de casa de asigurari de sanatate, fost director de spital, fost consilier municipal, fost....si nu in ultimul rand actual.
hai ca i-am facut soclul...nu mai ramane decat sa vina s-o faca pe statuia (sau pe preparatorul onorific).
pe aceasta cale as vrea sa-l invit pe MIHAI CRETEANU JUNIOR p-aci pe la noi pe forum sa ne zica de una, alta si, eventual, cum niste calitati cu totul si cu totul deosebite razbat dincolo de situatia nefericita de a avea un tata fost director de casa de asigurari de sanatate, fost director de spital, fost consilier municipal, fost....si nu in ultimul rand actual.
hai ca i-am facut soclul...nu mai ramane decat sa vina s-o faca pe statuia (sau pe preparatorul onorific).
- selena
- senior
Tim wrote:http://www.creteanu.ro/index.php
mai tata, m-am dat pe spate!

da' la limbi straine sta cam slabut cu ele! pana si eu stiu mai multe!
iar la info..

tim, n-am inteles care era faza la permis? tu ai inteles? explica-mi si mie!
ce e aia domnule preparator ''onorific''? '

dupa ce imi sterg poza si trece rezi va mai zic si eu de pe aici niste nume!
Great minds think alike
- alimori
- elite
Posturile de prepi se publica in Viata Medicala cu suficient timp inainte (prin dec); examenul se da din materia de rezidentiat de pe grupele respective prin ian-feb. Inscrisii la examen apar afisati la rectorat (cel putin in Buc).
Creteanu asta are toate categoriile de permis auto posibile?? WTF? A lucrat ca camionagiu?
Creteanu asta are toate categoriile de permis auto posibile?? WTF? A lucrat ca camionagiu?
- Wizzy
- senior
alimori wrote:Posturile de prepi se publica in Viata Medicala cu suficient timp inainte (prin dec);
Din ce a scris ratzushka mai demult, s-au publicat si prin alte ziare, cum ar fi Romania Libera (si nu cu mult timp inainte, ci numai cu vreo 12 zile inainte de depunerea dosarelor). Daca nu ma insel, sunt obligati sa publice intr-un ziar postul scos la concurs, dar nu si intr-unul anume (cu exceptia monitorului oficial)... asa ca daca nu "cunosti" pe cineva de la care sa afli despre post din timp, n-ai decat sa stai in fiecare zi cu toate ziarele in brate.
Puteti citi mai pe larg aici: http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=2100 (cam al 6'lea mesaj din topic).
A man is only as big as the dreams he dares to live!
-
- junior
Fiica dr coculescu (Gussi, dupa casatorie)...deja asistent universitar, clinica de gineco...nu stiu dc a luat rez sau nu inainte.
Fiica Prof Sinescu (prorector). Ea este actualmente preparator la clinica de chirurgie plastica...unde oare?...rezidentiat picat.
Dorobantu-junior1 & junior2, rezidentiat picat.
Patrascoiu-preparator-urologie Fundeni
Mai sunt multi, evident. Ramane si pt alta data.
Fiica Prof Sinescu (prorector). Ea este actualmente preparator la clinica de chirurgie plastica...unde oare?...rezidentiat picat.
Dorobantu-junior1 & junior2, rezidentiat picat.
Patrascoiu-preparator-urologie Fundeni
Mai sunt multi, evident. Ramane si pt alta data.
...una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscuta este aceea ca,destinul oamenilor depinde de felul cum isi folosesc propriile energii,in ce directie si le indreapta...
- octavia
- junior
La Cluj anuntul s-a publicat in VM, in Monitorul oficial si la decanat la afisier cu aprox 3 saptamani iinainte de terminarea inscrierilor si cu o luna inainte de examen (date aproximative, din experienta proprie, si s-ar putea sa ma insel un pic si sa fie mai lungi perioadele). Oricum, un zvon care se tot aude spune ca nu o se mai scoata posturi de prep, ci direct de asistenti (nu vreau sa agit spiritele, nu stiu nimic negru pe alb, dar am auzit de la mai multi care sunt mai in tema decat mine)
lalala lala laaaaaa......
- tulip
- senior
- damonik
- senior
astia care vreti sa va faceti prepi, grabiti-va, ca am inteles ca in noua schema de cadre universitare nu veti mai avea loc. vor fi numai asistenti, sefi de lucrari si profi. si, fie vorba intre noi, mai mishto suna prep
(prietenii stiu de ce) decat asistent.

Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
- Doll
- elder
- YY
- senior
-
- junior
- Doll
- elder
Carcotashul wrote:stia sigur si el, intrebarea era mai mult retorica. diferenta consta in treapta salariala
sunt o "ea" dar nu asta e important. Stiam si eu de diferenta la salariu si de ierarhie insa eu, nu stiu de ce, aveam impresia ca un preparator ca sa devina asistent trebuie sa scrie articole, carti, cursuri etc care sa fie si publicate. Deci nelamurirea era.......vor avea acces la posturi universitare numai cei care au deja articole, lucrari publicate? Sau care e avantajul/dezavantajul de a scoate numai posturi de asistenti si nu de preparatori?
-
- junior
-
- selena
- senior
pickymed wrote:Creteanu nu este preparator!..si la rezid a luat cam 69_ si ceva de puncte...asa ca barfele astea in continuare,ziceti-le doar daca e ceva f sigur.
pai nu e barfa pickymed, scrie negru pe alb pe site-ul lor : preparator onorific. Chiar am intrebat pe pagina cealalta ce e aia ''onorific''.
Acum mi-e clar, mai ales la punctajul ala..

Great minds think alike
- rontzy
- senior
Oameni buni, sunt socata!!! Auzi, site-ul familiei... ma apuca durerea de cap!!!!
Iar articolele alea .... cam subtirele.... fara suparare si nu ca sa ma laud.....
Nu sunt preparator si chiar daca as intentiona sa devin, nu as avea banii necesari care se cer pt asemenea posturi, iar de pile si relatii nici nu se pune problema, dar doar 2 lucrari publicate ? (eu am 26 si in tara si in strainatate, iar de comunicate nici nu le mai stiu numarul) ....... De ce oare in tara asta doar cei care nu sunt capabili de nimik ajung in posturi "caldute"?
Asa ca.... baietelul tatei mai are de muncit

Iar articolele alea .... cam subtirele.... fara suparare si nu ca sa ma laud.....
Nu sunt preparator si chiar daca as intentiona sa devin, nu as avea banii necesari care se cer pt asemenea posturi, iar de pile si relatii nici nu se pune problema, dar doar 2 lucrari publicate ? (eu am 26 si in tara si in strainatate, iar de comunicate nici nu le mai stiu numarul) ....... De ce oare in tara asta doar cei care nu sunt capabili de nimik ajung in posturi "caldute"?
Asa ca.... baietelul tatei mai are de muncit

Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.
- nea Marin
- newbie
- crisa_s
- senior
- Doll
- elder
am auzit si eu un zvon despre care se spune ca ar fi cam 99% sigur cum ca domnul creteanu junior ar fi doctorand si deci si rezident neplatit pe cardio bucuresti
. felicitari celor primii pe lista care ati luat cardio bucuresti . il veti avea coleg. si mai stiu o gramada de picati la rez care sunt doctoranzi...da nu-i mai spun ca unii sunt de treaba ca persoane...da nu ma asteptam sa fie asa de multi