Greva pe 7 noiembrie ?

care ne mananca zilele
b3
elite
elite

Greva pe 7 noiembrie ?

Postby b3 » Wed Nov 02, 2005 1:04 am

Scolile si universitatile se inchid de luni
Greva generala fara precedent in Romania: toate sindicatele din invatamant, inclusiv studentii, vor intra de luni, 7 noiembrie, in greva generala pe timp nelimitat. Noul an scolar si universitar a debutat cu greve de avertisment si pichetari, astfel incat Guvernul si Parlamentul sa afle ca profesorii nu mai sunt dispusi sa accepte un buget mai mic de 6% din PIB. La protestele profesorilor, studentilor si personalului auxiliar "a raspuns" si ministrul educatiei, Mircea Miclea. El si-a depus demisia din functie din acelasi motiv: bani foarte putini pentru Educatie in 2006. in cele din urma, s-au mai "gasit" circa 1,7 miliarde lei, dar suma e infima fata de solicitari. "Vrem sa intram in Europa cu fruntea sus, nu cu picioarele inainte. Noi, din 2007, vom fi in concurenta directa cu scolile si universitatile din Europa. Dar, acum, dotarea e si putina si invechita", ne-a declarat Razvan Bobulescu, presedintele Federatiei Universitarilor "Alma Mater". Studentii au anuntat si ei ieri ca vor participa masiv la greva generala a profesorilor, intrucat au aceleasi revendicari.

http://www.libertatea.ro/index.jsp?page ... aid=133915

Si noi ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

happy shoes
newbie
newbie

*****!

Postby happy shoes » Wed Nov 02, 2005 3:51 am

Nici anul trecut nu s-a tinut cont de greve... in UMF CD B se tineau cursuri. nu vad de ce anul asta ar fi altfel... deci, nici o greva. cel putin, asa spune colegul meu de camera :lol:
"Daca ti-e frig, dezbraca-te caci altfel risti sa te arzi" N. Stanescu

pinky
senior
senior

Postby pinky » Fri Nov 04, 2005 12:11 am

am auzit ca greva incepe de maine.....voi stiti ceva?

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Nov 04, 2005 12:19 am

nimic dar nici n-am intrebat.. ma gandesc ca in spitale profesorii si asistentii oricum sunt, ca sunt in primul rand medici.. la facultate poate sa fie greva. Ar fi dragutz sa ne zica cineva ceva oficial, imi strica saptamana daca ma trezesc luni la 7, ajung la spital la 8 si sunt trimisa acasa ca e greva.. mai bine stau acasa oricum, stiu o treaba :D
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Fri Nov 04, 2005 12:41 am

mai, eu nu am auzit pana in anu 6 de vreo greva care sa se fi tinut pe bune la UMF...voi?

Cosette
junior
junior

Postby Cosette » Fri Nov 04, 2005 11:36 am

Hai maah :( nici in liceu nu m-am bucurat de greva,ziua profesorului,ziua femeii de serviciu,etc etc :D noi faceam mereu.
La,tout n'est qu'ordre et beaute,
Luxe,calme et volupte.

Return to “Facultatea”