din lipsa de un proxi bun, am lipsit ceva vreme.
deci s-a rezolvat ceva?
Sa ne unim pentru a nu mai fi batjocoriti!
-
- junior
- andrada
- junior
- Buna tuturor!

- Si ca sa nu fiu off-topic...
- Eu voi da la anul rezidentiatul si tot uitandu-ma pe aici ca sa ma pun in tema am ramas total scarbita de modul in care se desfasoara toata treaba...
- Ii admir pe toti cei care nu se lasa descurajati si invata in continuare desi eu ma gandesc de pe acum ce satisfactie voi avea(asta admitand ca iau rezidentiatul

- Va urez tuturor multa bafta si spor mare la invatat!!!
- Stiu ca suna penibil dar eu chiar va tin pumnii!!!

- andrada
- junior
Si apropo de sa ne unim pentru a nu mai fi batjocoriti"
- aveam stagiul de DZ si am prins o colega de grupa cu niste grile de diabet la ea...caught in the act ..vrand-nevrand a trebuit sa ni le dea si la restul sa le xeroxam...zilele astea i-am zis ceva de rezi ca am citit pe forum si zice surprinsa:"ah,si tu te mai uiti pe acolo?"

- Si alta faza:o colega imi zicea sa nu-mi iau LD la DZ la prof. targovistea ca o prietena de-a ei a patit o chestie supernasoala...bla...bla...si-mi povesteste ceea ce am gasit ulterior pe aici postat de cineva cum ca i-a cerut bani cu 2 luni inainte de prezentarea LD si a trebuit sa renunte si sa-si faca alta lucrare in timp record!Acum 2 zile vorbeam cu ea (colega) la telefon si postasem si eu pe forum sa-mi spuna cineva cum e LD la neuro si-mi zice:"aha, pai acolo am citit eu faza cu tipa care avea LD pe DZ"

- andrada
- junior
- Fana
- junior
Intai de toate profu' de la Cantacuzino e de fapt de la Institutul Paulescu si e Tirgoviste (mda... nu si-a schimbat numele din BI doar ca acum avem doua litere pt acea vocala) ; si mai apoi terminati draq cu prostiile astea cu banii ceruti si marile abandonuri consecutive. Eu am facut LD anu' trecut la DZ, si n-a costat NIMIC, nici in cazul celorlaltor colegi. E adevarat ca nu m-am dus sa o iau gata printata.... pt ca nu asta am cautat.
Fiat lux !
- andrada
- junior
- Dear Fana
Iata si unde este postatsi-mi povesteste ceea ce am gasit ulterior pe aici postat de cineva cum ca i-a cerut bani cu 2 luni inainte de prezentarea LD si a trebuit sa renunte si sa-si faca alta lucrare in timp record!
Asa ca nu eu spun prostii...eris wrote: Tue Jan 11, 2005 2:29 pm Post subject:adamaria wrote:
Dar ld la diabet Cantacuzino.....stie cineva.....a facut cineva.....ca mi se trezi rau intersu`...
Binecuvantat fie cel ce-mi raspunde....
Eu te sfatuiesc sa nu incerci...Am avut o tentativa nereusita in sensul ca, dupa ce m-au lasat sa lucrez vreo 10 luni la tema, subantelegand-naiva de mine-ca totul e ok, prin luna mai Targoviste mi-a cerut "protocol" cat se poate de explicit...Asa ca am mai avut o luna la dispozitie sa imi fac lucrarea pe alta specialitate si sa-mi revin din shoc!Pentru detalii suplimentare, imi poti scrie pm.

- Chingachgook
- addicted
si eu stiu ca prof targoviste nu cere. poate asa a dedus eris. sau poate a vrut-o gata facuta.
kooksee
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- andrada
- junior
- Fana
- junior
Hmmm.... 10 luni si cu 2 care mai ramasesera, adica sa munceasca 1 an la LD.... mda, si marmota... stiti voi. Eu una m-am intins pe 2-3 luni, ce-i drept am luat-o din timp, iar Dl. Prof. Tirgoviste a fost chiar intelegator avand in vedere ca l-am tot batut la cap ba despre una, ba despre alta.
Situatile "speciale" cum e si cea de mai sus, e bine sa le retii/anunti cel putin cu o urma de indoiala !
Situatile "speciale" cum e si cea de mai sus, e bine sa le retii/anunti cel putin cu o urma de indoiala !
Fiat lux !
- andrada
- junior