Diabet
- Doddy
- elder
Re: Diabet
E ok, really!
Va dau ei cursurile... la examen am avut 18 grile cu 3 variante de raspuns fiecare. Intrebarile relativ usoare, au fost si vreo 2-3 mai incalcite, insa oricum all in all e un examen usor. Nu prea se poate copia insa. Note 8-10, destul de multi de 9, cate un 6-7 rar de tot (probabil la cine nu a citit nimic).
Bafta!

Bafta!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
- choux
- junior
despre prezenta ne poti spune ceva? daca avem mai mult de o absenta nu ne mai primesc in examen? sau conteza la nota finala? multumesc
-
- senior
pana la urma toti intra in examen, iar cei care au avut absente nu au luat note mai mici fata de ceilalti.
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
- newbie
Bună. Despre diabet la elias ce îmi puteți spune? Multumesc
-
- newbie
adelina93 wrote:Bună. Despre diabet la elias ce îmi puteți spune? Multumesc
Este un stagiu foarte frumos, deși durează doar o săptămână.Asistenții repetă cu voi cele mai importante chestii din cursuri și examenul este destul de ok, grilă(parcă 30)..Se spune că este grilă negativă, dar notele au fost foarte mari (majoritatea de la 8 în sus).
-
- newbie
corina2992 wrote:adelina93 wrote:Bună. Despre diabet la elias ce îmi puteți spune? Multumesc
Este un stagiu foarte frumos, deși durează doar o săptămână.Asistenții repetă cu voi cele mai importante chestii din cursuri și examenul este destul de ok, grilă(parcă 30)..Se spune că este grilă negativă, dar notele au fost foarte mari (majoritatea de la 8 în sus).
Multumeeesc

- Sandrax
- newbie
Hello,
De diabet la Malaxa ce puteți spune?
De diabet la Malaxa ce puteți spune?