pediatria
-
babu
pediatria
Fratilor, pe aici nu am vazut mai nimic scris despre pediatrie. Eu am inceput cu neoneto si ne-a cam expediat in prima saptamana. Apoi am insistat si am fost primiti. Apoi am vrut sa ne inscriem la niste cursuri si ni s-a spus verde in fata ca suntem prea mici si ca nu vom intelege nimic. Inainte sa tranteasca telefonul tanti doctor mi-a spus ca si asa rezi de anul 1 nu isi permit luxul de 3700000 pe 3-4 cursuri. haideti sa ne unim. Unde-s doi puterea creste...
Si se jura ca nu fura
Dar l-am prins cu rata-n gura
- dezertoarea
- junior

-
OaMa
- newbie

-
babu
pediatria
Eu fac neonato in Polizu si pot spune ca e superfain.
Cursurile platite erau despre psihofarmacologia copil si adolescent la Al. Obrejia. Au inceput pe 7 februarie. Am sunat la 3344266 int. 358 pt info. Numarul de tel il am din viata medicala de unde am si aflat de curs. Cam pe 21 febr va incepe alt curs tot la spitalul 9, voi suna si va voi spune si alte amanunte.
Stie cineva daca se tin cursuri pt rezi pe neonato? La voi in Giulesti sau SUB se fac astfel de cursuri ca la noi in Polizu nu am auzit.
Cursurile platite erau despre psihofarmacologia copil si adolescent la Al. Obrejia. Au inceput pe 7 februarie. Am sunat la 3344266 int. 358 pt info. Numarul de tel il am din viata medicala de unde am si aflat de curs. Cam pe 21 febr va incepe alt curs tot la spitalul 9, voi suna si va voi spune si alte amanunte.
Stie cineva daca se tin cursuri pt rezi pe neonato? La voi in Giulesti sau SUB se fac astfel de cursuri ca la noi in Polizu nu am auzit.
Si se jura ca nu fura
- dezertoarea
- junior

- Chingachgook
- addicted

da, e topicul potrivit.
vrei sa te transferi direct la pediatrie?
kooksee
vrei sa te transferi direct la pediatrie?
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Tutza
- elder