E posibil oare? Voi ce mai stiti?
andy wrote:parca era o regula pe aici, astia care mai scriu chestii cu "am auzit" sa fie rasi in cap si spalati cu spirt.
amo_rphis wrote:...mda...asa si eu am auzit de la surse apropiate decanului Fac. de MG al UMF Craiova ca ...
iolanda wrote:Poate ca nu ma pricep eu, dar ce treaba au rectorii si decanii cu faza asta?!
victor wrote:de la rectorul de la bucuresti news: s-ar fi discutat numarul de locuri la cluj (dar nu mi s-a spus ce cum cat) si nu se amana rezidentiatul. Alte detalii nu am reusit sa obtin - fuga mare, timp putin etc. Probabil se anunta vineri ceva sau vinerea urmatoare. A participat si ministerul invatamantului.
despre taxele din sistemul bugetar - nu pot sa creasca cu mult mai mult decat coeficientul de inflatie, asta inseamna cam max 10% vs anul trecut.
gargarita wrote:mai puteti, mai aveti stare?Eu nu prea ! Mai ales dupa ce citesc toate zvonurile astea.....ma urc pe pereti
Elena wrote:Eu mi-am facut deja certificatul medical .Nu e chiar asa de usor,am stat la coada la medici,la facultate pentru adeverinta (100000lei),am platit chitanta pentru fisa medicala 300000 lei. Nu ca as fi invatat toata materia si ma grabesc sa ma inscriu dar ma gandesc ca o sa fie ingramadeala in perioada aia.Daca si taxa pentru rezidentiat o sa fie mult....de unde atatia bani?Am inteles ca si diploma costa 200000 dar se ia mai tz,peste 1-2 ani..
Bafta tuturor
nerevarine wrote:si pe la cluj se stie ca nu se amana, desi nu chiar din gura rectorului. dar unele surse sunt chiar demne de incredere
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest