Vreau sa va felicit pe toti cei care postati pentru treaba minunata pe care o faceti cu acest forum! Jos palaria ca va dedicati din timpul vostru sa ii ajutati pe cei care vor sa plece din tara!

BTW, nu am scris textul de mai sus ca sa primesc mai multe comentarii

Acum o sa incep cu topicul propriu-zis

Incep curand anul 3 si vreau sa imi construiesc din timp o cariera de medic radiolog.
Simplificand, ma gandesc ca sunt doar 4 lucruri pe care le pot imbunatati si de care depinde angajarea mea in strainate:
1)CV-ul
2)cunostiintele medicale
3)examene de limba/ eventualele examene de specialitate
4)caracterul/personalitatea mea
Abordarea punctului 4 e clara si a punctului 3 e matematica. Insa... ce ar fi bine sa fac la punctele 1 si 2? O sa incerc sa le iau separat.
Punctul 1 - Intreabarea esentiala este: e mai important CV-ul pentru angajare sau cat de bun voi fi la momentul respectiv? Este bine sa imi adaug anumite lucruri la CV sau ma sfatuiti sa nu ma stresez. Daca este necesar sa adaug ceva pentru CV, ce imi recomandati concret?
Punctul 2 - Ce este necesar sa stiu dupa facultate? Sa imi aduc fiecare materie la un nivel acceptatabil sau ma axez all in pe radiologie/anatomie ?
Nu mi-ar placea sa ajung acolo si sa fie un decalaj mare fata de colegii mei, asa ca ce imi recomandati? Cateva titluri nu m-ar deranja daca sunt colegi radiologi activi pe forum

M-ar interesa sa plec in UK/Franta/Germania ... unde am sanse mai mari sa fac specializarea asta acolo o sa ma duc

Multi spun de chirurgie ca ar fi regina medicinei, dar pentru mine este radiologia (I know, it's just my honest opinion

Multumesc pentru rabdarea ca ati citit acest mesaj si astept cu placere orice raspuns!