Fara forum parca nu am baterii.

Asa ca am facut o pauza la mansarda ieri cu un mic joculet de dota (warcraft III pe battle.net).
Abia astept sa ies de la inchisoare si sa ma scufund in decembrie pe battlenet

Alfio wrote:nu-mi vine sa cred doar 400.000 pt net non-stop+ telefon fixeu platesc pt 20-30 ore / luna de net (la romtelecom si connex ) cam cat plateste TUTZA netul pe 5 luni
ratzushka wrote:la mine e mai fain. au venisti aistiade la rds, au schimbat cablul de net pe cablu de retea.
auzi..o sa mearga mai bine. ok. pe moment ultimul lucru care ma intereseaza este viteza internetului....si ce credeti? de atunci nu mai pot accesa imed-ul.
nici daca dau cu capul de pereti
si acuma scriu de la un club de net care e peaproape.
aaa, in afara de imed si site-ul cu teste-care am inteles ca e de pe acelasi server, absolut totul merge perfect.am tot incercat, dar nic sa mor nu am gasit alt site care sa nu mi-l incarce.
ahlal pauza la mansarda.
deci eu imi incarc baterile la clubul de la blocul vecin
Alfio wrote:nu-mi vine sa cred doar 400.000 pt net non-stop+ telefon fixeu platesc pt 20-30 ore / luna de net (la romtelecom si connex ) cam cat plateste TUTZA netul pe 5 luni
gregorius99 wrote:Dragii mei colegi de suferinta, eu am o singura dar indreptatita intrebare: mai simte si altcineva in afara nevoia de a pune pe foc cartile de grile, sa umplu camera cu confetti facute din subiectele de chirurgie, sa pisez cu barosul ecranul calculatorului, si nu in ultimul rand sa imi demontez capul din suruburile care il tin legat de gat si sa joc fotbal cu el prin camera din care nu am mai iesit de 2 luni cel putin?. Cam asa arata pauza mea de mansarda ideala. Spor (nu mai e mult...) si BAFTA MULTA (ca de asta e multa nevoie) tuturor.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest