Aaaaa...am pus pretul, am spus negociabil, dar asta nu inseamna ca ti-l dau la 1/3 din pret. Asta denota lipsa de bun simt din partea ofertantului si thread crapping (cauta aici daca nu stii ce-i aia), ceea ce eu unul nu inghit. DECI: ori faci o oferta de bun-simt, decenta, ori nu mai postezi. Punct.
Thou art eternal darkness Thou art eternal heresy Thou art day and night Thou art the flame inside I'll make my misery thy saturnine
Mai ai putin pana la 50% din pret...Si mult mai mult pana la cat cer. Si daca as fi negociat, cu tine in nici un caz nu continui astfel de...targuiala ca la piata.
Ori vii cu o oferta serioasa, ori o lasi moarta.
Thou art eternal darkness Thou art eternal heresy Thou art day and night Thou art the flame inside I'll make my misery thy saturnine
Neo wrote:Aaaaa...am pus pretul, am spus negociabil, dar asta nu inseamna ca ti-l dau la 1/3 din pret. Asta denota lipsa de bun simt din partea ofertantului.
Dar daca cel care vinde cere un pret de 3 ori, nu cumva la altcineva e lipsa de bun simt ?
Tie nu cumva ti se pare ca esti off-topic? Cine stabileste pretul? Vanzatorul, sau cumparatorul? Sau e ok ca cineva sa cumpere la un pret si apoi sa vanda la un alt pret (hint: de 3 ori mai mare)?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...