Amanare rezi: o vrem sau nu?
-
- senior
Amanare rezi: o vrem sau nu?
Stiu ca nu sunt sanse, ca anu' asta nu mai sunt alegeri, dar asa, de curiozitate: cam cati vreti amanarea rezi?
A doctor a day keeps the dildo away.
Nu ma urati. Sunt deja urata.
Nu ma urati. Sunt deja urata.
-
- senior
Re: Amanare rezi: o vrem sau nu?
dear tasha,
curiozitatea a ucis pisica..
esti curioasa in general? stii si tratamentul in hep cr autoimuna llb..mira-m-as ca nu e in grila.
sau interesul tau e doar la nivel de experiment ?
poate(am spus "poate" -nu imi sariti in cap pt zvonuri si alte prostii din gama "zvonuri-like" ) o sa le vina astora de la guvernare o idee ca deja sunt prea multi rezidenti si or sa inchida examenul de rezidentiat pt 2-3 de ani sa vedeti atunci cum o sa topaim..
si sa vezi cum o sa ramai tasha la activitatea ta de striparita (parca asa spuneai) sau "dansatoare de dansuri exotice" spune-i cum vrei//
io zic sa nu le dati idei.sunt ei deja de plini de idei (vezi coculescu care sustinea ca subiectele din engl sa nu fie traduse pt ca e o bagatela ca studentul la med in anul 2005 sa citeasca in engl.... uE).nu trebuie sa le dati idei suplimentare.
dar in fine..vom trai si vom vedea.
io votez pt " nu".
Tasha_meseriasha wrote: dar asa, de curiozitate:
curiozitatea a ucis pisica..
esti curioasa in general? stii si tratamentul in hep cr autoimuna llb..mira-m-as ca nu e in grila.
sau interesul tau e doar la nivel de experiment ?
poate(am spus "poate" -nu imi sariti in cap pt zvonuri si alte prostii din gama "zvonuri-like" ) o sa le vina astora de la guvernare o idee ca deja sunt prea multi rezidenti si or sa inchida examenul de rezidentiat pt 2-3 de ani sa vedeti atunci cum o sa topaim..
si sa vezi cum o sa ramai tasha la activitatea ta de striparita (parca asa spuneai) sau "dansatoare de dansuri exotice" spune-i cum vrei//
io zic sa nu le dati idei.sunt ei deja de plini de idei (vezi coculescu care sustinea ca subiectele din engl sa nu fie traduse pt ca e o bagatela ca studentul la med in anul 2005 sa citeasca in engl.... uE).nu trebuie sa le dati idei suplimentare.
dar in fine..vom trai si vom vedea.
io votez pt " nu".
- Jack
- junior
r
nu poate fi inchis rezi deoarece ar ramane fara drept de libera practica absolventii din 2005 incoace.ar fi ilogic+ilegal .medicina ar deveni o banda rulanta de pierde vara care nici macar viitori someri nu ar putea deveni
You only lie to two people in your life: your girlfriend and the police.Are you clear?!
- MORENA
- senior
eu nu vreau sa se amane sub nici o forma.
de abia am terminat prima oara materia, deci nu stau stralucit deloc (asta ca sa nu se interpreteze ca sunt super bazata)....dar inca cateva luni de chin si stat in stres m-ar ucide psihic. sa se dea odata si fie ce o fi! deja simt ca nu mai e mult si clachez nervos....(
de abia am terminat prima oara materia, deci nu stau stralucit deloc (asta ca sa nu se interpreteze ca sunt super bazata)....dar inca cateva luni de chin si stat in stres m-ar ucide psihic. sa se dea odata si fie ce o fi! deja simt ca nu mai e mult si clachez nervos....(
- MORENA
- senior
Re: A
Jack wrote:daca se amana te plictisesti pana la rezi.sa ramana pe 20nov fiindca vreau sa plec cat mai repede la sky
exact! am planuri pentru iarna asta si mai am si o viata de trait. nu o sa stau acum toata viata in stresul asta infernal, doar pt ca asa ii tuna lui coculescu asta.
de cand cu rezi asta nu ma mai simt om, nu ma mai simt femeie, sunt un creier-sugativa care trebuie sa retina ceva, orice contra-cronometru.
- nikkolle
- junior
-
- junior
- Chingachgook
- addicted
cel mai bine ar fi sa se dea doar in anii bisecti!
eu zic ca atunci s-ar vedea clar cine merita si cine nu.
kooks
eu zic ca atunci s-ar vedea clar cine merita si cine nu.
kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
- 187.92a
- addicted